Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nashawn od mala miluje letadla. Když mu po jedné nehodě musí letecká společnost vyplatit odškodné 100 mil. (!) dolarů za osobní újmu na WC a ztrátu oblíbeného psíka, rozhodne se peníze investovat do vlastní letecké společnosti. Uvidíte, co všechno se může odehrát během jejího prvního letu, v letadle s bazénem, diskotékou a s kapitánem, který se láduje lysohlávkami. (berg.12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

No dokelu..čo som to práve videl?...totálne wtf na tento film...Snoop Dogg pimpujú ako nahúlený s lietadlom?...alebo trápne poskakujúci biely chlapec tváriaci sa ako ťažký gangster, ktorý by si zaslúžil kopanec do gulí...alebo proste zavrieť režiséra za tento film?...alebo za asi najhorší slovenský dabing čo som počul...Lil Wayne = Malý Wayne?..ako wtf?...nechápem, nechápem ()

Castorr 

všechny recenze uživatele

Tak tahle "komedie" mě opravdu nudila. Je to hovadina s černochama, kteří myslí, že když narvou do filmu plno bab s kozama bude to nářez. Hvězdičku dávám za Buznu teda Baznu :-D a docela mě bavil Snoop Dog. Jinak pokud jste na omamných látkách a je večer před akcí, myslím, že se vám to bude líbit. Ale pokud budete koukat střízliví a chcete se pobavit tak doporučuju nekoukat! ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne dementná čierna (rozumej obsadením) "komédia" plne nasypaná fekál a huličským humorom, ktorá sa Vám bude páčiť len v prípade, že A) ste "nigga z ghetta" v Spišských Letanovciach a Rytmus je váš vzor, B) vaša centrálna nervová sústava končí predĺženou miechou C) prdenie, sranie a porovnávanie dĺžky vtákov je pre vás zábava ako stvorená na pohodový piatkový večer D) neviete si predstaviť bežné ráno bez poriadneho náťahu. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Som celou svojou dušou proti rasizmu, no po tomto filme sa rasistom až tak nedivím. Tu afroameričania degradujú svoju rasu sami, keby toto videl LIncoln, tak sa na zrušenie otroctva vybodne. Zmes nechutností a nevtipnosti, proste hnus, jediné vysvetlenie je, že Snoopy doniesol matroš pre celé osadenstvo filmu a všetci boli sjetí. Stupídna černošská komédia už pomaly začína byť samostatný žáner. To sa vážne nezmôžu na niečo s kúskom inteligencie? Jedine Spike Lee to dokáže? ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Připravte se na let snů! Tak je tu opět šílená komedie o černé kultuře se vším všudy. 😄 Vlastně ani nic nehledejte, a jen se bavte. Slovo "negr" se zde objeví opravdu mnohokrát. Jsou zde ale i krásné ženy, a jedna půvabná slečna, co jí bude za pár hodin 18 let. Ale zpět ke scénáři. Tohle letadlo jste ještě neviděli. 😄 Na palubě má snad všechno, bez čeho nemůže černoch být. Piloti jsou také super. 😄 Český dabing zde jede perly! 😄 Také úvodní bezpečnostní video, stojí za to. 😄 Některé scény nejsou tak vtipné, jak by měli, ale hlavně hlášky tu vedou. 😄 Soundtrack TOP. 👍 Poznámka: Film doporučuji shlédnout s titulky forced, v místech kde se zpívá. Hvězdiček 4 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se umístil na 47. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama