Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (276)

burg 

všechny recenze uživatele

Ti Žáponci jsou fakt zvláštní národ. Na tradicích lpí tak, že by se jim vysmáli do xichtu i Britové, staví baráky z papíru a bambusu a soutěží v těch nejnemožnějších disciplínách. Bohužel jsem zastihl jen občas pár dílů, ale u každého jsem se úžasně bavil s otevřenou pusou a divil se, kam na to ti Žaponci chodí. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Před X lety to někde dávaly, nevim teda už na jakym kanále. Každopádně sem to docela žral. Stovky japonců, který se pokoušely postoupit dál a dál. Byly tam vynikající disciplíny...vyrážení dveří, z nichž některý tam byly napevno, skákání po kamenech na vodě, z nichž některý se propadaly a další a další geniální disciplíny. Vždycky dál prošlo jenom pár co měli mrtě štěstí. Každopádně děsná prdel. ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Není divu, že Japonci můžou donekonečna padat a třískat sebou, když jich jen v Tokiu je 30 milionů. To u nás by se natočily dva díly, a už by se vyčerpala veškerá dispozice adeptů. Netradiční disciplíny nabízejí netradiční podívanou na netradiční držkopády, a tak jsem občas po škole zapnul COOL a rád si zchladil hlavu u sledování padajících ťamíků. Jojo, ten pořad byl slušnou odreagovačkou. Jediné, co mě ale nesmírně iritovalo, že kvůli nedostatečnému vysvětlení (nebo spíš kvůli nechtěnosti zdržování se nad zbytečnými pravidly) jsme mohli vidět jak jeden šikmookáč vypadl na jedné disciplíně a potom jsme toho stejného mohli vidět na následující. Samozřejmě, že divákům je fuk, který Japonec to zase nevyhraje, a těm pozornějším dojde, že každý má určitý počet pokusů na disciplínu, ale celkem dost to snižuje věrohodnost pořadu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Asi těžko by se na světě hledal národ jeblejší než Japonci. "Takešiho hrad" je dalším z pádných důkazů tohoto faktu. Sledovat ty ulítlé soutěže v dobách svého dětství, skvělo by se teď tady 5 nostalgických hvězdiček a já bych pěla nadšené ódy. Jenže jsem se s touhle infantilní šíleností setkala až minulý týden - už zdaleka nejsem tak hravá jako zamlada a stupidní komentáře mi prudce cukají s nervama. "Pevnost Boyard" se rozhodně nemusí třást v základech, její pozice nejoblíbenější soutěže v mém diváckém životě je stále pevná - kašírovaný "Takešiho hrad" pro žlutá děcka nemůže konkurovat pořádným, mořem omývaným šutrům. 59% ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Popravdě, když tento pořad vidím, směju se skoro celou dobu. Za to však může směšnost a absurdita v prvé řadě soutěžících, poté celého pořadu - ač se tahle směšnost a absurdita může zdát jako zápor, beru ho i jako klad tohoto pořadu. Bohužel Takašiho hra v mých očích patří mezi ty horší soutěžní pořady, i když podle roku vzniku bych tipoval, že patří za průkopníky. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama