Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Provdá se a zabíjí. Žádný muž jí nedokáže odolat, jen jedna žena ji může zastavit... Ctižádostivá federální vyšetřovatelka Alex Barnesová (Debra Wingerová) jako jediná zaznamená podezřelý nárůst záhadných úmrtí bohatých magnátů, kteří se krátce předtím stihli oženit s výrazně mladší ženou. Na vlastní pěst proto pátrá po profilu jejich novomanželek a na základě opakujícího se scénáře pojímá podezření, že pod různými identitami se skrývá jediná osoba a profesionální vražedkyně. Nikdo z pozůstalých nezná její minulost, vždy se zčistajasna zjevila a po vyřízení dědictví se vypařila jako pára nad hrncem. Její poslední stopa zavádí osamělou a posedlou vyšetřovatelku na Havaj, kde se konečně setkává s atraktivní a svůdnou Catharine (Theresa Russellová). Na obzoru se objeví její další možná oběť v podobě charismatického vlastníka havajských resortů a hotelů Paula. Všichni tři se stávají součástí toxické a smrtící hry, v níž každý využívá každého a jen někdo to dokáže lépe. (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútny súhlas s užívateľom “misterz”. Ten námet je síce slušný, no obsahovo je “Čierna vdova” ako prázdna nádoba. Človek dúfa, že sa vzhľadom na zaradenie do thriller žánru, dočká nejakej atmosféry, možno premyslených zvratov, nečakaného rozuzlenia, no v konečnom dôsledku sleduje romancu v trojuholníku, ktorá plynie bez výraznejšieho zásahu do deja. Ja osobne som tiež trochu sklamaný, dúfal som v niečo iné, no tak nejak som si predsa len myslel, že to nebude žiadna sláva. Ale taký je život 🙂 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Definice černé vdovy - páři se samečkem a po páření ho sejme. Černá vdova v lidské podobě samečka ještě jako bonus okrade a jde si hladat dalšiho trubce . Mám rád romanci, tak jak si jí představují ženy a sexy Theresa Russell . A na závěr text jedné písně " .........někdy to tak bejvá, že třeba smysl už se nikdy nedovíš a už nikomu nepovíš jak líbá černá vdova.....bang, bang" ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyborny film o tom, ako nymfomanka Theresa Russell sa snazi dostat bohatych milionarov do postele za ucelom sexu, nasledne ich zoznami so zubatou. Policia sa do toho postupne vlozi, film ma vybornu reziu Rafelsona, a okrem Theresy Russell som si vsimol aj Hoppera - v 80. rokoch to bol teda hodne obsadzovany herec. Ja ho nemusim, ale myslim, ze hrat vedel : 75 % ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dívčí souboj, kdy Theresa Russel se vdává za bohaté muže, kteří pak náhle umírají a Debra Wingerová se jí v to snaží zabránit. Slavný osmdesátkový krimi thriller s aurou erotiky ( což je z dnešního pohledu směšné ) po kterém v historii zůstal hlavně ten slavný název. protože jinak to dost zestárlo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Černá vdova je motiv, který se jen tak neomrzí, ale není zase příliš originální. Jak se říká, krásná žena to má v životě vždy jednodušší a u černých vdov to musí platit dvojnásob. Bez své krásy a sexappealu by bohaté muže nemohly tak snadno svést a nakonec i oklamat. Zajímavé také je, že toto neudělají jednou, přičemž nabyté bohatství by jim jistě vystačilo do konce života, ale jsou ochotny svůj risk opakovat. A že se třeba Catharine nepřesunula do zcela jiné země. Do Evropy či jinam, kde by dosáhla dalších úspěchů bez nějaké nápadnosti. S neznámými hereckými jmény jde na film docela dobře koukat a má švih a tempo. Také to závěrečné rozuzlení je překvapivé a perfektní. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Do hlavní role autoři zvažovali obsazení Cher, avšak ta odmítla. (Streeper)

Reklama

Reklama