Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Konečně našel potřebnou indícii k jeho nalezení. Bohužel o ní ví i jeho nesmiřitelný nepřítel (Sean Bean), který má na poklad také spadeno. A tak začíná ten pravý hon, ve kterém zvítězí ten, kdo poklad najde dřív a navíc rozšifruje správný klíč. Která strana nakonec zvítězí? A existuje poklad vůbec? (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (670)

misa kulicka 

všechny recenze uživatele

Nutno aspoň ocenit výkon N,Cage ...... jinak dobrodružná pohádka v hlavní roli s B.Franklinem. Naskýtá se otázka - co vlastně B.Franklin nevynalezl nebo neobjevil ? ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Nicolasa Caga mám rád a táto jeho rola sa mi pozdávala. Nebolo to top najlepšie, kde hral, no rozhodne to má čosi do seba a oplatí sa vidieť. Dávam veľmi silné 4* ()

adooo 

všechny recenze uživatele

Čo budem hovoriť...veľmi ma to bavilo aj z historickej stránky veľmi poučné, len za to to má nespotečne plusov :) a celkovo to zas nepopiera až toľko faktov ako iné...ale zaverečná scéna už bola prehnaná...ale celkovo vtipné, svieže :) ()

Budulínek 

všechny recenze uživatele

Už když se představoval hlavní hrdina, vyprskl jsem smíchy. Benjamin Franklin a ještě Gates! Templáři se svobodnými zednáři ukryli poklad v New Yorku, pod kterým je pokladnice zvící vnitřek katedrály a plna vzácných předmětů. Co bylo ale nejhorší? Když Cage (nevím, jestli to bylo ve scénáři nebo jen jeho invence) zničehonic políbí Diane Kruger. Absolutně se to do té scény nehodí a působí to více než komicky/trapně... Fuj! ()

Mike19 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád žánr jako je Indiana Jones, tak jsem si nemohl nechat ujít lovce pokladů a udělal jsem moc dobře! Je to skvělej film plný akce, vtipů, dobrodružství, tajemství, romantiky a samozřejmě Happy Endu. Musím potvrdit, že je to jeden z nejlepších filmů Nicolase Cage. ()

tomkat 

všechny recenze uživatele

Mé 3* jsou dané hlavně tím, že mě prostě baví filmy ve stylu "pátrání po pokladu, které zahrnuje i pátrání v historii". Koho ne, ten ať * odečte, protože jinak je to herecky i scénáristicky velmi tuctový film (kamera, hudba ani režie mě nijak nezaujaly). ()

Lumpicek1979 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý film, skvělý Nicolas Cage a Sean Bean, už jsem jedničku viděl několikrát a klidně bych na ní mohl koukat často. Když jsem se s tímto filmem seznámil, myslel jsem, že to bude další jeden z mnoha pokladů v poušti a o obvyklé hledání, ale pak jsem byl nadšen, hledat poklad ve městě přes různé nápovědy a postupy, bylo to opravdu famózní, naprosto super. Scénář i hudba je perfektní. ()

boocteer 

všechny recenze uživatele

Průměr, ale velmi dobrý průměr. Pokud by se měla hodnotit oblíbenost filmu, dám plný počet a nebudu nad tím přemýšlet. Jde totiž o jeden z mých nejoblíbenějších filmů co se týče humoru. Beru ho jako oddychovku, u které se vždy doopravdy pobavím. ()

popoluska_15 

všechny recenze uživatele

Mne sa náhodou film pačil, nič zlé som na ňom nevidela, hoci nie som filmový expert, myslím si že má skvelý dej. Určite sa bude páčiť ľuďom, ktorí maju radi honbu za tajomným pokladom, skvelú (ba možno nereálnu) historickú pamäť, a herca Nicolasa Caga, ktorý patrí k mojim obľúbeným hercom. Herecké výkony všetkých boli skvelé.. ()

Alex17 

všechny recenze uživatele

3 hviezdičky, lebo som dve strhol za dve chyby čo som si vo filme všimol. Prvá chyba je že Poklad Templárov sa nachádza v Amerike o tom veľmi pochybujem. A druhá je keď už liezli do tej hrobky tam bol nápis v angličtine pochybujem že Templári písali, rozprávali po anglicky, skôr latinsky.tak len toľko ale inak celkom dobrý film. ()

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Prostředek a závěr filmu mnohem zajímavější než začátek,kdy jsem si řekla,že asi nic nového neuvidím. Opak se stal pravdou. Lovci pokladů mě baví,dobré herecké obsazení s dobrými výkony,zamotaný příběh a to se mi líbí. Hudba se mi na tomto snímku hodně líbila,takže čtyři hvězdičky. ()

Rattlanake 

všechny recenze uživatele

Možná jsem trošku jiný nebo já nevím, ale nechápu, proč má tento luxusní film tak nízké hodnocení. Vynikající scénář i herci dodali filmu naprostou dokonalou atmosféru. Od začátku má film tempo a nutí Vás přemýšlet spolu s Nicolasem, kde pak ten poklad asi je nebo jestli opravdu existuje. Diana Kruger je neskutečně krásná ženská. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Jakmile začne hledat poklady i Nicolas Cage, dá se očekávat vše. Pár zajímavých momentů v hledání bohužel však nezlepší evidentní béčko vhodné tak na DVD. ()

Imyourmather 

všechny recenze uživatele

jistěže špičkou v takovýhle filmech zůstane Indiana Jones, ale na druhou stranu Nick Cage má filmy tohoto typu neuvěřitelně odpočinkové, v pohodě plynou bez větších nesrovnalostí akorát svižným tempem, sem tam nějaký ten fórek a nakonec divák zjistí, že si je skoro jistý, že si to pustí zas, až pude potřebovat něco klidnějšího PS. překvapilo mě že Sean Bean nezemřel, jak má ve zvyku :) ()

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

22.06.2014

Legendární producent Jerry Bruckheimer (Mizerové, Skála) už nedělá primárně pro studio Disney. Po několika finančních zklamáních (Princ z Persie, Čarodějův učeň, Osamělý jezdec) mu nebyla obnovena… (více)

Reklama

Reklama