Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autobus veze studenty ze školy a jako obvykle jede domů pětice teenagerů . Studenti se ale tentokrát ocitli v nesprávný čas na nesprávném místě. Nový řidič totiž zastaví na neplánované zastávce a nastoupí další pasažér, který vytáhne zbraň a žádá vysoké výkupné. Když vyjednávání nikam nevede a nikdo není schopen dát dohromady peníze, únosce se svým komplicem budou přinuceni udělat drastické kroky... Rukojmí vědí, že jejich jedinou šancí je útěk, a tak vymyslí plán. Kdo ale přežije? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

novoten 

všechny recenze uživatele

"Tohle není náš stálej řidič..." První postava - předseda školní rady a kapitán fotbalového týmu v jednom, druhá postava - vyhlášený loser chodící se sprchovat až po všech ostatních, třetí postava - jednoduše smýšlející školní kráska. Od první minuty všichni víme na čem jsme a záleží víceméně jen na tom, jak často se Dennis Hopper objevuje na plátně, když méně, je to utrpení, když více, je to snesitelné béčko. Režisér Lee Stanley mi přijde jako když vždycky toužil natočit velkolepý biják a jelikož tušil, že při své nevýrazné filmografii na něj moc šancí nemá, tak vložil do Hry o výkupné všechny nápady, co mu přišly pod ruku, takže tu kromě hlavního záporáka máme ještě jeho věrnou partnerku, veleslizkého pomocníka, krokodýly, hady nebo velevtipně nesmyslnou scénu zpomaleného závodu psů. Celý ten maglajz dokonce chvílemi působí sympaticky, ale scénář se v závěrečných minutách definitivně rozsype, až to skoro zamrzí. 30% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ještě, že existuje diskuze „hledám film“, jinak bych si sám na název tohoto filmu nevzpomněl. No, sám nechápu, že to tady má tak nízké hodnocení. Vždyť to bylo slušné „béčko“. Pamatuju si, jak jsem se u toho bavil. Vybavují se mi ty jejich vzdušná plavidla, nebo co to bylo. Samozřejmě, že Dennis Hopper v roli záporáka byl skvělý, o tom není pochyb. Mrzí mě tedy to nízké hodnocení, a tak se ho snažím trochu více „pozvednout“ tím, že dávám tři hvězdičky a doufám, že se ještě někdo přidá. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skvělý záporák Dennis Hopper se snažil, ale k vyššímu hodnocení tomuhle paskvilu nepomohl. Ve filmu je mnoho nedostatků počínaje nelogickými momenty, trapnými dialogy, debilním scénářem a vážné scény jsou spíš k smíchu. Po nějaké husté atmosféře nebo napětí si zde můžeme nechat jen zdát. A korunu tomu ještě nasadila nejtrapnější průpovídka na samém konci filmu. Tohle se hrubě nepovedlo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, jak bych to jen řek...Prostě hyper kravina, naprosto nezábavná slátanina, která nemá žádnou šanci někoho zaujmout. Sice na záporáka byl pozvanej elitní padouch Dennis Hopper, ale ani ten neměl sebemenší šanci pomoct, protože scénář je totální katastrofa, i já bych snad napsal lepší a to už je co říct, komentáře k filmům je moje slohový maximum, ale tohle je prostě jak od tříletýho dítěte ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak špatný, jak je to tu hodnoceno. Já to viděl v TV dokonce 2x a podruhé jsem na to koukal právě kvůli vzpomínce na to, že se mi to předtím líbilo. Solidní thriller s typickým záporákem Denisem Hopperem a partou uřvanách teenagerů. Děj je sice o ničem, ale koukat se na to dá. Napětí celkem ujde. 55% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama