Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reneé Brennanová, špičková vyšetřovatelka z oddělení Státní letecké bezpečnosti, pracuje na vyšetřování letecké havárie. Příčiny katastrofy jsou nápadně shodné s obdobným neštěstím, které se stalo před rokem. Reneé, která zjistí, že se nejedná o náhodu, ale o sabotáž, se snaží přimět nadřízené, aby dočasně zastavili další lety. Žádost je ale zamítnuta, protože letecká společnost tvrdí, že její letadla jsou naprosto bezpečná. V tajném technickém protokolu jsou popsány čtyři možnosti, jak letouny havarovaly. Vše ukazuje na to, že psychopatický sabotér musí být z blízkého okolí přípravy leteckého provozu. To je ale několik stovek lidí. Kdo je ten pravý? A z oblohy padá další letadlo. Začíná nerovný boj s časem, protože letadla rolují na startovací plochu každé tři minuty! (Vapet Production)

(více)

Recenze (4)

KillerZeli 

všechny recenze uživatele

No pokud jde o film, je to hrůza. Vse je stejne strasne jako u ostatnich becek, ale je tu neco co bych vyzdvihl obzvlast a to jsou specialni efekty - ty byly jako v Utopenci na uteku a tam si z toho delali prdel ... ta 1* je za to ze ten hlavni zaporak vypadal jako muj trener... ()

Sinclair odpad!

všechny recenze uživatele

No musím, uznat že náš "nejsledovanější TV kanál" opět ukázal, že na to má. Na tento film jsem si počkal až relativně pozdě do noci a výsledek opravdu stál za to. Naprosto strášný dabing úrovně o něco málo lepší než ono pověstné slunce senovské "bože,už budu, už budu" byl doplňován příšernou kamerou typu levných telenovel. Herecké výkony doplňené českým dabingem i skvělým překladem ve mne vyvolávali salvy smíchu nejen ve scénách dramatických. Ačkoliv námět tohoto výkvětu kinematografie nebyl zase tak špatný, zpracování, herecké výkony, triková kamera,akční scény a úroveň dialogů (nehledě na onen geniální dabing) klesla 30 sekund po prvních titulkách na nulu. Rád bych dal alespoň jednu hvězdičku za to jak jsem se nasmál, ale jelikož se mělo jednat o drama z prostředí letecké dopravy, nelze jinak než ohodnotit jako odpad, což mimochodem naprosto přesné hodnocení tohoto filmu. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Priserny, trikrat prevareny, tuctovy a beznadejne nenapadity film...triky katastrofalne, herci strasni, vlastne ani neviem za co davam jednu hviezdicku...ale zase uplny odpad to nie je, ale hranica je velmi blizko. ()

Jillen odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně velká kravina a ani mladý Christensen to nezachrání. Velice trapné efekty a celé ztvárnění podtrhují strašné výkony neznámých herců. Dávám 0% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama