Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právě byla ukradena supertajná nukleární zbraň a francouzská tajná služba vyhlašuje nejvyšší možnou pohotovost. Je možné, že je mezi ní zrádce a že je ta krysa stále v domečku. V prvé řadě ale potřebují získat zpět raketu. Za tím účelem si najímají dva totální packaly - závisláky na počítačových hrách a ubohé atrapy Jamese Bonda - Willa a Bena. Než je vyšlou na tajnou misi, musí projít náročným výcvikem. Nikdo z nich netuší, že jsou jen návnady v promyšleném plánu, jak odvést pozornost od skutečných agentů vyslaných do akce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

On celej film je jedna velká nula. Jako ti dva nulový agenti se můžou chovat snad jenom naši nejvyšší státní úředníci a vyšetřovatelé, kteří jezdí pro uprchlé "podnikatele" z České republiky do luxusních destinací za statní prachy a vracejí se z každého výletu bez uprchlého "podnikatele", za to se spoustou zážitků a fotografií. Jednu hvězdičku si obhájím velmi lehce. Ve filmu totiž bylo větší než malé množství holek v kalhotkách, či to bylo za dresy a to je ta voda čo ma drží nad vodou. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázna stupidita a ešte o domotaných agentoch čo je už námet 100x prevarení, bez náznaku lepšej alebo zábavnejšej chvíľky, zbytočné pri tom vôbec mrhať časom a je to hneď aj zrkadlo dnešnej Európskej komediálnej produkcie, kde vznikne len málokedy niečo čo stojí za to. ║Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $13,851,000║ a vo Fracúzsku to bol celkom hit, majú vôbec trošku vkusu keď chodia na takéto somarinky ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde, a to je navíc mnohem pravděpodobnější, že kluci prodělají než by něco získali. Naopak účastnice kalhotkové show si mě získaly do jedné. A okamžitě. Chtěl bych být štábní děvečkou pro všechno, stát u dívčí šatny, holkám rozdávat pečlivě složené kalhotky s třicetikorunovou poukázkou na následnou urologickou léčbu, a posléze jim pomáhat s náročným soukáním do těsných oblečků. Jinak se ale zříkám jakékoli sounáležitosti s tímto filmovým lejnem. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Komédia na štýl Agenti Dementi, ale v omnoho lepšej, výslednej kvalite. Navyše hlavný zloduch (Edouard Baer) pôsobil náramné charizmaticky. Opäť vám opakujem, že komédie treba pozerať v skupine aspoň dvoch ľudí a baviť sa budete desať násobne. Originálny námet? To nie. Smiali sme sa? Áno! Vyžaduje sa od tohto žánru snáď niečo viac? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Eric Judor & Ramzy Bedia jsou dva francoužstí komici, kteří jsou ve své domovině velmi populární. Dokáží být však nadmíru trapní a to se jim daří většinu času i v téhle poměrně nákladně vyhlížející akční komedii. Režii neměl na starost nějaký začátečník, ale zkušený Gérard Pires, který do toho s oběma spadl tak moc, až se opravdu nula objevuje v názvu velmi adekvátně. Těžko pak usuzovat, co z toho nadějného spojení tří známých jmen a akční parodie na špionské filmy, mělo vzejít. Vyšel z toho přepálený film, kdy každá akční scéna spolykala nemalé peníze, ale přitom děj tak nějak bavit nedokáže. Dvojice komiků nemá proporce být sympaticky nablblá, ale spíše nevtipně otravná. A tak je to s celým filmem. Francouzi už dávno netočí komedie, se kterými by se mohli chlubit. Tahle předražená slátanina nutí diváka jíst žabí stehýnka, ačkoliv na němá ani nejmenší pomyšlení. Na francouzských filmech už si zkrátka moc labužnicky pochutnat nelze. Mé hodnocení: 20% ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Film nula nula. Eric a Ramzy sú v súčasnosti vo Francúzku komediálna špička. Podobne nepochopiteľné ako tržby filmu Kameňák. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Název sice odkazuje k Jamesi Bondovi, ale film má blíže k Austinu Powersovi. Ovšem po odstranění veškerého humoru. Tenhle ubohý pokus o komedii sice neobsahuje nic vtipného, ale jinak je celkem slušně natočený a je v něm spousta krásných ženských. Tak jsem film mírně nadhodnotil a rozhodl jsem se mu nedat visačku odpad!. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film, co je tak ubohej a blbej, až je vtipnej. Možná jsem se u toho tak bavil, protože jsem to sledoval ne právě nejstřízlivější, ale nemůžu si pomoct, za některý gagy a hlášky nemůžu dát míň než za 2. "JAK JSTE POZNAL ŽE JSME ŠPIÓNI?" "MÁTE NA KOŠILÍCH LOGO ZPRAVODAJSKÝ SLUŽBY" "COŽE?!?!" "BA NE, DĚLÁM SI SRANDU..." ()

Zazie odpad!

všechny recenze uživatele

Trailer ve mě vzbudil zvědavost, jak vypadá kombinace francouzštiny a akčňáku typu Jamese Bonda. Mohla jsem si to odpustit. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Pires si povedal, že keď už má skvelý rozpočet, tak to chce poriadne exteriéry,riadne výbuchy a iné luxusné vychytávky... Neskutočne debilné ksichty a herectvo hlavných predstaviteľov, príbeh ako keby ho písalo osemročné decko, skrátka hovadina obludných rozmerov a to ešte s dabingom...Ja to napriek spomínanému nevidím až tak tragicky a čuduj sa svete, ani som sa nenudil, pár krát som sa dobre zabavil, dokonca ten dabing bol veľmi dobrý...Až sa sám sebe čudujem!!!:)))))) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tento film jsme dostali "zadarmo" s dalšími super snímky, když jsme si koupili domácí kino. Je pravda, že jsem to viděla jako mladší slečna, ale docela jsem se u toho nasmála. ()

depony odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem si zcela jistý, jestli je to horší nebo lepší než sračkoidní Agenti dementi ... každopádně je to hodně špatný. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

:-O WHAT??Celý film jsem koukala s otevřenou pusou.. Přijde mi to jako jedna veliká francouzská parodie na 007 akorát mnohem více trapnější než by se čekalo. Je fakt,že jsem si to zapla jen proto, že v televizi nic nebylo a taky s tím,že to patří výhradně do odpadu což se potvrdilo. Není to ani vtipné spíše k pláči. Kdyby tam alespoň byli jen ti dva mamlasi a ne zbytek odpadu z herecké "hvězdné pěchoty". ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv film má stopáž hodinu a půl, do smrtelné nudy upadnete asi po dvaceti minutách. Herci jsou křečovití, skutečných fórů, kterým se od srdce zasmějete, tady napočítáte na prstech jedné ruky (a ani jich tam nemusí být pět). Lidově řečeno, pořád je to „na jedno brdo“ a při sledování máte neustále pocit, že to všechno jste už někde viděli. Akorát v hodně lepším balení. ()

Reklama

Reklama