Reklama

Reklama

Bon Jovi: The Crush Tour

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam vystoupení kapely Bon Jovi z Zürichu, který byl součástí jejich obří "The Crush tour", se nachází na stejnojmenném DVD. Nechybí osvědčené hity jako Livin’ on A Prayer, You Give Love a Bad Name, Wanted Dead or Alive, Keep the Faith nebo nové písně z tehdy comebackové alba "Crush" včetně světového hitu It’s My Life. (Utero)

(více)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skalní fanda bývalého kudrnáče rozhodně nejsem, ale podupávat si s ním do rytmu mi nečiní nejmenší problém a tento koncert se mu povedl. Zejména dvě úvodní vypalovačky Livin' On A Prayer a You Give Love A Bad Name z pro mne kultovního alba Slippery When Wet byly vynikající, ale po něčem takovém koncert může jen těžko gradovat. Taky negraduje, ale baví docela slušně. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nikdy dříve jsem hudbu Bon Joviho aktivně neposlouchal, ale po jeho albu Greatest Hits, jsem si musel pořídit i tento koncert a světe div se je to nářez! Ten pán umí zpívat, bavit davy lidí a tento megakoncert je toho důkazem. Bravo pane Jovi :-) ()

PALINO 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce! BON JOVI to opäť raz poriadne roztočili, ich koncert zo švajčiarskeho Zurichu z 30. augusta roku 2000 je nezabudnuteľným hudobným zážitkom. Koncert odpalujú tradične svojimi peckovými klasikami Livin´ On A Prayer a You Give Love A Bad Name, ktorými poriadne nažhavia fanúšikov na štadióne i pred televízorom. Najviac pesničiek pochádza pochopiteľne z albumu Crush, celkovo až 7 (plus Thank You For Loving Me počas záverečných titulkov), celkovo ich je 19. Jon Bon Jovi ako správny frontman predvádza skvelú show, na pódiu pôsobí ako ryba vo vode a niektoré piesne príjemne obohacuje, ako napr. One Wild Night, kedy začne trsať s fanúšikmi alebo Bed Of Roses, kedy si počas gitarového sóla zatancuje s dojatou fanúšičkou a pieseň Runaway, prvý hit BON JOVI, je tu zase v špeciálnej pomalej klavírnej verzií, krásne predvedená je i pieseň I´ll Be There For You. Neoddeliteľnou súčasťou sú samozrejme aj vynikajúce gitarové sóla od Richieho Samboru, ktorý podobne ako všetci členovia kapely, predvádza bravúrny výkon. Najväčším zážitkom je sledovať tento koncert z DVD-čka s 5-kanálovým zvukom, kedy nádherne vynikne spev, rev a tlieskanie fanúšikov, ktorých tu prišlo okolo 50 000. Vrelo odporúčam. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Tohle byl nářez. Velmi energické podání nejlepších Bon Joviho pecek a se skvělým zvukem na DVD. Je škoda, že na hudební disky autoři moc často nedávají texty písní, takhle si musím jen broukat, když text pořádně neznám :) ()

GASTON73

všechny recenze uživatele

Live At Letzigrund Stadium, Zurich, Switzerland (2000). 1. Livin' On A Prayer 2. You Give Love A Bad Name 3. Captain Crash & The Beauty Queen From Mars 4. Say It Isn't So 5. One Wild Night 6. Born To Be My Baby 7. It's My Life 8. Bed Of Roses 9. Two Story Town 10. Just Older 11. Runaway 12. Lay Your Hands On Me 13. I'll Sleep When I'm Dead 14. Bad Medicine 15. Wanted Dead Or Alive 16. I'll Be There For You 17. Next 100 Years 18. Someday I'll Be Saturday Night 19. Keep The Faith ()

Reklama

Reklama