Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Až na opravdu jen pár vtipných momentek je to celé silně o ničem. Absolutně mě neoslovil příběh a všechny věci okolo. To už tu bylo skoro milionkrát a ve většině případů snad i lépe. Sandlera a Schneidera mám jako komediální herce hodně rád. Schneider ve vedlejší roličce nezklamal. Právě on se staral o veškeré vtipné pasáže. Kéž bych mohl o Adámkovi napsat totéž. Takhle si kvalitní komedii rozhodně nepředstavuji. I když se pokusím být nejhodnějším člověkem pod sluncem, tak nedám více než pěknější 1 *. Hrozně jsem se u toho nudil. Po asi 15 minutovém úvodu film nemilosrdně ovládne stereotyp, který je bohužel absolutně nekoukatelný. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Účelové spojení romantické a teenagerské komedie v jeden samorostlý celek, který drží pohromadě hlavně ten docela originální nápad (i když podobnost s filmem Na Hromnice o den více je víc než okatá) se ztrátou paměti. Tam, kde převládá teenagerská složka (především ty pokleslé vtípky založené na souložení, zvracení a homosexualitě), je film na odpad, tam kde převládá vrstva romantická, film funguje dokonale. Adam Sandler je (jak šokující) sympatický a popravdě musím přiznat, že po skončení filmu mám pocit, že to bylo milé setkání právě a hlavně s ním... Příjemné a nečekané překvapení... ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Příjemné a romantické to určitě je. Dokonce se to dá vidět i víc než jednou. Sandler je konečně koukatelný a ostatní herci jsou taky moc "fajn", krom divné a původně vtipné postavy kolegyně ze Zoo, která jakoby se svými nechutnými vtípky vypadla z jiného filmu. Velkou devizou tohoto filmu je překvapivě samotný Rob Schneider, jehož postava je neotřelá a jeho vtípky doslova k popukání (vážně jsem smál! ... Ne, nebyl jsem zhulený!). Celá romantická zápletka je celkem průhledná, ale o to víc má jednodušší tah na bránu. Barrymore je přiměřeně sladká, tak přesně jak to má být. Ovšem na tenhle film nezapomenu kvůli jedné tragédii. Tento snímek totiž prozradí celkovou pointu Šestého Smyslu, těm kdo tento film ještě neviděli doporučuji se této komedii vyhnout, nebo si Shyamalana už tak moc neužijete! Ale jinak nemohu toho moc negativního říci k této komedii, jen škoda že tolik toho pozitivního taky ne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

stalo se to jednoho dne a adam sandler se cítil jak omámen. drew barrymore vypadala jako víla, které paměť zabloudila. byla jeho scarlet, co děravou má paměť. on rozflákal svoje auto, hrál si na dělníka, zmrzačil kamaráda a málem vlastní vinou přišel o tučňáka. měl tajný sen, jak moc by jí chtěl. tak přišla (další) první pusa............. . asi takhle, tohle jsem nevymyslel já, ale ve filmu toto (píseň) zpívá A.S. a dá se říci, že vystihuje děj i duševní ,,rozpoložení" snímku. A.S. mě nepřesvědčil o tom, abych na každý jeho nový počin čekal s jazykem na vestě (nemyslím z vyděšení) a D.B. je prostě starší než v E.T. film je normální americkou komedií, se zajímavým námětem ve kterém se také dozvíte, čím straší mroži ve volném čase v moři ostatní savce. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komediálno - romantický koktejl, namiešaný packalom a kde robí najlepšiu zábavu Schneider (to hovori samo za seba). Nápad je fajn (Hromnice som nevidel) a ako čisto romantický film s inými hercami (hlavne Sandler mi liezol kvalitne na nervy) to mohlo byť výborné. Strata pamäti v dôsledku autonehody a láska k človeku, ktorý ma ráno nespoznáva sú samy o sebe tak silné a vážne témy, že by si z prehľadom vystačili bez nejakých komických vložiek. Žial humor ako prostriedok na "uvoľnenie atmosféry a sprístupnenia filmi širšiemu publiku (rozumej - viac money)" degraduje celý film na úroveň Prcičiek a pochováva slušnú romantickú linku. Pytké až beda... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • V Sea Life Park na Havaji nie sú v skutočnosti žiadne mrože. (Arsenal83)
  • Když se Lucy (Drew Barrymore) a Henry (Adam Sandler) poprvé setkají u něj v práci, vidí delfíny Mary-Kate a Ashley, pojmenované po hereckém tandemu sester Olsenových. (imro)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama