Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

Já chápu, že nemilovníky koní to asi příliš nezaujme...ale pro mně je to jeden z nejlepších snímků z oblasti koní a jezdectví (ačkoli hlavním hrdinou je zebra). Film mám opravdu ráda, stejně jako výborně nadabovanou Hayden. Hezké a vtipné - 5 hvězd :)

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Bývalý trener koní najde na ceste opustené mláďa zebry a ujme sa jej.Stripsovým snom je zúčastniť sa konských dostihov,ale kone ho neberú,lebo je iný.Stripes sa však nezdáva ...Český dabing je uplne skvelý.Muchy dabujú asi Genzer a Suchánek,padnete smiechom,su naozajdobrý.Kozu Veronika Žilková atď.Tie konverzácie medzi zvieratami stoja za pozretie,je to hláška za hláškou.Film je plný srandy,super hudby,fajných hlášok a priateľstva.

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Tohle se prostě musí vidět v dabingu, dávám za něj 4 hvězdy!

 (hodnocení, recenze)

V pohode filmík odporučam milím rodinkám !!!

Reklama

Reklama