Reklama

Reklama

One Tree Hill

(seriál)
Drama / Sportovní
USA, (2003–2012), 139 h 46 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Mark Schwahn

Hrají:

James Lafferty, Chad Michael Murray, Bethany Joy Lenz, Hilarie Burton, Sophia Bush, Moira Kelly, Craig Sheffer, Paul Johansson, Barbara Alyn Woods (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Obsahy(1)

Seriál o partě středoškoláků, kteří jsou si zpočátku dost vzdálení. Ve středu dění jsou bratři Scottové - Lucas a Nathan, mající společného otce a životní lásku - basketbal. Na střední škole se setkávají nejdříve jako rivalové nejen co se týče pozice v týmu Tree Hill Ravens, ale i v lásce. Od toho se odvíjí zdánlivě vedlejší linie příběhu, ale nenechte se klamat, v One Tree Hill vše souvisí se vším. (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele Rosaviva k tomuto seriálu (1)

One Tree Hill (2003) 

"There is only One Tree Hill, and it's your home." Tenhle seriál mi byl doporučený a já jsem se do něj pustila přes prázdniny, protože nemám žádné jiné seriály a no, tenhle má devět sérií, což mi mělo stačit. Navíc je od stanice CW a ať si každý říká, že je to stanice pro teenagery, já jí mám pořád nejradši a to už teenager nejsem. Až jsem byla překvapená, že mě tenhle seriál zas až tolik nenadchnul. Ne, že by se mi nelíbil, líbil a konec jsem obrečela, ale bylo tam na můj vkus až moc nesnesitelných postav. Dan Scott a Marvin McFadden jsou pravděpodobně dva nejodpornější chlapi, i když u Dana Scotta je to spíš osobností a no, trochu si to zachránil tou poslední sérií, ale stejně. Upřímně jsem myslela, že až ze seriálu vypadnou 'dospěláci' tak to bude o něco lepší, ale nakonec se ukázalo, že mi přece jen ty první série později chyběli. Skok mezi čtvrtou a pátou sérií, v čase dopředu, seriálu spíš uškodil než pomohl a asi definitivně ho pohřbil odchod dvou hlavních hvězd CMM (ironie, že jsem se na to chtěla dívat kvůli němu) a Hilarie Burton. Ale zase tam aspoň zůstala Sophia Bush, protože bez Brooke a Juliana bych to snad už ani nedokoukala. Ale tak, dám tomu 4* byly tam epizody, které mě vyloženě nadchnuly a celkově jsem se k tomu seriálu ráda vracela, když jsem si pak vždycky zvykla na změny v obsazení nebo v časové linii. Pokud ale váháte zda se na to podívat a máte rádi seriály ze stanice CW, tak bych vám to i doporučila. ()

Reklama

Reklama