Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Peters je pověřen případem nalezené mrtvoly svého starého kamaráda Raye Wilkinsna, která byla nalezena nedaleko jezera. Ještě téhož dne probíhá na jezeře maturitní párty, která se změní v zápas se smrtí. Koroner po ohledání obětí masakru potvrdí Petersovu domněnku, že toto není útok běžně žijícího zvířete Navzdory zlobě číhající pod hladinou, je jezero plné lidí, kteří chtějí ulovit senzační fotku zabijácké ryby, nebo přímo rybu samotnou. Jednou ze skupin odvážlivců je i několik teenagerů, kteří se rozhodnou vzít právo do vlastních rukou a vyrazí na jezero. K jejich překvapení však zjistí, že ve vodě je rybích zabijáků víc než čekali. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

obitus 

všechny recenze uživatele

Jo! Tak tenhle kousek ma v sobe snad vsechna klise zvirecich horroru. Sympaticky serif, krasna biolozka (sakra, proc ja zadnou neznam :)), slizky starosta, zmutovana zviratka (tentokrat ryby), levne, ale slusne krvave triky - proste vse. A krasne to do sebe zapada, clovek se skoro nenudi, i kdyz muze predvidat kazdou vterinu deje. Navic pribeh pomerne zajimave stavi na realnem zakladu (coz v diskuzi na imdb vysvetluje i scenarista) a ubiha pomerne svizne. A navic...serifova dcera je roztomile pihovata :). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začínajú sa u mňa prejavovať symptómy závislosti na brakových filmoch Paula Zillera. Videl som v priebehu pár dní jedenásť jeho otrasných snímkov: "Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét", "Beštia z hlbín", "Korene zla", "Mrazivé peklo", "Lochnesský teror" a "Znamenie hada". Jeden shit horší ako druhý. Otras. Ziller točí samé podradné sračky. Hlúpy scénar, otrasní herci a totálne diletantská réžia. Prečo sa na to stále pozerám?! Ach, bože stal sa zo mňa Zillerokoholik. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Béčkový ekohoror sice pracuje s notnou dávkou fantazie, na druhou stranu nabídne jednoduchý napínavý příběh. Ve sladkovodním jezeře se kdysi objevily murény, které se podařilo vyhubit. Jenže ne všechny, a tak se po dvou letech objeví znovu v daleko větším počtu a navíc zmutované do velkých rozměrů. A když sežerou vše v jezeře, což není tak těžké, když bylo před dvěma lety uměle otráveno, tak se vrhnou na lidi. Šerif se spojí s přivolanou bioložkou, zjistí, že za mutací jsou růstové hormony, a pokusí se společně ryby zlikvidovat. Aby toho nebylo málo, k jezeru přijedou rybáři z daleka a na lov se vydá i skupina teenagerů, která chce pomstít smrt kamaráda. Útoky jsou vcelku fajn, mrtvých je dosti. Jinak ryby zde vystupující nejsou murény ani po mutaci, protože tak prostě nevypadají. Žaberní otvory mají žraloci, silné prsní ploutve jsou jako u lezouna a na zemi je rychlá jako lezec. Co se týká tvaru těla, tak místo silného hadovitého tvaru připomíná spíše latimérii. Postavy jsou průměrné, jak by člověk v tomhle žánru očekával, ovšem blbka s pistolí, co zlikviduje loď i s rybářem, je fakt na zabití. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tohle je absolutní blbost. Ale patří to do skupiny filmů co jsou tak pitomoučké až jsou zábavné. Já se u toho nenudil. Sice to mělo strašně předvídatelný děj ale bavil jsem se na účet štábu i herců královsky. Dlouho jetě nezapomenu třeba na záporáka vylévajícího do řeky jed v kanistru s nápisem JED. A takových věcí je tam spousta. Dobré na odreagování. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Jasné poďme všetci teraz chytať elektrické káble keď stojíme vo vode veď sa nám nič nemôže stať...a veď odjakživa muréna vyzerá ako had a aj ju tak voláme.... preboha, stačilo mi raz tento film vidieť a viem, že toto si už nikdy nepustím. No a herci samozrejme, že podali bravúrne výkony a tie efekty máj gát skvost! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu vypadal docela slibně, ale jen do té doby než se ty slavné zmutované murény ukázaly v celé své kráse. To už bylo i na mě moc, protože větší digitální hnus jsem už dlouho neviděl. Tento film je pravým opakem většiny mu podobných, protože začátek ujde, ale zhruba v polovině se to změní v jeden velký paskvil, který vyvrcholí naprosto kreténským koncem. Jednou a dost. už to vidět nepotřebuju. Přestože tu hraje několik známějších herců, tak ani jeden z nich si svůj výkon za rámeček nedá. Prostě bída.... fuj. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Víš co ho zabilo ?......... Tady mě trošku zaráží jedna věc - oni si otráví vodu aby zničili nějaké nebezpečné ryby a za dva roky se diví, že už tam maj zase nějaké nebezpečné ryby. Jinak klasické klišé - vemte jedno jezero, nádherné okolí, aktivního šerifa, odmítavého starostu, partu lidí, co pomalu umírají, jeden zub a pár nejasných fotek....však to znáte. Od půlky příběhu už je to jen k smíchu a rozhodně ne horor. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tak na tento horor museli mať velmi málo vyhradeného rozpočtu, pretože inak to neviem zhodnotiť. Dej to má strašne predvýdateľný, miestami až nudný, jedniné čo by prospelo tomuto hororu sú herecké výkony niektorých zúčastených. Triky nie sú až na také zahodenie, aj keď sú extrémne lacné, posledných 25 minút je skvelých, tolko krvilačných rýb nenájdete ani v úbohej sračke typu Jazero 2 60 percent. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ak by existovalo také niečo ako zlatý fond filmového trashu, tak toto by tam určite patrilo. Užíval som si to ako film béčkovej kvality s nádychom céčka a dočkal som sa. Herecké výkony ma rozosmievali, ale dialógy aj priebeh deja bol proste dobrý a milovníkov takýchto filmov určite poteší. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další poměrně povedený zvířecí horor, tentokrát o zmutovaných rybách. Tyhle horory jsou obykle dějově naprosto stejné a tenhle není žádná výjimka. Obvykle v malém městě začně někdo vraždit , přijde se na to, že je to zvíře v tomhle případě ryby. Je tu šerif či náký doktor apod, ale šerif nejčastějš, téměř vždy má dospívající dítě nejčastěji dceru a je vdovec či rozvedený, který to zjistí a snaží se uděla opatření, ale u starosty jak jinak nepochodí jelikož by to ohrozilo podnnikání a tak. Mnohdy v podobných případech bývá ve městě vlivný podnikatel, který si dovoluje vše. Tady kupodivu není, je tu pouze starosta, ale to vyjde nastejno (sice tu nemá moc prostoru). Šerif si pozve nákýho odborníka na toho protivníka, jak jinak je to vždy člověk opačného pohlaví v tomhle případě žena a je jak jinak než sama.(tady sice k citovému výlevu nedojde) A ty se snaží zabránit další ntragédie, postupně zjištujou, že stím má co do činění patolog, nebot mu bylo líto, že podnikatelé krachovali tak dal do mrtvého jezera lisdký růstový hormon a a krvalačný ryby sežraly co mohli až začaly jít po lidech. Do toho se zamotá šerifova dcera, která si to hodlá jít s kámošema vypořádat s rybama sama nebot jí ukousali přítele. Poněkud paradoxní bylo, když holky na motorovém člunu jedou k ostrovu ,aby utekli před rybama a kluka co s nima byl stáhnou ryby pod vodu se najednou objeví na ostrově živí v křoví (jak se tam dostal takhle rychle tam by nedoplaval ani náhodou dřív než holky s lodí a motorem, jestli ho tam odvlekly ryby ,tak pochybuju, že by zůstal na živu. Nakonec na ryby platí jen elektrika, ryby jsou velice inteligentní nebot můžou i běhat po souši. Film má slušnou atmosféru a dalo by se říct na nic si nehraje je to i dobře krvavý. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti by to bylo hodnocení tak za pul hvězdy. Komický to film, ve kterém režisér vyzdivhl hloupost američanů, v tomto případě kanaďanů. Nejlepší scéna s rybářem černochem jenž přepadl z člunu do vody po úderu "ryby potvory" a potom jak se snažil dostat zpět do člunu byl najednou vzdálen cca 15 m. Nebo scéna na ostrově, kdy holka křičí na svou kamošku: " Snaží se probít dveřma.. " Jinak prostředí filmu u jezera je fajn. A absolutní nedostatek sexualního napěti mezi šerifem a dochtorkou byl také na škodu... ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka. Jednu hvězdu si to zaslouží jenom proto, že jsem to viděl večer v TV na hotelu v Indii a v porovnání s neuvěřitelnýma hovadinama Bollywoodu a pákistánskýma kung-fu filmama na mě působilo jako úchvatné zjevení. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Potenciální ekohoror sice nepřinášející nic nového, ale za povšimnutí stojí. Sice se tu opět použila nesčíslně krát provařená šablona, ale na to, že se jedná o televizní produkci snímek nedopadl nijak špatně. Pro filmové matadory je děj sice už od samého začátku naprosto předvídatelný, ale pro novou generaci se jeví jako dobře uchopitelný. Absurdnost příběhu takovéhoto žánru je zcela na místě. Jen ta CGI animace by mohla být už přeci jen lepší, ale to už je u TV takový standart. ()

Reklama

Reklama