Reklama

Reklama

Wonderfalls

(seriál)
Kanada / USA, 2004, 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Caroline Dhavernas, Katie Finneran, Tyron Leitso, William Sadler, Diana Scarwid, Lee Pace, Tracie Thoms, Jewel Staite, Adam Scott, Neil Grayston (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jaye Tyler (Caroline Dhavernas) je profesionální flákačka. Má sice vysokoškolský diplom z filozofie, ale přesto prodává ve Wonderfalls, což je obchod se suvenýry u Niagarských vodopádů. Bydlí v přívěsu (hlavně proto, aby se mohla vyhnout rodině) a většinou si od ostatních lidí drží odstup. To se ale jednou provždy změní, když na ni začnou mluvit hračky (resp. všechny věci, které mají tvář a to včetně výšivky na zástěře) - tohle totiž opravdu dokáže zkomplikovat život... (Angua)

(více)

Recenze uživatele Mikah k tomuto seriálu (1)

Wonderfalls (2004) 

Sice mě mrzí, že seriál byl ukončen už po první řadě, ale na druhou stranu je možné, že by se to s dalšími epizodami pokazilo. Ta první řada byla nesmírně nápaditá, osvěžující a pohodová. O mladé ženě, která si myslí, že je šílená, když ji neživé zvířecí obličeje nutí pomáhat ostatním, neboť si zakládá na tom, že se k ostatním chová odtažitě, cynicky a nikdy ne mile. V každém díle se objeví nový příběh o tom, jak Jaye právě díky svým malým „přátelům“ změní osudy lidí kolem sebe a vidí, že každá maličkost může znamenat obrat v životním příběhu, ať už v jejím vlastním nebo někoho jiného. Provedení seriálu je půvabné a je znát, že za ním stojí tvůrce i mého oblíbeného Pushing Daisies a nechybí humor, který je vážně vtipný. ()

Reklama

Reklama