Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohádkové postavy Popelka, Růženka, Sněhurka, Zlatovláska, Alenka, Dorotka a Červená karkulka se setkávají na skupinové terapii a snaží se společně přijít na to, co přichází po "...a žili šťastně až do smrti...". Ke skupině se přidává rozvedená Clara z New Jersey a zjišťuje, že i když život v ničem ani trošku nepřipomíná pohádku, neznamená to, že by se nedal šťastně prožít. (Reiniš)

(více)

Recenze (4)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +Sarah Wynter, Alexis Bledel, James Belushi, námět, dialogy -převapivě jsem postavy trošku hůř rozlišoval/// To je tak, když se pohádková skupinka dívek (žen) sejde u psychologa a každá má samozřejmě svoje problémy a starosti. Námět je vtipný, dialogy podle toho jak znáte kterou postavu (v tom bych problém neviděl) a jak dobře umíte anglicky./// Celkem 66%/// ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Oceňujem dobrý nápad, tiež som mala trochu problém rozoznať kto je kto, ale páčilo sa mi, že každá žena má tie isté problémy aj princezné aj iné žienky z rozprávok a aj obyčajná žena z New Jersey... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama