Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Othello 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy jsem se za své hodnocení naposledy tak nenáviděl. Co ale dělat s filmem, jehož syrové ztvárnění vztahu mladého perspektivního indo-američana s metr čtyřicet vysokým paklem haše vám vžene slzy do očí v dojetí nad tím, že na světě existují větší idioti než vy. Kdyby ten film měl o hodinu víc, jdu na pět, protože pak už je všechno jedno. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch filmů, co se jim člověk vyhýbá, ale jednou na ně prostě musí dojít. Ty postavy nejsou nijak vymakané, ale ten příběh je správně ujetý, jsou zde výborné epizodní role a místy je to opravdu vtipné. Krátké, výstižné, zábavné. Moc jsem nečekal a nedostal jsem nějakou naprosto skvělou komedii, ale jako komedie o zhulencích je to pořád výborné i po deseti letech a další spoustě podobných komedií. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Proti tomuto nepodarku bych navrhla "Hele, vole, kde mám káru?" na filmové ceny snad ve všech kategoriích, ta svou demenci totiž nezakrývala, ale udělala z ní přednost, na kterou se dalo od prvních minut celkem bez problémů přistoupit, smích u jedné scény a kreslených portrétů na samém konci zde nestačí na víc, než jednu *. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Vynikájící komedie, nejvíc jsem se smál :D.... Uplně super vymakaná :D ... umíral jsem smíchy..Tuhle komedii miluju moc.. obsazení bylo super, herce vůbec neznám, ale přesvědčil jsem se o tom, že s nimi jsou komedie boba!.. hned se pujdu podívat na dvojku! .. To snad bude bomba taky :) .. Už se těšim.. no nevim co dál psát, prostě největší pochvala! Nepamatuji si snad vteřinu, kdy jsem se nesmál :D:D.... už jenom ten název vypovídá za vše :D... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ty vole, pamatuješ, jak jsme se tak strašně zhulili a házeli věci z mostu, abychom viděli, jestli plavou?.......... Režisér Danny Leiner navazuje na úspěch své teenagerské veselohry Hele, vole, kde mám káru? Scénář : Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg. Kamera : Christopher Ball a Bruce Douglas Johnson. Hudba : David Kitay - Ocenění: 2005 - MTV Movie Awards - nominace (za píseň "Hold On") http://www.youtube.com/watch?v=uIbXvaE39wM 2005 - Teen Choice Awards - nominace (za píseň "Hold On") CHYBY VE FILMU - 1 - Při pohovoru s Kumarem hned na začátku filmu se na stole mění poloha pera i s papírem. 2 - Když Kumár zastaví u cesty, aby se šel vymočit, značka ukazuje šipkou do leva. V dalším záběru zase šipka ukazuje doprava. 3 - Když se ve White Castlu Harold baví se dvěma holkama, má jedna z holek na krku přívěsek. Během střihů je řetízek jednou pod tričkem a jindy zase venku. PS : V chybách by se dalo pokračovat, ale já chci zůstat u dvou ** - CITÁT - Drž hubu. To je klasika. Nádherný příběh o někom, kdo si připadá nedoceněný, nemilovaný... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Ve scéně, kdy se ve White Castlu Harold (John Cho) baví s dvojicí dívek, má jedna z nich na krku řetízek, který v jednotlivých záběrech mění svou polohu. (Terva)
  • Ve scéně, kdy jde Kumar (Kal Penn) močit a do auta vleze mýval, je možné všimnout si změn na poklicích u auta. (dan.pacino)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama