Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Peters je pověřen případem nalezené mrtvoly svého starého kamaráda Raye Wilkinsna, která byla nalezena nedaleko jezera. Ještě téhož dne probíhá na jezeře maturitní párty, která se změní v zápas se smrtí. Koroner po ohledání obětí masakru potvrdí Petersovu domněnku, že toto není útok běžně žijícího zvířete Navzdory zlobě číhající pod hladinou, je jezero plné lidí, kteří chtějí ulovit senzační fotku zabijácké ryby, nebo přímo rybu samotnou. Jednou ze skupin odvážlivců je i několik teenagerů, kteří se rozhodnou vzít právo do vlastních rukou a vyrazí na jezero. K jejich překvapení však zjistí, že ve vodě je rybích zabijáků víc než čekali. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Jasné poďme všetci teraz chytať elektrické káble keď stojíme vo vode veď sa nám nič nemôže stať...a veď odjakživa muréna vyzerá ako had a aj ju tak voláme.... preboha, stačilo mi raz tento film vidieť a viem, že toto si už nikdy nepustím. No a herci samozrejme, že podali bravúrne výkony a tie efekty máj gát skvost! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začínajú sa u mňa prejavovať symptómy závislosti na brakových filmoch Paula Zillera. Videl som v priebehu pár dní jedenásť jeho otrasných snímkov: "Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét", "Beštia z hlbín", "Korene zla", "Mrazivé peklo", "Lochnesský teror" a "Znamenie hada". Jeden shit horší ako druhý. Otras. Ziller točí samé podradné sračky. Hlúpy scénar, otrasní herci a totálne diletantská réžia. Prečo sa na to stále pozerám?! Ach, bože stal sa zo mňa Zillerokoholik. * ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Víš co ho zabilo ?......... Tady mě trošku zaráží jedna věc - oni si otráví vodu aby zničili nějaké nebezpečné ryby a za dva roky se diví, že už tam maj zase nějaké nebezpečné ryby. Jinak klasické klišé - vemte jedno jezero, nádherné okolí, aktivního šerifa, odmítavého starostu, partu lidí, co pomalu umírají, jeden zub a pár nejasných fotek....však to znáte. Od půlky příběhu už je to jen k smíchu a rozhodně ne horor. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Béčkový ekohoror sice pracuje s notnou dávkou fantazie, na druhou stranu nabídne jednoduchý napínavý příběh. Ve sladkovodním jezeře se kdysi objevily murény, které se podařilo vyhubit. Jenže ne všechny, a tak se po dvou letech objeví znovu v daleko větším počtu a navíc zmutované do velkých rozměrů. A když sežerou vše v jezeře, což není tak těžké, když bylo před dvěma lety uměle otráveno, tak se vrhnou na lidi. Šerif se spojí s přivolanou bioložkou, zjistí, že za mutací jsou růstové hormony, a pokusí se společně ryby zlikvidovat. Aby toho nebylo málo, k jezeru přijedou rybáři z daleka a na lov se vydá i skupina teenagerů, která chce pomstít smrt kamaráda. Útoky jsou vcelku fajn, mrtvých je dosti. Jinak ryby zde vystupující nejsou murény ani po mutaci, protože tak prostě nevypadají. Žaberní otvory mají žraloci, silné prsní ploutve jsou jako u lezouna a na zemi je rychlá jako lezec. Co se týká tvaru těla, tak místo silného hadovitého tvaru připomíná spíše latimérii. Postavy jsou průměrné, jak by člověk v tomhle žánru očekával, ovšem blbka s pistolí, co zlikviduje loď i s rybářem, je fakt na zabití. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu vypadal docela slibně, ale jen do té doby než se ty slavné zmutované murény ukázaly v celé své kráse. To už bylo i na mě moc, protože větší digitální hnus jsem už dlouho neviděl. Tento film je pravým opakem většiny mu podobných, protože začátek ujde, ale zhruba v polovině se to změní v jeden velký paskvil, který vyvrcholí naprosto kreténským koncem. Jednou a dost. už to vidět nepotřebuju. Přestože tu hraje několik známějších herců, tak ani jeden z nich si svůj výkon za rámeček nedá. Prostě bída.... fuj. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama