Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá televizní komedie o práci kvapné málo platné. Herec malých rolí Vaněk (M. Středa) zrovna zkouší roli ducha Hamletova otce a přitom doma řeší prasklý vodovod. Přichází instalatér (F. Husák) a herec kvapí na zkoušku do televize. Má toho totiž před sebou moc – musí nazkoušet Hamletova ducha i mouchu v pohádce Zlatovláska. Je zkrátka v jednom kole, a tak se těší, až si udělá doma kávu… Malou komedii P. Bárty o tom, že fušeřina se v žádném oboru nevyplácí, natočil režisér Zdeněk Podskalský. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"On hraje hmyz s plnovousem." Tak to bylo k popukání. Třeba já jsem popukal naprosto spolehlivě, když si pan Vaněk tak "vtipně" pletl své role. Vlastně jsem zase tak moc nepopukal, protože to bylo spíše trapné a mě bavili snad jen oba vytočení režiséři. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Věc se má takhle: celé je to tak krátké, že než vám stačí dojít, na co to vlastně koukáte, je už dávno konec. No a podívat se Profíky znovu? Tak na to zase pro změnu trvají moc dlouho. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Další ultra blbost z dílny malých komedií české televize. Tenhle způsob vtipu zavání trapností a nesmyslností. Zdenda Podskalský občas hodně ujel a natočil bezduchou slátaninu, kterou chtěl pobavil společnost, tak jako v tomto příběhu o herci, který střídá role a navzájem se mu pletou dohromady. No ohromně zábavné. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Televizní slabota. Nechci prozrazovat děj, ale výměna rolí mi přišla nevtipná, šroubovaná, na svou délku až nudná. Hamlet a moucha, hahaha. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný smích, který u této "komedie" zazní, je smích plný úlevy u závěrečných titulků, neboť je divák rád, že to ve zdraví a s minimem následků přežil. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Silne vyťažený herec vzdoruje dvom režisérom naraz a inštalatérovi k tomu. Středove prechody z Hamletovho papá do Zlatovláskinej muchy sú vcelku vtipné, ešte lepšie sú nervné prejavy režisérov (Hlavatý>Krampol), akurát celková pointa nič moc. Dobre zahratá nie príliš náročná zábava, za jedno pozretie to určite stojí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Profíci jsou takovou malou komedií o jednom herci, který raději více malých rolí než aby stále čekal na jednu velikou. A do toho mu do bytu přijdou profíci. A že takoví existují i dnes je více než jasné. Pravdu ale je, že za závěr si mohl Vaněk sám. Instalatéři přece ještě nebyli hotoví. I když sporák stříkající vodu by mě taky zrovna neuklidnil. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

nějak to nechápu, obsazení je - snad s výjimkou hlavních dvou postav - špičkové a přitom to za moc nestojí. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? že by v těch dvou, ono když herec malých rolí (v těch je MS velmi dobrý) hraje velkou, nemusí to vyjít. No a J Krampol taky figurkář a bavííííííč, herec méně. Ale zase, někdy byl perfektní, tady ne . Navíc ten mix mírně+ komunální satiry na problémy řemeslnické a divadelního svět ataky nefunguje. ()

Reklama

Reklama