Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzikál zasazený do prostředí dělnické třídy v New Yorku. Nick Murder (James Gandolfini) se rozhoduje mezi dvěma ženami – jeho dlouho trpící manželkou Kitty (Susan Sarandon) a ohnivou rusovlasou milenkou Tulou (Kate Winslet), která ví jak ho uspokojit. Teprve tehdy když Kitty přijde na manželovu nevěru, Nick pochopí rozsah bolesti, kterou způsobil své rodině. Ve filmu uslyšíte písně Bruce Springsteena, Nicka Cavea a Jamese Browna. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze ve filmu Turturro nehraje, po rezijni strance to sice zvlad solidne, ale mnohem radsi bych ho videl mezi hercema, takle tu stoji za zminku jen Gandolfini a Buscemi a z zenskejch hlavne Sarandon a Winslet v roli nadrzeny zrzky. Jinak film je hlavne muzikal, takze tu nejde o zadnej promyslenej pribeh, ale precejen tu je docela dobrej pribeh, akorat misty na sebe sceny moc nenavazujou. Co se tyce samotnejch pisnicek, vetsinou jsou hodne sprosty a celkem chytlavy, ale zadnej zazrak se nekona. Nicmene rozhodne zajimavej film. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Nick si cestou domů zapomněl nějaké svoje sperma u nymfomanky Tuly. Manželka Kitty chybějící ingredienci s bystrostí rysa ihned odhalila a za pomoci tří uječených rockových dcer dostal Nick pořádně za uši. To je výchozí situace "muzikálového představení", ve kterém dal Turturro při hudebních číslech průchod svým barevně zvráceným fantaziím. ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších muzikálů co jsem kdy viděla :)) .. Perfektně zvolená hudba, vynikající taneční čísla. Herecké složení no prostě wow!! .. Susan Sarandon (už asi 30let vypadá pořád stejně, jak je to možné :D ?), Kate Winslet a M.L. Parker (41let? wtf?) v jednom filmu, co víc si přát. Občas pořádná ujetina, kostýmy šáhlé ale prostě co k tomu patří. Připomínalo mi to styl Cry baby. Zakončení smutné, dojemné ale perfektně provedené.Slabší 4* ale spokojenost. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Dobře ujetý, dojímavý, laskavý a vtipný muzikál, postavený na směsce sentimentálních songů, kousavé poezii, prachsprostém slovníku a obratech, které stojí za to si zapamatovat. Tuhle tvář Ameriky, ve které dřímá italský temperament a ryzí člověčí duch, oproštěný od přetvářky a falše, já tuze ráda, k tomu příjemná náhrada sterilně reklamních typů živočišnou bandou z předměstských kutlochů, s bonusem krásné Kate i Susan a regulérním roztomilým bláznem, Christopherem Walkenem. Nevšední snímek, který měl kvalifikaci mě uspokojit :-) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

S hodnocením jsem docela na rozpacích. Zhruba první polovina se mi moc líbila. Skvělé hudební kousky, vydařený scénář i kvalitní charaktery. Jenže pak jsem trošku zaspala a přišlo mi, že děj se již nikam příliš nepohl. Romance a cigarety stojí především na hereckých výkonech. James Gandolfini, Susan Sarandon, Kate Winslet či skvělá "rockerka" Mary-Louise Parker. "Tvůj táta si dává lízací dietu." :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • James Gandolfini je iba o jeden rok starší od Aidy Turturrovej, ktorá hrá jeho dcéru. Aj jeho druhá filmová dcéra, ktorú stvárnila Mary-Louise Parker, je v skutočnosti len o tri roky mladšia. (U_S_O)
  • Kate Winslet (Tuly) nosila behom celého natáčania ryšavú parochňu. (matthew.17)
  • John Turturro sa rozhodol obsadiť Kate Winslet do postavy Tuly potom, čo videl jej snímok Ako dym (1999). (matthew.17)

Reklama

Reklama