Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seattle zasáhlo tragické zemětřesení. Během minuty je zničeno celé město, tisíce lidí jsou bez střechy nad hlavou, další tisíce se pohřešují. Je to největší přírodní katastrofa století, která zasáhla západní pobřeží. Vzápětí se země opět otřásá. Podle odborníků by mohly přijít další otřesy, které novodobě lidstvo nepamatuje. Jediná možnost, jak přírodní živel zkrotit, je použít jadernou sílu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

LarryW odpad!

všechny recenze uživatele

Až bude v Japonsku zemětřesení, nemusí se bát, dají do zěmě jaderné hlavice - odpálí je a všechno bude OK. Zabrání tak jakési "řetězové reakci" ve zlomu. Tektonická deska, která se posouvá, se vrátí zpět...Pošlou tam z Ameriky nějakýho týpka, co to sám vše odpálí, určitě při tom zahyne, ale pří "srdceryvné" zpovědi, nezapomene dodat: mám tě rád synu, zapomněl jsem ti to říct...Následuje potlesk a veliká úleva Amerického prezidenta, který na vše osobně dohlíží...Ještě že toho taťku v Bílém domě máme...Ne odpálit nálože, ale Lafiu za tenhle odpad... ()

AdamDM 

všechny recenze uživatele

Ak toto ponúkajú televízie stále dookola a k tomu ešte s reklamami. tak sa nečudujem, že pre niekoho je tento film vrchol kinematografie. Veľmi tupé scény, rozhovory, grafika by na TV film ušla, ale aspoň niečo by mohlo pohlo proporčne sedieť. Napríklad prasklina cez evakuačný tábor má šírku niekoľko kilometrov, na satelitných záberoch je veľká ako Československo. Dáva ako fanda Stargate 1* za Landryho. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

za prvni polovinu pekne tri (skoro 4) hvezdy, opravdu asi nejlepsi televizni katastrofak (skoro sam neverim, ze to rikam), ale druha to opravdu kazi a uz to cele svrhava do te pomyslne propasti plne dalsiho odpadu... takze celkove bych velmi rad dal ty 3, ale proste to nedokazu.. lepsi 2 za nektere opravdu skvele sceny, uchazejici vizual a roztrhani ameriky ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Pro mě vlastně dost dobrý film. Spíš se na tom podepsali efekty, ale mě se to opravdu líbilo. Rozhodně jsem nebyl zklamán. Tenhle film jsem viděl ještě dávno před tím, než jsem si založil účet na této stránce a já jsem se u filmu dobře bavil, jen když jsem tu už účet měl tak jsem si na tenhle film vzpomněl a otevřel jsem si zde jeho profil a ono to má jen 25%. Překvapivý zvrat. Já jsem však zklamaný nebyl. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

První díl je ještě docela v pohodě, hlavně se sledovatelnými triky. Příběh je stokrát viděné, ono se toho moc nového v daném žánru snad ani vymyslet nedá. S druhým dílem to pak bylo horší... Každopádně bylo fajn vidět zase jednou Beau Bridgese (gen. Landry z SG-1) a Kaley Cuoco (Penny z BBT) v jiných rolích, a na Kim Delaney se taky dalo slušně koukat. Chcete-li vidět jiné naprosto stejně béčkoidní katastrofické filmy, doporučuji Potopu nebo vizuálně uspokojivou Ledovou apokalypsu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama