Reklama

Reklama

One Tree Hill

(seriál)
Drama / Sportovní
USA, (2003–2012), 139 h 46 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Mark Schwahn

Hrají:

James Lafferty, Chad Michael Murray, Bethany Joy Lenz, Hilarie Burton, Sophia Bush, Moira Kelly, Craig Sheffer, Paul Johansson, Barbara Alyn Woods (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Obsahy(1)

Seriál o partě středoškoláků, kteří jsou si zpočátku dost vzdálení. Ve středu dění jsou bratři Scottové - Lucas a Nathan, mající společného otce a životní lásku - basketbal. Na střední škole se setkávají nejdříve jako rivalové nejen co se týče pozice v týmu Tree Hill Ravens, ale i v lásce. Od toho se odvíjí zdánlivě vedlejší linie příběhu, ale nenechte se klamat, v One Tree Hill vše souvisí se vším. (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele bagetka007 k tomuto seriálu (1)

One Tree Hill (2003) 

Rozhodně to není seriál, na který bych se obvykle dívala, ale momentálně je pauza několika mých oblíbených seriálů, tak jsem zkusila One Tree Hill. Několik prvních dílů mi přišlo překvapivě nejslabších, ale neuvěřitelně mě to do sebe vtáhlo. První čtyři řady jsem zhlédla za 6 dní, tedy s tím, že jsem sem tam přeskakovala dopředu. Užívám si jej víc, než eg. 90210 či Gossip Girl, které jsou na můj vkus příliš "hollywood style, upper class, posh atd." Právě jsem zhlédla první díl páté série, který se odehrává o čtyři roky později, ale je tak depresivní, že si od One Tree Hill prostě musím dát pauzu a pouštím si svůj antidepresivní mix, jelikož je ho třeba. Btw. pobrukování úvodního songu se asi jen tak nezbavím. :) O 14 později - tak jsem dala One Tree Hill, resp. páté sérii druhou šanci. Depresivní nálada mě brzy opustila, ale po zhlédnutí páté a šesté série se mi původně chtělo konstatovat, že jsou doopravdy slabší než série 1-4, ale ony jsou prostě jiné. Děti dospěly. Na začátku první série jsem nemohla snést Brooke a Nathana, nyní jsem ukápla slzu právě jen kvůli Nathanovi. Nathan už prostě není ten floutek a stal se z něj strašný sympaťák (jak já mu přála, aby to dotáhl do NBA). Hayley mně vždy přišla docela otravná (nj, klasická paní učitelka), ale člověk jim tu lásku přál. Každopádně musím uznat, že pro mě hlavním motorem a důvodem sledovat tento seriál, byl v těchto řadách malý Jamie (vtipný, chytrý, chápavý - no, prostě zlatý) (+ jeho scénky se Skillsem viz vodítko na svatbě byly jedinečné). Po šesti řadách stále váhám mezi 3 a 4 *.... ()

Reklama

Reklama