Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (454)

POMO 

všechny recenze uživatele

Znesitelne fekálne a prekvapivo svieže intelektuálne. Ono to s tým „točením sveta“ je veľmi zjednodušený svetonázor, ale v konečnom dôsledku je to pravda. A tu sa to tvorcom podarilo vložiť to do filmu o dvoch zhulených týpkoch na ceste do hamburgerárne tak, že to nepôsobí trápne. Jednoznačná výhra! ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní huličský kult z toho nebude, ale i pro ty dva tři geniální fóry (sakl trávy, destrukce u Burgeru) a lehce zadrhávající dobrou náladu, stojí za to potáhnout z jointu a vyšlápnout si do kina. 70% ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Unylou, neprotřelou a televizní režii zachraňují mladí a sympatičtí představitelé, díky kterým snímku odpustíte i nějaké ty žánrové fekální záležitosti v podobě „prdící soutěže“ atp. Škoda jen, že noční výlet mladých zkouřených dobrodruhů, nestojí scénáristicky ani za starou bačkoru a pokud je nějaký gag či vtip dobře rozehrán, většinou se ve svém průběhu zlomí a míří přímo do horoucích pekel (gepard, Freakshow). I když je film myšlenkově v zásadě sympatický a neprezentuje nijak pokroucenou ideologii, nelze mu odpustit absenci komediálnosti, která je v tomto případě smrtelná. Bohužel i princip valící se sněhové koule v tomto případě trestuhodně selhává díky špatnému načasování a vystupňovaní. Alespoň, že se v té odpolední podívané dá, pokud máte opravdu chuť, najít sympatická katarze. A marihuana zabíjí, protože to říkali v televizi... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Genderově nekorektní poznámka. Tento film se nebude líbit ženám. 75% Zajímavé komentáře: Tsunami_X, anais ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Název, kdy zahulíme a pak uvidíme, co se z toho vyloupne, jasně určuje, kdy se z této komedie stane pětihvězdičková záležitost. Já se u toho sice nezhulil ale i tak jsem se vcelku dobře bavil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $18,250,550Tržby Celosvetovo $23,936,908║ A to som si najrpv myslel akú sprostosť idem pozerať a ono to bolo vlastne aj sprosté a popri tom moc svižné, neokukanou dvojicou John Cho a Kal Penn príma osviežujúce a hlavne bohato zábavné a to mám ja moc rád. /85%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle stupidní teenagerský komedie prostě fakt bavěj. A tady bylo docela hodně fakt povedenejch vtipů, takže fakt doporučuju. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::: Tohle mě nějak zrovna dvakrát nechytlo. Kdo hulí, ten umí je mnohem, mnohem lepší !! ::::::::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Chick Magnet - MxPx [3:14] .2. One Good Spliff - Ziggy Marley/The Melody Makers [3:56] .3. Yeah (Dream of Me) - All Too Much [3:58] .4. Righteous Dub - Long Beach Dub All Stars [2:56] .5. Shunk One - Kottonmouth Kings [3:34] .6. Same Old Song - Phunk Junkeez [2:23] .7. White Castle Blues - The Smithereens [4:02] .8. Crazy On You - Heart [4:53] .9. Cameltoe - Fannypack [3:17] .10. Kinda High, Kinda Drunk - Coolio [3:46] .11. Mary Jane - Rick James [4:57] .12. I Wanna Get Next to You - Rose Royce [3:58] .13. Hold On - Wilson Phillips [4:29] .14. Ridin' - Classic & 86 [3:11] .15. 5ves - Heiruspecs [4:37] .16. Total Eclipse of the Heart - Nicki French [3:51]. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Videl si prsia Katie Holmesj?“ – „Áno.“ – „Aké boli?“ – „Poznáš holocaust?“ – „Hej.“ – "Tak úplný opak.“ Takmer výborná bláznivá komédia, na kilometre vzdialená od väčšiny bežných bláznivých komédií. Stačí, ak ste mladí (alebo duševne STÁLE mladí) a užijete si ju. Na scény „Močenie v lese“ alebo „Marihuana zabíja“ nezabudnete. Len "tiger" a "sračková bitka" sú troška prehnané, ale ak sa aj vám páčilo HEJ, KÁMO, KDE MÁM FÁRO?, toto je približne rovnaké, len ešte o čosi lepšie (obidve snímky nakrútil Danny Leiner), lebo títo herci sa mi páčili viac, ako duo Stifler/Kutcher a je to o čosi drahšie, čiže to pôsobí viac filmovejšie resp. menej televíznejšie. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/komedia/33-pofajcime-uvidime-60- ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne husta komedie. Sice se tvurci snazily o vtipky za kazdou cenu a obcas jim to nevyslo, ale prevaznou cast filmu jsem se vyborne bavil. Pribeh je tak dementni, ze uz to vic snad ani neslo, tvurci hazou hlavnim hrdinum do cesty pro hamburger ty nejdementnejsi prekazky, ale je to skvela zabava. Hlavni predstavitele jsou celkem v poho, ale jasne lepsi byl Kumar, Harold mi prisel takovej prkennej, ale v zaveru to taky rozjel. Ostatni herci jsou taky sice v poho, ale moc prostoru nedostavaj. Stoji za to zminit Hnusaka, protoze ten je fakt nechutnej. Taky si tvurci mohli odpustit asi tri nechutnosti, jinak v pohode. I kdyz jsem hodne foru cekal dopredu, tak sem se jim nakonec stejne smal a par foru a par hlasek bylo skutecne genialnich. Jediny co me trochu zklamalo byl Ryan "Van Wilder" Raynolds, protoze dostal malo prostoru. Konecne zase nejaka poradna a svizna hulicska komedie s vybornou hudbou, i kdyz travu tam prekvapive nejak moc casto nehulej. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu mě nejvíc znechucuje jeho přístup k trávě. Tráva je na zde vykreslována jako největší smysl života, jako věc pro přežití nejpotřebnější a přesto zde není ani jeden pořádně zhulený vtip. Postavy se za něčím ženou bez objasněné motivace, furt chtějí hulit a přitom to na nich není poznat. Není to legrační ani to nevyjadřuje atmosféru pohody. Každopádně nehledě na stupiditu a nesmyslnost celého filmu, největší problém je, že je to nuda a humor je špatný... 3/10 ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

..."ty vole, tohle nebyl moc dobrej extrém vole..." Fakt ne. No - chvílemi i vtipné. Jen nechápu, pro koho je tahle taškařice kultovním filmem. Pro čtrnáctiletý dětičky jsou naši hrdinové myslím trochu starý páky a jestli na tomhle někdo ujede po osmnácti, tak to je mi ho tedy fakt líto... . . . Předpokládám, že zdejší vysoké hodnocení je důsledkem nějaké vyhulené psychózy. Velmi průměrná kokotmedie, velmi velmi průměrný film. Dvě a půl hvězdičy maximálně - a nic mě nenapadá, proč to zaokrouhlit nahoru. Ale jako příloha do časopisu dobrý, fak volové... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Oproti Hele vole mnohem víc nohama na zemi, což je pravděpodobně zásadní problém tohoto filmu. Místama už to prostě není ono. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovej masakr jsem už dlouho neviděl, sice je to někdy přehnaný a už to neni zábavný, ale většinou jsou tam jenom ty nejkrutější scény, Hlavní dvojice je totálně vyhulená, hlavně Kal Penn je vostrej, tan čong john Cho už tak dobrej neni, ale celkem slušně doplňuje Penna. Děj je samozřejmě to nejtupější co se dá vymyslet, ale co jinýho maj dělat vyhulenci než zajet do White Castelu pro nejlepší miniburgry na světě a přitom se co nejvíc zhulit. Když se k tomu ještě přidá sjetej Neil Patrick Harris a zhulenej gepard na kterým se dá jezdit, tak i když to neni občas tolik vtipný, jak se tvůrci snažili, tak tomu hodně dobrý 4* musim dát ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chceš-li doma hulit trávu, ledničku měj v plném stavu.. Harold a Kumar se nedrželi tohoto základního pravidla a mají hlad - já však na tyto filmy už dávno ztratil chuť. Nesourodý slepenec gagů, mnohdy špatně vypointovaných, nebo úplně zazděných a mně už zkrátka není 15, abych si tohle pustil do plicních sklípků humoru, ovšem tu kultovnost ve studentských kruzích jointového pozérství dokážu pochopit. Stejně, po třicítce už je budou spíše zajímat jen ty hamburgery a v důchodu se s panem Parkinsonem ke všemu obloukem vrátí. Inu, koloběh života.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Cesta za vytúženou pochúťkou, ktorej zmysel asi nepochopí nejeden neamerický divák. S prihliadnutím na ich mentalitu som sa však náramne bavil, čo u podobných 'huličských' filmov nebýva často aby vystúpili z priemeru. To mali na svedomí aj totálne ksichty hlavných nehercov! 75%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Je to sice především fekální komedie s ne moc sofistikovanym humorem, ale měl jsem na to tak akorát náladu, takže jsem se dobře bavil. Naprosto dokonalý pak byl výstup NPH! ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že většina diváků si před shlédnutím filmu vzala příklad z názvu a trochu "vypustila páru",jinak si nedovedu to hodnocení vyložit. Já bohužel byla naprosto při smyslech a tomu odpovídá i mé hodnocení:) ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelná komedie v čele s Haroldem a Kumarem.... Dva borci toužící po pořádným žvanci ve White Castlu překonávajíc všechny překážky , které jim divoká noc připraví. ()

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama