Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

H34D 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu mě nejvíc znechucuje jeho přístup k trávě. Tráva je na zde vykreslována jako největší smysl života, jako věc pro přežití nejpotřebnější a přesto zde není ani jeden pořádně zhulený vtip. Postavy se za něčím ženou bez objasněné motivace, furt chtějí hulit a přitom to na nich není poznat. Není to legrační ani to nevyjadřuje atmosféru pohody. Každopádně nehledě na stupiditu a nesmyslnost celého filmu, největší problém je, že je to nuda a humor je špatný... 3/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch filmů, co se jim člověk vyhýbá, ale jednou na ně prostě musí dojít. Ty postavy nejsou nijak vymakané, ale ten příběh je správně ujetý, jsou zde výborné epizodní role a místy je to opravdu vtipné. Krátké, výstižné, zábavné. Moc jsem nečekal a nedostal jsem nějakou naprosto skvělou komedii, ale jako komedie o zhulencích je to pořád výborné i po deseti letech a další spoustě podobných komedií. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprůměrný zážitek složený ze spojení hamburgerů z White Castle, trávy, fajnového hereckého obsazení a vtipné hudby. Komedie za všechny prachy to sice není,ale je to přinejmenším vtipné znázornění dvou obyčejných kluků kluků, kteří se chtějí vychutnat pořádný jídlo,bohužel pro ně cesta vede....mno,jen se podívejte! Dávám 4 hvězdy, možná, že s trochou THC v krvi to má větší grády, jak se tady píše, ale já tomu nějak neholduju. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja uživatelia drog sa ocitnú za mrežami a rozmýšľajú ako vyriešiť túto nepríjemnú situáciu. Chlapík, závislý na pervitíne hovorí: Dáme si pika a rozhrizeme tie mreže ako termiti. Ten, ktorý berie heroin navrhne: Požijeme trocha hnedého prášku a s blahým pocitom cez tie mreže jednoducho pretečieme. No a týpek, ktorý si rád zafajčí marihuanu s kľudom navrhne: "Zahulíme, uvidíme". Týmto vtipom, ktorému môžu celkom porozumieť len ľudia, čo majú skúsenosti s psychotropnými látkami, sa nechali inšpirovať tuzemnskí distribútori, pri voľbe slovenského názvu. Inak originálny titul vlastne vystihuje celú podstatu tejto komédie: "Harold a Kumar idú do Bieleho Zámku". To je hlavná línia filmu. Dvaja prisťahovalci, šikmooký aziat Harold a prismahnutý Ind Kumar, sú na ceste do predajne rýchleho občerstvenia White Castle, kde si chcú dať svoju vysnívanú svačinku. Pri tom zažijú hodne divokú noc a vyhulia pár jointov dobrej trávy. *** ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Proti tomuto nepodarku bych navrhla "Hele, vole, kde mám káru?" na filmové ceny snad ve všech kategoriích, ta svou demenci totiž nezakrývala, ale udělala z ní přednost, na kterou se dalo od prvních minut celkem bez problémů přistoupit, smích u jedné scény a kreslených portrétů na samém konci zde nestačí na víc, než jednu *. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Dýmka, ze které Goldstein (David Krumholtz) a Rosenberg (Eddie Kaye Thomas) hulí, je vyrobená ze šofaru, což je hudební nástroj vyrobený z beraního rohu, používaný například při oslavách židovského svátku Jom kipur. (imro)
  • Společnost White Castle je nejstarší podnik v USA, který začal pravidelně podávat hamburgery. Jeho první pobočka vznikla v roce 1921 a hamburgery se tehdy prodávaly po 5 centech za kus. V době natáčení filmu měl pobočky v 11 státech USA. (Ruuzha)
  • Během pohovoru s Kumarem (Kal Penn) v úvodu filmu se na stole mění polohy pera a papíru. (Terva)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama