Reklama

Reklama

Making of 'The Terminator': A Retrospective, The

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 1992, 18 min

Obsahy(1)

Krátké povídání s hercem Arnoldem Schwarzeneggerem a režisérem Jamesem Cameronem o vzniku a vůbec nápadu filmu Terminátor. Dozvíte se i několik vtipných příhod ze zákulisí, když se film natáčel. (Sykii)

Recenze (10)

Matty 

všechny recenze uživatele

Krátký vzpomínkový dokument o natáčení kultovního sci-fi je nejzajímavější během Arnoldova vyprávění zábavných historek z natáčení. To, co dodává Cameron, je buď mnohokrát omletým propagačním matrošem, nebo opatrným mazáním medu okolo huby. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zajimavej rozhovor mezi Arnoldem a Cameronem o filmu, prokladanej nejakejma ukazkama z filmu a obrazkama. O nataceni nebo tricich nebo tak podobne se toho moc nedozvime, jsou to spis takovy historky z nataceni, ale jsou zajimavy a vtipny. ()

Sykii 

všechny recenze uživatele

Zajímavý rozhovor se Schwarzeneggerem a režisérem Cameronem o vzniku a nápadu Terminátora. Fanouškům doporučuji!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dvaja z najvplyvnejších tvorcov v Hollywoode minulého storočia, si len tak hopkajú v prepychovej vile ( koho len môže byť? ) a spomínajú na TEN zlom v oboch ich kariérach. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Mel jsem jisty pocit ze Cameron by si vystacil sam, ale Arnold do diskuse take prispiva svou trochou a docela vtipne (zvlaste historka o vymlaceni skla u auta je velmi vtipna) a zajimave povida o urcitych momentech a pocitech z tohoto filmu. Je videt ze prace na Terminatorovi oba velmi bavila. ()

Reklama

Reklama