Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Úžasné blbnutí Brosnana s Harrelsonem provází takřka celý film a je na něm tím nejlepším. Škoda že se do toho motá nějaká loupež diamantu. Podobně zbytečně se do příběhu motá i Salma Hayek, ale na tu se dá aspoň dívat. Ke konci jsem si už už myslel, že se celý film na diamant opravdu vyprdne a zboří celou tu škatulku, ale bohužel to byl jen vysněný konec, a z Když se setmí se tak stala jen další trochu lepší tuctovka. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku celkom šmrncovná, ale s pribúdajúcimi minútami čoraz rozvláčnejšia a otravnejšia jednohubka, ktorú zachraňuje Pierceov šarm a Salmin nezlyhávajúci pôvab a ktorú naopak veľmi kazí nesympatický, ba priam odporný Woody. Ten je (spolu s riedkym scenárom a vlažnou réžiou) hlavným problémom filmu - jeho postavu by mal hrať nejaký sympatický, zľahka komediálny herec, ktorý by s Brosnanom vytvoril príjemne protivážnu dvojicu. Zaujme Naomie Harris, ktorá je bez tých dredov, tetovania, hnusných zubov a otravného prízvuku (ktorými disponuje v úlohe vedmy v Pirátoch Karibiku) fakt kočka. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem uvěřit, že tak nemastný-neslaný film mohl od takových tvůrvů vzniknout. Ratner je velice dobrý řemeslník, ale toto není ani po řemeslné stránce odvedené solidně. A herci? Pch.., nudit se mohli doma zadarmo, a né před kamerou za miliony doláčů. Fakt podprůměrný snímek, který mě fakt nudil. A to je dost smutný fakt!!! ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Filmu hodně pomohlo herecké obsazení, scenář není až tak dokonalý ale herci ty chybičky dokážou zakrýt. Brosnan, Harrelson a Hayek je skvělá ústřední trojice a musím říct, že Hayek vypadá pořád dobře. A asi se ptáte proč sem dal tak vysoké dohnocení. Je to proto, že humor ve filmu je intligentní a není to žádná komedie, kde se bavíte na úkor nechutností… Příjemné překvapení! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

úvodní loupež diamantu je propracovaná jako z dílny jamese bonda. v této rovině to opravdu P.B. sluší! poté následuje nudný život zlodějů v ráji. bohužel. vše zachraňuje W.H., jenž kromě toho, že má alergii na škeble je docela vtipnej. naštěstí existuje jisté pokušení a jedinej způsob jak se ho zbavit, je poddat se mu. a tak po trošce akce, vše spěje ke koupi prvního diamantu a k romantickému západu na nový verandě. já si však příště dám raději remoru. s deštníčkem! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Brett Ratner dostal na film 58 milionů. Během prvního víkendu (12. -14. 11. 2004) zanechali diváci v amerických kinech 11 mil. dolarů, celkově pak jen něco přes 30 milionů. Pro režiséra to byl nejhorší úvodní výdělek za posledních 7 let, předtím měl na kontě hity jako Červený drak a obě Křižovatky smrti. (imro)
  • New Line Cinema propagovali film na pytlících s popcornech, které sa prodávají v amerických kinech, ovšem s chybným jménem Salmy Hayek, která se zde jmenovala Hayak. (imro)

Reklama

Reklama