Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Bratr se sestrou zdědí fotbalový tým. Začíná boj proti vysokým očekáváním i proti sobě navzájem. Seriál od tvůrců „Smetánky v bryndě“. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

retro_ 

všechny recenze uživatele

Netflix jako obvykle válí, tentokrát z netradičního prostředí mexického fotbalu. Neokoukaní (nutno podotknout, že velmi dobří) herci, jednoduchá zápletka, která se díl od dílu zajímavě vyvíjí. Zároveň sonda do prostředí mexického maloměsta, sem tam nějaký vtípek, spíš ale v rovině sarkasmu nebo ironicých situací. Jako bonus je celý seriál natočen ve španělštině, což podtrhuje autentičnost prostředí (v nabídce od netflixu jsou anglické titulky). Takže pokud máte rádi fotbal, trochu té latinskoamerické střeštěnosti a temperamentu, první série vám uteče celkem rychle. Slušných 80 %. ()

barny120 

všechny recenze uživatele

Fajná telenovela z prostredia futbalového klubu. Je to oddychovka, taká komédia pritiahnutá za vlasy. Nečakajte žiadne premyslené dialógy, ani premyslený dej. Pripravte sa skôr na detinské správanie hlavných hrdinov, a podrazy, mnoho podrazov... a okolo toho futbal. Za mňa ok, nič extra, no ani nič hrozné. ()

Reklama

stanyko 

všechny recenze uživatele

Prvych par dobrych casti sa prepadlo do opakovanej nudy a stereotypu ujeteho brata a problemy hasiacej sestry. Nic moc. ()

Galerie (222)

Reklama

Reklama