Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (276)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

To už je let, kdy jsem tuto super zábavu sledoval na DSF jako německo japonskou show. Nářez, který by v českých podmínkách asi opravdu nemohl existovat. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Osobně nevím, kam s tím, naprosto šílená záležitost, při jejímž sledování si ale člověk uvědomí výrazná specifika japonského národního charakteru a tak trochu pochopí, proč zrovna v Japonsku mohl existovat takový fenomén, jakým byli kamikaze... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem to tenkrát žral na německé MTV a strašně si liboval v tom postupném "odpadávání" soutěžících. No, dnes už vím, že je to jen divadlo pro diváky a i když nikdo nesplní danou disciplínu, stejně jich do dalšího kola postoupí původní počet - 2 Japonci aby se neřeklo. Takešiho hrad je ovšem legenda, kde jde pouze o držkopády a hlavně pobavení diváka. Položil základ pro dnešní pořady jako Drtivá porážka nebo Ninja Faktor a tak zaslouží uctivé hodnocení. 60% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Sice je to strašná hovadina, ale vzpomínám si, že jsem to pravidelně sledoval na DSF. Nikdy bych nevěřil, jaká je prdel koukat na bandu vytlemenejch japonců, který pořád někde padaj do bahna. Měl jsem z toho pocit, že jsou v tý soutěži snad všichni zhulený. Navíc mam slabost pro asiatky, takže 4 hvězdičky :-) ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Kamikadzéééééé!!!!!! Tomuto hovorím zábavná "reality show". Pravdaže niektoré súťažné prekážky nemali ten správny šmrnc a boli nudné. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Šílená Japonská Olympiáda, která si získala oblibu i ve světě pro svoje šílené překážky a monstrózní držkopády soutěžících. Zabavní pořad u kterého jsem se málem zkácel, nad šíleností i důmyslností překážek. Moje nejoblíbenější disciplína byla bitva s tanky, jejich vodními děly a papírovými terčíky jsem sledoval na DSF. Originální, šílené a zábavné. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá neustále přejmenovávaná TV Galaxie a její bizarní program sestávající z videoklipů, různých béček a tohoto kultu. Podobné televizní soutěže mě nikdy nebraly, ale tohle oproti všem těm vyměklým HRÁM BEZ HRANIC a PEVNOSTI BOYARD nabídlo podstatně ujetější (dementní moderátorské duo) a drsnější zábavu. Z disciplín jsem měl nejradši přechod přes řeku po kamenech - kdekoliv jinde by to účastníci hezky pomalu a bezpečně proskákali, ale japonci to museli proběhnout a já se těch zpomalených držkopádů nemohl nabažit. A taky prorážení dveří nebylo špatný. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vymyšlená televizní šou, která svého času byla k vidění na stanici DSF. Japonec se připravil na start, zařval něco heroického a v dalším okamžiku si dal tak tvrdě přes hubu, že kolikrát zůstal rozum stát. Tak to neustále pokračovalo a postupně se počet Japonců doslova vybil až na jednoho vítěze. Disciplíny byly rozmanité a občas inovované. Každopádně do té doby bych nevěřil, že Japonci mají i veselou stránku svého charisma. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Perfektní show plná valících se kamenů a neuvěřitelné vtipných nástrah. Kdysi dávno byly časy, kdy jsem hltal každé filmové okénko. Každopádně jsem se náramně bavil... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči, ona tady je i tahle bláznivina?! Už ani nevím, na kterém zaniklém kabelovém subkanálu jsem tohleto sledoval (a s velmi dobrým simultánním překladem!). Kdo nezná, tak desítky soutěžících jako sítem procházejí bláznivými disciplínami až k vysněnému hradu. Vše s japonskou hravostí (nebo dětinskostí?), u které máte pocit, že se všichni radují i když vypadnou, protože hlavní je si to užít! PS: Vyhrál to vůbec někdy někdo? LOL ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, při kterém mě nikdy neomrzí dívat se na japonce kteří si lidově řečeno "mlátí" huby a padají do bahna a vody. Prostě geniální zábavní přad při kterém téměř nikdo nikdy nevyhrál až na dva šťastlivce. 5 Hvězdiček. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je tomu už asi tak štyri mesiace, čo som zverejnil komentár ku bizarnej krkolomnej reality show "Ninja Faktor". Tie isté slová môžem použiť aj v tomto prípade. Len ešte úvodom dodám, že toto je tá skutočná legenda. (a teraz sa budem opakovať) - "Takáto, takmer sebevražedná, športová súťaž môže vzniknúť jedine v krajine vychádzajúceho slnka, v ďalekom Japonsku. Prekonať totiž v stanovenom časovom limite náročné prekážkové dráhy nie je nič jednoduché. Viacero súťažiacich to pocítilo na vlastnej koži a som presvedčený o tom, že to veľa krát dosť bolelo. Hold národ, pre ktorý je charakteristické harakiri, či kamikadze sa pri "Takešiho hrade" určite skvele zabáva. Japonci sú divní." ** ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Pokud to mám srovnat s nepřekonatelnou Pevností Boyard, Stopy Xapatanu, nebo Pago Pago, bylo to někdy až příliš trapné. Někdy jsem si říkal, jestli to není všechno jen nějaká habaďůra, a jestli to skutečně ty lidi dělají dobrovolně. Kolikrát, že vyhráli? Dvakrát? :-) Ale co, na zkrácení dlouhé chvíle... ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonala japonska zabavna show, dokazujici genialitu Takeshi Kitana. Kdo jste nevdiel par dilu, nedovedete pochopit - tak legracni "dobrodruznou" show by asi neslo vytvorit nikde jinde na svete nez v Japonsku ;) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Asi těžko by se na světě hledal národ jeblejší než Japonci. "Takešiho hrad" je dalším z pádných důkazů tohoto faktu. Sledovat ty ulítlé soutěže v dobách svého dětství, skvělo by se teď tady 5 nostalgických hvězdiček a já bych pěla nadšené ódy. Jenže jsem se s touhle infantilní šíleností setkala až minulý týden - už zdaleka nejsem tak hravá jako zamlada a stupidní komentáře mi prudce cukají s nervama. "Pevnost Boyard" se rozhodně nemusí třást v základech, její pozice nejoblíbenější soutěže v mém diváckém životě je stále pevná - kašírovaný "Takešiho hrad" pro žlutá děcka nemůže konkurovat pořádným, mořem omývaným šutrům. 59% ()

Reklama

Reklama