Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Hector je bývalý důstojník cizinecké legie, který se teď věnuje svému nočnímu klubu. Nečekaně ho však povolají do Německa, kde vznikl problém. Drsný voják Bretz, jeho bývalý žák přezdívaný Ostrostřelec, se totiž rozhodl pomstít smrt své dcery. Je přesvědčen, že ji zavinila jaderná elektrárna v blízkosti jeho domova a on chce dosáhnout její odstavení. Investoři a majitelé to samozřejmě odmítají, ale nepočítali s odhodláním rozhněvaného otce. Zkušený zabiják Bretz vyhlásil ultimátum - každý den zabije jednoho z nich, dokud elektrárnu nezavřou. Policie si neví rady, a tak musí zasáhnout Hector. On je totiž jediný, kdo zná Bretzovy slabiny a může ho zastavit. Sám však netuší, že zabijákův plán sahá hluboko do jeho vlastní legionářské minulosti, a že on sám může být jednou z obětí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka německé produkce, chladná, příliš televizně se tvářící a minimálně dynamická. Zabijáci (popř. v televizi uváděno jako Zabiják) mají celkem slušnou kvalitu děje a i když nepřináší do vod akčního thrilleru žádné nové prvky, je celkem koukatelným. Výběr hudby stojí taky za zmínku a i kamerově je film celkem povedený. Jenže jenže. Dennis Hopper působí otráveně, nudně, prostě úplný opak jeho role v Nebezpečné rychlosti. Akčnost celkově je na pováženou a tak film spíš zapadá do role televizního krimi thrilleru a ani závěr už ho nedokáže spasit. Konečná scéna a nedokončený děj značí jediné, autoři v tom měli už pěkný bordel a nechtěli si nadělat do bot, tak sáhli po nejmenším zle ze všech možných. Přidat do toho víc života, byl by to alespoň tříhvězdičkový průměr, ale takhle jsou to stěží 2 stars. Potenciál by se měl do posledního coulu využít, ne aby ho zašlapávali do prachu nezájmu. ()

Phos4rus odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nudny akcni film, jeste jednou NUDNY!!!, jen tak nekde neuvidite. Blbej scenar az to primo kope do hlavy, Dennis Hopper podava silne "Ceckovy" herecky vykon. Jedina kladna vlastnost tohoto filmu je, to, ze me dokazal rozesmat, tak jako maloktery film, kde se odtsreluje. Uz jste nekdy videli, sniperku, ktera si sama zameri srdce???A v hledacku ma, kolik je venkovni teplota a jakeje je cas? Ja uz jsem ji videl! HAHAHAHA...to se fakt nedalo vydrzet! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama