Reklama

Reklama

Londýn, 17. století. Ned Kynaston (Billy Crudup) je prominentním hercem Bettertonova divadla a exceluje především v ženských rolích. V té době bylo ženám hraní zapovězeno a Ned toho dokáže náležitě využít. Jeho kostymérka Marie (Claire Danes) k němu obdivně vzhlíží. Nedův sladký život se ale obrátí naruby v momentě, kdy se král Karel II. rozhodne změnit dosud platná pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Vejujunka 

všechny recenze uživatele

Výborné! Úžasný Billy Crudup, kterému jsem uvěřila úplně všechno (mimochodem jako žena byl k sežrání :)) a sympatická Claire Danes. A způsoby podání Othella taky nebyly k zahození! ;) ()

sweet.papaya 

všechny recenze uživatele

Film je jako celek velice dobrý, jako obsazením, tak zpracováním. Co mě ale dostalo, byla ta závěrečná scéna na jevišti, ta byla prostě dokonalá. ()

mark.benford 

všechny recenze uživatele

výborný film, kostýmové filmy z britského prostredia ma osobne vždy potešia. veľmi dobre zvolení herci, ústredná dvojica je skutočne uveriteľná, pokiaľ viem, tak claire danes a billy crudup sa počas natáčania tohto filmy dali dohromady. vzájomné iskrenie tam je viditeľné. popravde som od toho filmu očakávala nejaký slabý odvar historickej romance, no nakoniec sa z toho vykľul pôvabný film podľa môjho gusta. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Jak má ale Ned pokračovat v herectví, když umí báječně jen ženské role a to nejen na scéně ale i v intimním životě? Mary má ambice, Miluje Neda, ale on asi není schopen nikterak žít nebo hrát muže ()

Reklama

Reklama