Reklama

Reklama

Animatrix: Detektivní příběh

  • USA The Animatrix: A Detective Story (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Agenti si najmú súkromného detektíva Asha, aby im pomohol vystopovať istého hackera, skrývajúceho sa pod prezývkou Trinity. Pri svojom pátraní odhalí mnohé zaujímavé skutočnosti. (Avathar)

Recenze (86)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Noir detektivka ve světě Matrixu, je to vůbec možné? Ano, je. A není to vůbec špatné, i když se mi zdá, že se tvůrci inspirovali Dark City...ale i tak je to skvělý "case to end all cases". ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Retro detektivka vzdává hold zašlé slávě případů Phila Marlowa prostřednictvím černobílého příběhu o jednom „posledním velkém případu“ detektiva staré školy. Jako klad lze hodnotit lehké rozvíření magického oparu kolem postavy hackerky Trinity, které udělá radost všem příznivcům sexy černovlásek v přiléhavém latexu. 75% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krásně animované až spíše ručně kreslené. Hlas trinity je znát a celková noir atmosféra je skvěle vydařená. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dobrej pribeh, kterej se nesnazi vysvetlovat nic dalsiho o Matrixu, ale dokaze zaujmout. A to hlavne zajimavou kresbou, ktera je narozdil od ostatnich pribehu cernobila. Akorat to cely vyzni tak nak do ztracena. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli je to žárlivej manžel, tak s touto prací končím." Detektiv Ash má prázdnou ledničku i bankovní účet, ale přesto si chce ještě vybírat? No nic, o žárlivého manžela nejde a dobře placená nabídka se neodmítá. Netuším sice, proč hledání Trinity považuje Ash za případ všech případů, ale na mne přitom příjemně dýchl starý dobrý noir. Tak to mám rád a setkání s Trinity mne taky hodně potěšilo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Okázalá pocta filmu-noir, vyprávění zpočátku působí zvláštně uklidňujícím dojmem a stejně jako kvalitní filmy-noir nás pohltí do svého uhrančivého černobílého světa, do něhož navíc nenásilně vsouvá futuristické prvky světa Matrixu. I když jde o vcelku jednoduchý příběh, klape jako hodinky... Výborný zážitek. 9/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Hlavně sem rád za Trinity, je fajn vidět ji i před tím, než potkala Nea.. A pak je tu samozřejmě zase i skvělá atmosféra, tentokrát navozená noirovým pojetím z typickým komentováním děje a staromódním detektivem, který je najat na nejtěžší případ jeho kariéry. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Wachowski brothers, Koji Morimoto, Shinichiro Watanabe, Yoshiaki Kawajiri, Peter Chung, Mahiro Maeda | Hudba: Don Davis, Machine Head, Photek | Produkcia: Michael Arias, Spencer Lamm, Wachowski Brothers | Distribúcia: Warner Home Video || ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná noirová detektivka jemně a zároveň chytře připojená na Matrix. Hlavní hrdina jakoby vypadl z jedné z Westlakeových knih. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Noirova retro detektivka, ktora by si zasluzila dlhsiu stopaz, aby mohli naplno vyniknut jej klady. Takto som sa citil akysi ukrateny :(. Skvela scena s mackou a klobukom. (9/10) ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Noir detektivka s klasicky cynickým soukromým očkem, a to ve světě Matrixu?! Ono to ale vážně funguje - a velmi dobře. "Detektivní příběh" má totiž skvělou atmosféru, danou nejen stylovou animací, ale především kvalitním scénářem. Z celého "Animatrixu" se jedná nejspíš o díl nejpřekvapivější, ale to neznamená, že špatný... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi nikdo nečekal, že se tenhle poutavý svět nebude rozrůstat. Vesměs asijská animovaná škola ukazuje, že má co říct a obohacuje svět bratrů (tedy sester) Wachowských o další motivy a linie. Drsný detektiv má v černobílém dobrodružství za úkol vystopovat hackerku Trinity. Leccos zvládne, přesto však vidí jen nepatrnou část spletité hry. Ponuré, stylové, sarkastické, atmosférické. ()

Reklama

Reklama