Reklama

Reklama

Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida

(TV film)
  • Kanada The Legend of Butch & Sundance (více)

Obsahy(1)

Kanadský western natočený na základě historických skutečností. Butch Cassidy a Sundance Kid se svými kumpány vykrádají pošty, přepadávají banky i vlaky převážející peníze tak dlouho, dokud se mezi nimi nenajde zrádce. Teď musí prchat před hordou perfektně vycvičených chlapů, kteří se nenechají jen tak setřást. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Greg25 

všechny recenze uživatele

30%, proč vždy parodují tak skvělý western jako je Butch Cassidy and Sundence Kid? Už Začátky Butche Cassidyho a Sundance Kida, tuším někdy z konce 70. let ztratilo lesk vtipu i příběhu "prvního dílu", o hereckých představitelích nemluvě. Líbit se to může hlavně tomu, kdo neviděl původní film. Netvrdím, že tenhle film není dobře udělaný, ale vykrást tak skvělý příběh a ještě to zhatit nepříliš vtipným scénářem...... Nemluvě o Johnu Fasanovi, který prostě ať se snaží sebevíc nemůže být nikdy tím Butchem, jakým byl Paul Newman........ Copak je tak těžké vymyslet nějákou zápletku pro western? Vždyť Krajina střelců nebo Psanci Ameriky taky neměli bůhví jakou zápletku, ale přesto se na to dalo dívat..... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Týchto prerábok tu už bolo veľa, ale toto nebolo až tak zlé. Samozrejme za žiadnych okolností sa to nemôže chytať na slávny originál z roku 1969, ale malo to svoje čaro. Určite na televízny film veľmi dobre spravené. Podotýkam, že najviac ma v tomto filme potešila mega šarmantná ryšavka Rachelle Lefevre v úlohe Etty Placeovej. Gýč tam samozrejme nechýbal, ale myslím si, že ako nedeľná pohodovka je to dobré. 55 % ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Toto je prepad?“ – „To sotva. Čistá fušerina.“ Dokedy ešte? Áno, áno, ja viem, George Roy Hill nemá autorské práva na legendu dvoch pištoľníkov, ale jednoducho každý film o Butchovi a Sundanceovi, ktorý vznikol po ich Labutej óde z roku 1969, za sebou vláči pachuť dosť smutného privandrovalca, do ktorého producenti investovali peniaze len aby ešte čo-to vydolovali z diváka, ktorý príliš miluje duo Newman/Redford. Táto kanadsko-americká televízna verzia z roku 2004 sa snaží (tak všelijako, ale snaží) ukazovať, „čo bolo predtým“ a priznám sa, že sa mi to páčilo o čosi viac, ako BUTCH A SUNDANCE: KEDYSI DÁVNO (s Tomom Berengerom a Williamom Kattom). Zrejme na tom má podiel fajn (na televíziu) westernová atmosféra a predovšetkým rozkošné herecké obsadenie, ktorému dominuje diabolsky ryšavá dvadsaťšesťročná Etta Kanaďanky Rachelle Lefevreovej. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama