Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film vypráví o soupeření italského malíře Modiglianiho s jeho největším rivalem Pablem Piccasem. Oba dva se rozhodnou zúčastnit se pařížské výstavy a namalují velkolepá plátna. S vítězstvím je spojena nemalá suma peněz. Vyhrát ale může jen jeden. Který z nich to bude? Piccasovu manželku ztvárnila modelka českého původu Eva Herzigová. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Po velkém očekávání, velké zklamání - Modigliani patří mezi mé nejoblíbenější malíře a tento film se snaží o něco jiného, asi zaujmout širokou diváckou veřejnost, která hoví komerci nebo paskvilu.
Při tom vím, že jsem před lety viděl o Modigliani velmi zajímavý film, ale nemohu ho tu najít, jestli je to ten pod názvem: Modi - o němž tu nikdo neví a není tu nijak hodnocený?

kvn

kvn (hodnocení, recenze)

Přece jen tam bylo pár scének,které pro mě byly naprosto dokonalé. Například připravování se na tu soutěž a pak závěrečné odhalování obrazů,Modi umírá a jeho přátelé si dělají odlitek obličeje,atd. Možná měl Modiho hrát někdo mladší,ale Andy Garcia ho taky zahrál přesvědčivě. Myslim,že film dokáže zaujmout.

pan.Kaplan

pan.Kaplan (hodnocení, recenze)

Tenhle film jsem sice dokoukal, ale nevím, jestli mi něco dal. Zajímavě natočené, ale nevím, proč bych se na to měl koukat pro druhé. 70%

Reklama

Reklama