Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Taková celkem příjemná blbost! Občas se člověk zasměje, občas kroutí hlavou! Nechybí klasicky Sandlerovský hrubozrný a Schneiderovsky trapácký humor! Sandlera mám rád a jeho projev je jako vždy přirozený, Drew Barrymore nemám rád a její projev je jako vždy směšný. Několik velmi vtipných okamžiků a celkově pohodová havajská atmosféra dělají z filmu ideální zpříjemnění líného letního odpoledne ve dvojici. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nadšená bych z toho filmu nebyla, ani kdybych, jako hlavní hrdinka, ztratila krátkodobou paměť. Nechutné scény hlavně ze začátku - zvracející mrož, narážky na neatraktivní ošetřovatelku... atd. ve mě zcela udusily jakýkoli náznak romatického rozpoložení, které ostatně snímek ani příliš nevyvolává. /17. 8. 2010/ ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera fakt nemusím, ale v téhle romantické komedii mně nějak echt nevadil. Už je to kupodivu v poslední době druhý film ( po Kurzu sebeovládání) s ním, co ho "mohu" popřípadě ho „rozdejchám“ a kdo ví jak to bude dál .-) . Ovšem všehoschopný trapák Rob Schneider (můj horký kandidát na hlavní roli v nějaké reality show zaměřenou na zvracení, kálení či močení v přímém přenosu apod.) brrrrrr a nebýt stupidních scén typu zvracející mrož apod. – je to fakt docela příjemná podívaná ovšem zmiňované rušivé elementy výsledný efekt či dojem notně táhnou dolů a to je škoda. Velká škoda... ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Univerzální rada do života: Když máte blbou náladu, pusťte si 50× a stále poprvé. Scénáristicky možná nedotažené ke kdovíjak kultovním rozměrům, ale za takové hafo skvělých nápadů, úderných vtipů a sympatických postav by už dneska v Hollywoodu vraždili. Film, v němž svou vrozenou komiku nejlépe prodal nejen Sandler, ale v podstatě i Rob Schneider a hlavně delikátní sypač Sean Astin - a já se i po padesáté bavím stejně královsky jako poprvé. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU THINK YOU CAN COME TO THIS ISLAND AND EAT OUR PINEAPPLES?" ----------- Jedna z komédií, ktorá ťa jednoducho prinúti s hrejivým pocitom na srdci spomínať na tie staré dobré komédie, bez vykurv*ného infantilného humoru s cieľovkou pre 15 a menej. Tak rýchlo, ako spoločnosť upadá, staršie diela dozrievajú a dávajú divákovi možnosť ceniť si ich oveľa viac. Originálny nápad, práve v tomto žánri, nebolo jediné, čo päťdesiatka ponúkla. Bol tu ešte jeden z tých lepších Schneiderov, Sandlerov, upokojujúce, harmonické ostrovné prostredie, k tomu prislúchajúci výber skladieb a úplne vynikajúci koniec, ktorý sa ale vážne predvídať nedal. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • V závěru filmu zní píseň „Somewhere Over The Rainbow“ od zpěváka jménem Israel Kamakawiwo'ole, zkráceně IZ. Píseň se stala v ČR populární až na konci roku 2010. Původní píseň je ale mnohem starší. Objevila se ve filmovém muzikálu Čaroděj ze země Oz z roku 1939, kde ji zpívá Judy Garland. (blackrain)
  • Tom (Allen Covert), který ve filmu trpí ztrátou paměti každých 10 vteřin, vydrží bez ztráty paměti při prvním vyhledání vteřin 16, ale při závěrečné scéně to je vteřin 9. (TonoM)
  • Drew Barrymore požiadala počítačových špecialistov, ktorí na filme pracovali, aby jej upravili pleť: "Keď sme začali nakrúcať, vyhodilo sa mi akné, čo v mojom prípade znamená pupienok na pupienku. Keď som zistila, že maskérky s tým nedokážu nič urobiť, zašla som za chlapcami od počítačov, ktorí mi pleť vyhladili digitálne." (Arsenal83)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama