Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právě byla ukradena supertajná nukleární zbraň a francouzská tajná služba vyhlašuje nejvyšší možnou pohotovost. Je možné, že je mezi ní zrádce a že je ta krysa stále v domečku. V prvé řadě ale potřebují získat zpět raketu. Za tím účelem si najímají dva totální packaly - závisláky na počítačových hrách a ubohé atrapy Jamese Bonda - Willa a Bena. Než je vyšlou na tajnou misi, musí projít náročným výcvikem. Nikdo z nich netuší, že jsou jen návnady v promyšleném plánu, jak odvést pozornost od skutečných agentů vyslaných do akce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Název sice odkazuje k Jamesi Bondovi, ale film má blíže k Austinu Powersovi. Ovšem po odstranění veškerého humoru. Tenhle ubohý pokus o komedii sice neobsahuje nic vtipného, ale jinak je celkem slušně natočený a je v něm spousta krásných ženských. Tak jsem film mírně nadhodnotil a rozhodl jsem se mu nedat visačku odpad!. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde, a to je navíc mnohem pravděpodobnější, že kluci prodělají než by něco získali. Naopak účastnice kalhotkové show si mě získaly do jedné. A okamžitě. Chtěl bych být štábní děvečkou pro všechno, stát u dívčí šatny, holkám rozdávat pečlivě složené kalhotky s třicetikorunovou poukázkou na následnou urologickou léčbu, a posléze jim pomáhat s náročným soukáním do těsných oblečků. Jinak se ale zříkám jakékoli sounáležitosti s tímto filmovým lejnem. ()

Reklama

dodona odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, trápnosť, kŕčovitosť, stupidita, nesympatickí herci. Herečky pekné, ale to bola ich úloha vyzerať pekne a veľa hrať nemuseli. Schuti som sa zasmiala raz - keď ten malý plešatý (ano, ano, ani mená hlavných hrdinov si nepamätám) povedal na jachtu: ...no muj vkus to není, hlavně, že to plave ... No teraz mi to už vtipné nepripadá. Takže jedno veľké nič, nula nula. ()

BlackTom odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy som si tak úpenlivo neželal, aby film skončil... Mám rád bláznivé komédie, ale medzi bláznivou a dementnou je rozdiel. Dosť podstatný... Keď ešte žil De Funes, mali francúzske komédie istú úroveň, teraz už len degenerujú (Drž hubu! bolo svetielko na konci tunela). Judor a Bedia sú tí najvypatlanejší debili akých som kedy videl. A scenárista bol asi tiež dobrý chuj. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázna stupidita a ešte o domotaných agentoch čo je už námet 100x prevarení, bez náznaku lepšej alebo zábavnejšej chvíľky, zbytočné pri tom vôbec mrhať časom a je to hneď aj zrkadlo dnešnej Európskej komediálnej produkcie, kde vznikne len málokedy niečo čo stojí za to. ║Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $13,851,000║ a vo Fracúzsku to bol celkom hit, majú vôbec trošku vkusu keď chodia na takéto somarinky ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama