Reklama

Reklama

Na stojáka: Best of Karel Hynek

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2011, 25 min

Režie:

Zdeněk Tyc

Účinkují:

Karel Hynek

Obsahy(1)

Stand up comedy - sólové výstupy bavičů, specialita angloamerických barů, je snad nejkrutějším testem komiků. Kdo nedokáže, aby divák zvedl oči od sklenky, natož odložil doutník a zaplácal, je vyřízen. Sledujte Na stojáka z produkce HBO ČR. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

BOREC Karel patří k těm nejlepším, kteří přišli pobavit publikum. ON to má prostě v sobě a jeho příspěvky byli mnohdy opravdu kvalitní. Zrovna nedávno jsem si pouštěl jeho čtení deníčku, trampoty se starou a anketu Pražáků na Brno a posléze Ostravu…I toho přihřátého bodygárda zvládl celkem v pohodě… ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Možná byste si mohli zkusit pustit amerického Na stojáka. To skutečně stojí za to, tam hledejte kvalitu, tady jen trapnost a vulgaritu. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem tento pořad nesledoval. Přišlo mi to jako velmi slabý odvar britských, nebo amerických komiků. Nicméně jsem náhodou narazil na Karla Hynka a jeho vystoupení "Pražák v Brně". To mě pobavilo na tolik, že jsem shlédl zbytek jeho vystoupení a u všech se víceméně dobře pobavil. Nedávno jsem však narazil na nové pokračování v podání české televize a jsem z toho trochu rozpačitý. Karel přitvrdil na vulgaritách a ubral na humoru. Uvidíme do budoucna. Za toto hvězda dolů. ()

Sarcasmgirl 

všechny recenze uživatele

Manželka ho musí vážně milovat :D Jeho domácí historky mě vždycky pobaví, jediné čemu sem nepřišla na chuť je tolik oslavovaný borec. ()

Reklama

Reklama