Reklama

Reklama

Obsahy(1)

San Antonio (Gérard Depardieu) je po nevydařené akci propuštěn svým šéfem z řad policie. Ale brzy se situace změní, když zmizí záhadně francouzský prezident. Reakce ministra obrany zní: San-Antonio je jediný, kdo může situaci zachránit. Má 48 hodin a tajné komando, aby nalezl hlavu státu. Je mnoho teorií jeho zmizení: teroristi, bezohlední lupiči, mezinárodní dealeři, nečestní politici, ale i krásná žena s velmi přesvědčivými argumenty... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....francúzska komédia stráca to francúzske....toto je taká francúzska komédia so silným americkým závanom...pozerateľné,má to pár vtipných momentov,ale celkovo stále to niekde ide a vlastne ani neviete kde a prečo.... Gérard Depardieu opäť vo dvojici s hlavným hrdinom-tu už vzhľadom na vek a fyzično už ako tá komická polovička....no a Michel Galabru-úloha nič moc ,ale potešilo,že vôbec bol vo filme.... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Holohlavý ale hlavně neuvěřitelně obtloustlý policejní šéf Michael Galabru, hláškovitý-živočišný policajt Gérard Depardieu a charismatický Gérard Lanvin jako Antonio. Francouzská parodie na bondovky, akce sem, akce tam ale i tak tento pokus (sice to není už stará dobrá francie ze 60-80 let) stojí za zhlédnutí, zejména díky pěknému prostředí, luxusním exteriérům a docela dobrým hláškám.. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebyla zábava tak obřích rozměrů, jaké měl Michel Galabru. Proboha jak mohl četník ze St. Tropez takhle ztloustnout. To snad není ani možný, vždyť vedle něj vypadal i tlustej Gérard Depardieu jak podviživenej Somálec. Samotnej film má nevtipný odkazy na Bonda, idiotskej děj, nevtipný dialogy s vyjímkama tvořící ono pověstné pravidlo a mile přiblblou postavu Gérarda Depardieho. Celkově je film tak na dvě hvězdičky. Třetí hvězdičku dávám právě za tlustýho Galabra, protože v době kde se propaguje hubenost takovým způsobem, že pro holky se stala vzorem sexy postavy smrtka na pražským orloji, jde tenhle chlap evidentně proti všem modním sexy trendům a to se mě moc líbí. ()

Dart 

všechny recenze uživatele

s tím, že frantíci točí komedie jsem se už smířil, ale že natočí tohle, to už je fakt trapnost. Sem tam dobrý vtipy, ale když už se to začne trochu rýsovat, vždy příjde doba, kdy si scénarista zapnul porno a obšlehl pár blbých keců a obscéností. Tězko říct, zda mi cukl koutek rtů na vtipem nebo trapností. Ne, určitě mi cukl nad trapností. Depardieu v roli tlustého natvrdlého policajta, který (světe div se) svou trapností roztáhne každou ženskou ve věku 20-30 a obtáhne. Rozhodne se francouzká produkce komedií znovu ukázala jako většinový trapný brak. Francouzská komedie umřela s De Finesem, četníky a bažanty. Slovo trapný jsem koukám použil vícekrát, ale účelně, lepší slovo není. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to komedie či parodie, ale asi od každého trochu. Každopádně se v humoru netlačí na pilu, takže každá sranda přirozeně vynikne z děje. Gérard Lanvin v roli policajta jehož dějství je takřka bráno vážně a k němu komická figurka, věčný erotoman, jinak kolega v podání Gérarda Depardieua. Snímek je poklidný, ale jako komedie funguje. Touto dvojicí sice tvůrci nepřinášejí nic nového, ale nakonec proč ne. Za břicho se smíchy nikdo popadat nebude, nudný však také není. Jako odpočinkový film lze doporučit. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno dle povídky autora největších francouzských bestsellerů, Frédérica Darda. (Karlos80)

Reklama

Reklama