Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Konečně našel potřebnou indícii k jeho nalezení. Bohužel o ní ví i jeho nesmiřitelný nepřítel (Sean Bean), který má na poklad také spadeno. A tak začíná ten pravý hon, ve kterém zvítězí ten, kdo poklad najde dřív a navíc rozšifruje správný klíč. Která strana nakonec zvítězí? A existuje poklad vůbec? (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (670)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Další úžasný I. Jones. Spolu s Tomb Rider, F. Carsonem a bůh ví kým ještě. Jako historikovi se mi to líbí. N. Cage to hraje dobře a * navíc je jen za něj. D. kruger je moc hezká, takže o zábavu postaráno je. Jen nevím, jestli tento žánr nemá už nějak moc hrdinů... ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Lovci pokladov bol svojho času pre mňa najočakávanejším filmom roku. Dobrodružstvá, staré mapy, kľúče, hľadanie pokladu, to fascinuje snáď každého, kto ešte úplne nepodľahol dnešnej sny ničiacej spoločnosti. Tento filmík som videl už mnohokrát a nehodlám jeho status znížiť. Da Vinciho kód môže ukradomky pozerať z kúta. ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

První film, kde jsem si až do smrti oblíbil Nicolase Cage. Skvěle provedený film s vtipným Justinem Bartharou, půvabnou Dianou Kruger a skvělým hercem Seanem Beanem. Zde jsem se těšil, jak malý kluk na druhý díl, kterého jsem nelitoval. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Velice povedený dobrodružný film, který má velice dobré efekty, děj i hlášky. Nicolas Cage v hlavní roli zahrál skvěle, ale taktéž Diane Kruger s Seanem Beanem nezůstali o nic pozadu. Chápu, že to nebude áčkový film, protože je to podle dřívějších dobrodružných filmů. Mi se to ale velice líbilo. 80%. ()

Itar 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduchoučké, ale má to ještě celkem obstojného Cage, stále umírajícího Beana, solidní výpravu a nádhernou hudbu. Díru do světa to určitě neudělá, nuda se ale nedostavila a po stáhnutí mozku na minimum to místama skoro i působí chytře. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

60% To je tak,když máte chuť na nějaký dobrodružný film, alá Indiana Jones. Nemastné, neslaná, občas hloupé, ale poměrně baví i na 130 minut. Ne, že by byl příběh nečitelný, ale není ani doslova čitelný, což je to hlavní, protože u něj vydržíte a strávený čas u Lovců pokladů litovat nebudete. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Indiana Jones, Rick' O'Connell a Benjamin Franklin Bates. Každé desaťročie malo svojho dobrodruha a to posledné nie je výnimkou. Odmyslíme si fakt, že Lovci pokladov používajú na chlp rovnakú skladbu postáv a postupov ako starší bračekovia, darí sa im s neutíchajúcim tempom a vynaliezavým scenárom šikovne maskovať dojem, že ide o obyčajný plagiát. Pridanou hodnotou je nenásilne poňatá výučba o americkej histórii. ()

cmenda 

všechny recenze uživatele

Zde ukázal Nicolas Cage že umí kromě drsných hochů nebo opilců bravůrně zahrát i lovce pokladů film hodnotím jako velice povedený po všech stránkách . ()

M.I.K.E. 

všechny recenze uživatele

Výborná podívaná, když snímek v kině skončil měl jsem chuť vstoupnout a zepleskat. Nikolas Cage netřeba komentovat skvělý jako vždy. Jen mi trochu(hodně) vadilo jak naivně a lehce s nevýznamné pro normálního smrtelníka neexistující stopy vždy dokonalé zamyšlený Franklin Gates dokáže vydedukovat stopu, která má údajně vést k vysněnému pokladu. Trochu více reality, ubrání přehnaného (jak už to u amerických filmů bývá) amerického patronismu dal bych i 5*. Skvělá hudba. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tenhle žánr mě příliš nebaví, ale když v TV nic není a mi se nechce nic dělat, klidně mrknu. A musím říci, nebylo to až tak špatné. Celkem svěží, rychlé, absolutně jsem se nenudil. Samozřejmě nemůžeme čekat nějaké veledílo, ale slušná zábava na sobotní večer, při které se člověk odreaguje a pobaví se to je. Objevilo se zde i několik vtipných hlášek a celkově to byla oddechová podívaná. Prostě a jednoduše to splnilo co mělo. Howgh! ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

Dobrodružné filmy ala hon za pokladem asi všichni už dosmrti budou srovnávat s Indianem Jonesem, což tomu možná jen škodí...takže 3 hvězdy. Prostě jen další "bohaté" dobrodružství, které má možná až trochu kýčovitý konec :) ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Sklamaný som rozhodne nebol. Klasický dobrodružný film ktorý celkom pobaví. Nicolas Cage je slušným pokračovateľom Indie-ho a jeho "frajerka" je celkom na "úrovni". :) Zaujímavé interiery sály pokladov a celkom reálne kódy a kľúče na otváranie 200 rokov starých komnát ... Tak niekde na úrovni 3,5* ()

ADZI 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak jsem od toho nečekal a on ani nepřišel. naprosto neoriginální záležitost. Pro mě docela ztráta času. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco pro mě... záhady, tajmeství, archeologie... Bože ten film žeru jen kvůli tomu, a vůbec mi nevadí, že v drůhé půli film ztrácí dech jako já, když běhám tisícovku... Vysvobozením je nalezení pokladu... Kéž by Bůh dal a takové věci se děli i ve skutečnosti... ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Film už v úvodních minutách nabízí několik nesmyslností nad kterými zůstává rozum stát a v tomto trendu pokračuje po celo dobu, historické nesmysly, překroucené věci, nelogičnosti, apod. Nemůžu se zbavit dojmu, že se jedná o Šifru pro tupé američany. Nezachrání to ani krásná Kruger, v hlavní roli totiž hraje příšerný Cage. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný, zábavný a napínavý film plný americké historie a tajemství. I když americkou historii nemám rád (kvůli zkorumpovanosti a lžím), tak se na tohle dá dost slušně dívat. Spousta hádanek a málo času k jejich řešení. Logika Benjamina Gatese je na vrcholné úrovni a právě díky ní se spolu s Abigail a Rileyim dostávají krok po kroku blíž k pokladu. Film se mi moc líbí se všemi těmi zapeklitostmi. Krádež Deklarace nezávislosti byla skvěle vymyšlená, následné odhalení zadní strany bylo úžasné. Nicolas Cage hrál dobře, díky této roli jsem si ho oblíbil jako herce, byl to první film, ve kterém jsem ho viděl. Diane Kruger jako překrásná společnice vášnivého dobrodruha velice okouzlila a moc jí to v Lovcích pokladů slušelo. Sean Bean svou roli "záporáka" zvládl dobře, nemám výhrady. Tento film celkově považuji za velmi dobrý, jediné místo ve filmu není nijak nudné či unavující, vše je zaplněno skvělými hereckými výkony a skvělými dialogy. Doporučuji tomuto filmu dát ještě jednu šanci, pokud Vás na první zhlédnutí nezaujal. Podle mě je skvělý. Prostě paráda, nikdy mě neomrzí si tohle dobrodružství a honbu za pokladem zopakovat. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Čakal som dosť veľký prepadák. Prekvapivo milé, akčné aj miestami celkom vtipné. Nech už hviezda Nicolasa Cage akokoľvek pohasína, tu som to s ním vedel vydržať a spolu s okúzľujúcou Diane Kruger z toho nakoniec pre mňa vyšla veľmi podarená vec. ()

kecinzer 

všechny recenze uživatele

Na tento titul jsem se velice těšil, protože Nicolas Cage je můj oblíbený herec. Ale bylo to tak trošku zklamání. Je to celkem povedený filmek o jedné velké honbě za pokladem. Nic převratného nám nenabídne. Srovnávat ho z Indiana Jonesem bych se asi neodvážil. Hledání pokladu je možná až příliš komplikované. Nevím proč, ale film mě nedokázal pořádně napnout, abych s údivem očekával co se stane dál. I přes to ale stojí za shlédnutí. Chvílemi Vás dokáže i dobře pobavit. ()

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

22.06.2014

Legendární producent Jerry Bruckheimer (Mizerové, Skála) už nedělá primárně pro studio Disney. Po několika finančních zklamáních (Princ z Persie, Čarodějův učeň, Osamělý jezdec) mu nebyla obnovena… (více)

Reklama

Reklama