Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Suzanne Kingstonová, je rozvedená, žije běžný život a stará se o své dvě děti, Kevina a Lindsey. Jakýkoliv její pokus o navázání nového vztahu překazí Kevin s Lindsey, a to takovým způsobem, že jde nápadníků téměř o život. Suzanne se moc líbí Nickovi, který má obchod se sběratelskými potřebami, naproti budově, kde Suzanne pracuje. Nick si právě pořídil nové, drahé auto a cestou domů uvidí stát na silnici porouchané auto, u něhož stojí Suzanne. Nick Suzzane sveze domů, nabídne jí i odvoz do práce a začnou se kamarádit. Když se Nick pokusí Suzanne políbit, tak se dozví, že Suzzane chce být jen kamarádka, protože za celou dobu, co se spřátelili, se Nick ani jednou nezeptal na její děti. Nickova chvíle přijde v momentě, kdy má Suzanne pracovně odletět do Vancouveru a její bývalý manžel, opět zklame, neboť se odmítne postarat o děti. Nick se nabídne, že děti vyzvedne a dopraví je do Vancouveru za Suzanne. Suzanne odletí a Nick má v úmyslu ukázat, jak je zodpovědný, ale jeho úmysl se neshoduje s úmyslem dětí. Kevin dá Nickovi do kapsy otvírák s nožem a při letištní kontrole se na Nicka vrhne ostraha. Letět nemůžou, a tak se Nick rozhodne pro cestu vlakem, ale ani to se nevydaří. Nick nemá na výběr a rozhodne se vzít děti k Suzanne svým novým autem. Cesta není pro Nicka vůbec příjemná, ale Kevin s Lindsey si cestu užívají. U motorestu, kde zastavili kvůli záchodu, se děti zamknou v autě a Lindsey se s autem i rozjede a narazí do reklamy. Lindsey napíše na papír pomoc, ukáže to řidiči kamionu a ten, ještě s dalším řidičem, vytlačí ze silnice. Z auta se už téměř stává vrak, ale Nick to nevzdává, ani když mu děti ujedou nákladním autem, protože chtějí ke svému otci... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Marshall007 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je, vážení přátelé, definice slova sračka! Opravdu nedokážu slovy popsat, jak hrozný pocity jsem zažíval při sledování tohoto filmu a pod představou, že bych to měl snad nedejbože někdy v životě vidět ještě jednou, se mi podlamovaly kolena. Tohle by měla Americká armáda používat místo mučení a jsem si jist, že by jim daná osoba vyklopila všechno v první půlhodině filmu. Ne, že bych neměl rád Ice Cuba, právě naopak, ovšem všechno ostatní je na tomto filmu naprosto otřesný - ať už se jedná o scénář, o děcka, které byly vyloženě otravné a měl jsem chuť je praštit po celou dobu a vrchol toho všeho byl "zápas" Ice Cuba a splašené srnky, nebo co to vlastně bylo. 1/10 a tvůrci mohou být ještě rádi, že jsem se slitoval jen právě díky "ledové kostce", kterýho mám docela rád. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Za svůj život jsem měl tu čest vidět tuhle komedii v televizi již několikrát, až nyní jsem si však vzpomněl, že bych k ní mohl konečně něco napsat. Už jsme tam? je bezesporu extrémně jednoduchá a nenáročná komedie, recykluje známé a již několikrát použité postupy, její největší kouzlo však spočívá v dobře obsazených hercích a ve fungující chemii mezi jednotlivými postavami. Ice Cube je sympaťák každým coulem, jeho postava mě neskutečně bavila, stará se o většinu humoru, charisma má na rozdávání. Děti jsou otravné a na zabití, nicméně i je jsem si nakonec oblíbil a bavily mě. Příběh sází na jednoduchost a údernost, má příjemné tempo, uvolněnou atmosféru, stopáž tak akorát dlouhou. Pochopitelně se nejedná o nic světoborného, snímek beru jako vtipnou, sympatickou a nenáročnou jednohubku, nic víc, nic míň. V tomto ohledu totiž funguje dokonale. 6/10. ()

Reklama

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie s černošskými herci a protivnýma dětma v hlavní roli? To je námět, co? Zdánlivě nemá šanci na úspěch. Ale on byl přesto kupodivu až podezřele dobrej a zábavnej. Děti i Nick zahráli velice slušně své role, nevtíravě, nepřehnaně. Původně jsem chtěl dát lepší 3*, ale dám 4*, protože jsem se u filmu vážně bavil. Na rodinou komedii až překvapivě dobré! ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Deti v hlavnej úlohe k tomu Ice Cube ako ich dočasný tútor....to je proste veľmi dobrý námet už len na prvé počutie. Keď sa spoja vtipné scénky a drsný štýl Ice Cuba to musí rozosmiať mnoho ľudí. Určite túto snímku nepovažujem len za priemernú americkú komédiu, pretože je to tak prirodzene, neskazene vtipné a naviac bez prehnaných efektov a scén mimo reality (až na agresívnu srnku :-ň). Veľmi dobre som sa pobavil oddýchol som si a súrodenci bojujúci za navrátenie skutočnej rodiny, ktorá sa rozpadla určite mali čo povedať do celého priebehu tejto snímky. Bolo to jednoducho funny a na úrovni, takže z mojej strany 4 hviezdičky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokračování lepší prvního dílu, což nebývá zvykem. Problém vidím především v tom, že tady Ice Cube neměl nikoho, kdo by mu přihrával. Ty děti, při vší úctě k nim, byly prostě příšerný a ten prostor pro druhého herce rozhodně vyplnit nemohly a Ice Cube prostě sám film utáhnout nemůže. Pár scének k pousmání se našlo, ale jinak nic moc. Spíš nic, než moc. 30% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Pre scénu, v ktorej Kevin Kingston zvracia, bola vytvorená animatronická podoba Philipa Daniela Boldena, aby sa dosiahol účinok falošného zvracania vystreleného z úst. Zvratky sa zmiešali so zeleninovou polievkou, mliekom a ovocnými slučkami. (WalterIK7)
  • Videohra, ktorú hrá Kevin Kingston (Philip Daniel Bolden) v aute, je "Eternal Darkness: Sanity's Requiem" z roku 2002. (WalterIK7)

Související novinky

Comeback pro Lucy?

Comeback pro Lucy?

30.03.2006

Už se zdálo, že stěžejní projekt Charlieho andílka Lucy Liu, jenž má navrátit půvabnou herečku zpět do záře reflektorů, definitivně lehne popelem a najednou se vše rozjelo. Postaral se o to tým… (více)

Reklama

Reklama