Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Suzanne Kingstonová, je rozvedená, žije běžný život a stará se o své dvě děti, Kevina a Lindsey. Jakýkoliv její pokus o navázání nového vztahu překazí Kevin s Lindsey, a to takovým způsobem, že jde nápadníků téměř o život. Suzanne se moc líbí Nickovi, který má obchod se sběratelskými potřebami, naproti budově, kde Suzanne pracuje. Nick si právě pořídil nové, drahé auto a cestou domů uvidí stát na silnici porouchané auto, u něhož stojí Suzanne. Nick Suzzane sveze domů, nabídne jí i odvoz do práce a začnou se kamarádit. Když se Nick pokusí Suzanne políbit, tak se dozví, že Suzzane chce být jen kamarádka, protože za celou dobu, co se spřátelili, se Nick ani jednou nezeptal na její děti. Nickova chvíle přijde v momentě, kdy má Suzanne pracovně odletět do Vancouveru a její bývalý manžel, opět zklame, neboť se odmítne postarat o děti. Nick se nabídne, že děti vyzvedne a dopraví je do Vancouveru za Suzanne. Suzanne odletí a Nick má v úmyslu ukázat, jak je zodpovědný, ale jeho úmysl se neshoduje s úmyslem dětí. Kevin dá Nickovi do kapsy otvírák s nožem a při letištní kontrole se na Nicka vrhne ostraha. Letět nemůžou, a tak se Nick rozhodne pro cestu vlakem, ale ani to se nevydaří. Nick nemá na výběr a rozhodne se vzít děti k Suzanne svým novým autem. Cesta není pro Nicka vůbec příjemná, ale Kevin s Lindsey si cestu užívají. U motorestu, kde zastavili kvůli záchodu, se děti zamknou v autě a Lindsey se s autem i rozjede a narazí do reklamy. Lindsey napíše na papír pomoc, ukáže to řidiči kamionu a ten, ještě s dalším řidičem, vytlačí ze silnice. Z auta se už téměř stává vrak, ale Nick to nevzdává, ani když mu děti ujedou nákladním autem, protože chtějí ke svému otci... (TV Prima)

(více)

Recenze (179)

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Pokud chcete dělat totálně vypatlaný komedie, kde máte horu klišé, vulgarit a nesmyslné fóry... musíte alespoň obsadit někoho, kdo má skutečný charisma. Ice Cube tím člověkem je! A tím to hasne. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Je možné natočit komedii bez špetky humoru ? Brian Levant se o to s úspěchem pokusil a tak máme tu "čest", že i na našich obrazovkách je toto dílko k vidění. Nepopsatelné peklo a u "dialogů" mezi CGI maketou hráče a Ice Cubem zůstane leckterému divákovi rozum stát... Nemá smysl o tom cokoli psát. Tento snímek ve vás vzbudí již po pár vteřinách jedinou otázku : Už je konec ? ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. I Wanna Be Your Lover ,2. Here It Comes ,3. Ride Wit Me ,4. Get Ready ,5. The Hampster Dance Song ,6. What Up Gangsta ,7. Time's Up ,8. Theme From Shaft ,9. Respec ,10. Telephone Blues ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak ma otec opustí tak, ako opustil teba tvoj otec, znamená to, že dopadnem tak, ako ty?" - "Ale veď som bohatý, darí sa mi." - "To som zrovna na mysli nemala.“ Nebyť šialenej srny a šialeného kamionistu, vlastne by sa v tejto rodinnej komédii nič extra nedialo. Ice Cube hrá (vo vlastnej produkcii) drsňáka, neznášajúceho deti. Na prvý pohľad sa zamiluje do ženy a ak chce získať jej srdce, musí (to si aspoň myslí) odviezť jej dve extra protivné decká o 500 kilometrov ďalej na svojom novučičkom, drahom aute. Cesta je plná trápnych morálnych ponaučení, ale decká sa celkom „dali“ a dokonca aj Ice Cube bol celkom fajn. Pobavilo ma množstvo dobrých hlášok ("Pre tento skazený svet nechodíme do mesta."; "My sme nežili v gete."; "takýchto frajerov v kamiónoch som už videl..."). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Snad má bledězelená pleť, absence tlustých řetězů kolem mého netučného krčku, k zašlápnutí vhodná děťátka či provařená rodinná slátanina mohou za to, že jsem se nebavil. A to jsem se snažil, ale kromě hláškující figurky na palubní desce a wrestlingových santacelníků se zábava nějak zapomněla dostavit. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film, který vás utvrdí v tom, že děti prostě nechcete. Ti haranti vám pozvrací, počůrají anebo dokonce nechají shořet auto a jen vám zkomplikují život. Tedy minimálně v tomhle filmu. S hlavním hrdinou jsem soucítila a přestože jsem měla nutkání ty malé spratky nenávidět, pobavila jsem se. Nebudu tvrdit, že je to nadprůměrný film ve svém žánru - není, ale na jedno shlédnutí splní účel a pobaví. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipná komedie, která recykluje vše, co jsme už nejméně stokrát viděli. Pousmál jsem se jen dvakrát (vlak, bitva s jelenem) ale jinak jsem nemohl uvěřit tomu, co může vydělat téměř 100 mega! Už nikdy více, jinak mé, už tak nízké hodnocení, ještě klesne a nezachrání to ani ta mluvící figurka… ()

castor 

všechny recenze uživatele

U podobně laděných filmů vždycky záleží hodně na brýlích, které nám život posadil na nos. Školáci u toho možná pár desítek minut vydrží sedět, starší publikum ale bude především kroutit hlavou, proč mělo něco podobného tržby bezmála sta milionů amerických dolarů. Tvůrce průměrných taškařic Flintstoneových, Rolniček, kam se podíváš nebo Beethovena vsadil na stokrát omleté situace, které žánru rodinného filmu nedělají ani trochu dobré jméno!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prekvapuje ma, že režisér Brian Levant nie je afro-američan. Preto že táto komédia, ktorú natočil v roku 2005, je vyložene černošská. Ice Cube v hlavnej úlohe sa snaží, čo mu sily stačia, ale nejak mu to nejde. Zdá sa, že veľa hereckého nadania do vienka nedostal. Jeho kamenný výraz je v každom filme rovnaký. Nech už hrá v drsnom akčnom thrillery alebo v rodinnej komédii. Mal by si konečne rozmyslieť, či chce byť herec alebo raper. Je to odpad? "Už sme tam?" Ešte nie, milý Ice, ale už sa tam pomaly blížime. * ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Černošská road movie o milionkrát opakovaném tématu, no a poslední scény "Můžeme být aspoň kámoši?!" ... "Myslím, že to nejde, Nicku" ... "Tak se měj Suzano!" ... "Počkej, Niku, já chci, abychom byli víc než kámoši" .... vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, WTF? WTF? // Jo, tonhle není spoiler, tohle je prostě vyustění, který dojde hned na začátku filmu i někomu, kdo má IQ dvouleté holky. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuji znovu vidět, ale chvílemi jsem se i bavil, samozřejmě klasicky přehráno a předimenzováno až příliš přehnanými situacemi.!!! ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je typ filmů, které přímo nesnáším...ohavné malé děti (v tomto filmu ještě ohavnější než obvykle), hlavní postava která vypadá jako drogový dealer a ženská-matka s lacinou rtěnkou...Tohle je film pro afroameričany, pro mě to byl příšerný zážitek ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Je to celkem blbost, ale teď, v době, kdy na mě už doléhá vánoční atmosféra, mi tenhle film fakt sedl. K tomu skvělý Ice Cube a prostě pro mě idylická rodinná komedie za 70%. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsme tam? Aneb podívaná jako delirium tremens. Děcka jsou někdy nebezpečnější jak setnina opilých bělogvardějců. Já na rozdíl od toho metrosexuálního negra děti rád mám, teda krom těch, co se objeví ve filmu a jim podobných v normálním světě. Měl jsem se zasmát? Nevyšlo to. Měl jsem se bavit? Ups, zase vedle. Měl jsem se "poučit"? Ouha, poučil jsem se, že filmy, co se vysílají v 20:00 na Nově a jsou z US a A mám příště vynechat. Může existovat horší jméno pro hnědocha, než je Ice Cube? Lepší by bylo Milkyway Cube. Je vidět, že to je rapper a ne herec (neumí hrát, strašný hadry, kšiltovka jak pro mentála, týpek jak z reklamy na MaxiKing). Blbý film, žádná komedie. PS: Všimli jste si pokoje č. 1408? :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Už jste tam? A proč jste šli právě tam? A co jste si od toho slibovali? A nakolik jste toho dosáhli? A je dobré toho docílit? A... ()

Související novinky

Comeback pro Lucy?

Comeback pro Lucy?

30.03.2006

Už se zdálo, že stěžejní projekt Charlieho andílka Lucy Liu, jenž má navrátit půvabnou herečku zpět do záře reflektorů, definitivně lehne popelem a najednou se vše rozjelo. Postaral se o to tým… (více)

Reklama

Reklama