Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Suzanne Kingstonová, je rozvedená, žije běžný život a stará se o své dvě děti, Kevina a Lindsey. Jakýkoliv její pokus o navázání nového vztahu překazí Kevin s Lindsey, a to takovým způsobem, že jde nápadníků téměř o život. Suzanne se moc líbí Nickovi, který má obchod se sběratelskými potřebami, naproti budově, kde Suzanne pracuje. Nick si právě pořídil nové, drahé auto a cestou domů uvidí stát na silnici porouchané auto, u něhož stojí Suzanne. Nick Suzzane sveze domů, nabídne jí i odvoz do práce a začnou se kamarádit. Když se Nick pokusí Suzanne políbit, tak se dozví, že Suzzane chce být jen kamarádka, protože za celou dobu, co se spřátelili, se Nick ani jednou nezeptal na její děti. Nickova chvíle přijde v momentě, kdy má Suzanne pracovně odletět do Vancouveru a její bývalý manžel, opět zklame, neboť se odmítne postarat o děti. Nick se nabídne, že děti vyzvedne a dopraví je do Vancouveru za Suzanne. Suzanne odletí a Nick má v úmyslu ukázat, jak je zodpovědný, ale jeho úmysl se neshoduje s úmyslem dětí. Kevin dá Nickovi do kapsy otvírák s nožem a při letištní kontrole se na Nicka vrhne ostraha. Letět nemůžou, a tak se Nick rozhodne pro cestu vlakem, ale ani to se nevydaří. Nick nemá na výběr a rozhodne se vzít děti k Suzanne svým novým autem. Cesta není pro Nicka vůbec příjemná, ale Kevin s Lindsey si cestu užívají. U motorestu, kde zastavili kvůli záchodu, se děti zamknou v autě a Lindsey se s autem i rozjede a narazí do reklamy. Lindsey napíše na papír pomoc, ukáže to řidiči kamionu a ten, ještě s dalším řidičem, vytlačí ze silnice. Z auta se už téměř stává vrak, ale Nick to nevzdává, ani když mu děti ujedou nákladním autem, protože chtějí ke svému otci... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prekvapuje ma, že režisér Brian Levant nie je afro-američan. Preto že táto komédia, ktorú natočil v roku 2005, je vyložene černošská. Ice Cube v hlavnej úlohe sa snaží, čo mu sily stačia, ale nejak mu to nejde. Zdá sa, že veľa hereckého nadania do vienka nedostal. Jeho kamenný výraz je v každom filme rovnaký. Nech už hrá v drsnom akčnom thrillery alebo v rodinnej komédii. Mal by si konečne rozmyslieť, či chce byť herec alebo raper. Je to odpad? "Už sme tam?" Ešte nie, milý Ice, ale už sa tam pomaly blížime. * ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak to se jednou Nick (Ice Cube) zamiluje do mámy s dvěma dětma a dostane úkol - odvézt je až do Vancouveru ve svém novém autě. Má to jen jeden háček, děti ¨ho nemají rádi a on je taky moc ne. Pak už následují méně a méně uvěřitelné scénky z cesty téměř bez vtipu a napětí s očekávaným koncem. Snad jen ta romnatika na konci to zvedne alespoň na dvě * a i to mi příjde až dost. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokračování lepší prvního dílu, což nebývá zvykem. Problém vidím především v tom, že tady Ice Cube neměl nikoho, kdo by mu přihrával. Ty děti, při vší úctě k nim, byly prostě příšerný a ten prostor pro druhého herce rozhodně vyplnit nemohly a Ice Cube prostě sám film utáhnout nemůže. Pár scének k pousmání se našlo, ale jinak nic moc. Spíš nic, než moc. 30% ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Klasická americká blbost, držící se úpěnlivě rodinného schématu. Muž, který chce ženu svého srdce, ale mezi nimi stojí dva malé problémy. Několik vtípků a akcí alá Sám doma, usmíření se spratky, akční honička na závěr a nakonec získání ženy snů. Jen v tom tentokrát hrají černoši. Potěší cameo Nichelle Nichols alá Uhury ze ST :) Průměr ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další komedie s rapperem Ice Cubem a musím říct, že co jsem s nim viděl doposud za komedie, tak tato byla asi nejlepší! Ice Cube je borec a má svůj styl, co se týče oblečení, auta a má nezaměnitelný styl hudby. A tady dokonce i hraje slušně. Ty děti, no ty byli na pěst. Jen si to vemte, kdyby Vám někdo zničil úplně nového Lincolna Navigatora? No já bych je asi zabil za to! Tato komedie má pár vtipných scén, ale bohužel po hodině to tak neuvěřitelně rychle ztratí tempo, že už to tak zábavné není! Potěšila mně jedna písnička od 50 centa, ale nepotěšil mně předvídatelný konec. Jako pohodová komedie to je hodně. Velice jsem si u toho odpočinul. Určitě se těsím na druhý díl, kde Ice Cubovi nebudou lézt na nervy děti! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, ktorú hrá Kevin Kingston (Philip Daniel Bolden) v aute, je "Eternal Darkness: Sanity's Requiem" z roku 2002. (WalterIK7)
  • Pre scénu, v ktorej Kevin Kingston zvracia, bola vytvorená animatronická podoba Philipa Daniela Boldena, aby sa dosiahol účinok falošného zvracania vystreleného z úst. Zvratky sa zmiešali so zeleninovou polievkou, mliekom a ovocnými slučkami. (WalterIK7)

Související novinky

Comeback pro Lucy?

Comeback pro Lucy?

30.03.2006

Už se zdálo, že stěžejní projekt Charlieho andílka Lucy Liu, jenž má navrátit půvabnou herečku zpět do záře reflektorů, definitivně lehne popelem a najednou se vše rozjelo. Postaral se o to tým… (více)

Reklama

Reklama