Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý nízkorozpočtový horor se zajímavým příběhem a dostačujícími hereckými výkony. Atmoféra je místy opravdu tísnivá, krvavých záběrů je taky dost, poita i celkem překvapí. Po zhlédnutí jsem měl veskrze kladné pocity. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $72,000║ No po tej celkom fajn ukážke som ako čakal viac než takýto bečkový zlepenec. /40%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No nic moc sem od toho necekal, ale docela jsem byl mile prekvapen. Pribeh sice originalni neni, ale na druhou stranu, nevzpominam si na film, kde by nekdo behal celej od krve. Ze zacatku to je docela slusny, zahadnej kluk co z neho vsude caka krev, jenze pak se okouka a i to malo charisma co mel je pryc. Jak uz je u podobnejch beckovejch hororu zvykem, je tu spousta nelogicnosti at uz co se tyce pribehu tak i v samotnem jednani postav. A hudba je tu taky takova ta klasicka trhajici usi. Co se tyce vrazd tak to bylo docela zklamani, nejenze tady vlastne zadny nejsou, vsechny jsou jen takove vzpominky, ale navic jsou i cely klipove sestrihany a zamlzeny takze si zadnejch nechutaren neuzijete. Jedina poradna je az skoro ke konci filmu, ale na tom krku je videt jak je gumovej. Co se tyce hercu, je to takova ta klasika - neznamy herci, bez poradne napsanejch dialogu a nic moc nehrajou. Prislo mi, ze oproti jinejm podobnejm filmum tohle melo docela solidni atmosferu a mistama to bylo celkem napinavy. Tech 90 minut co film ma uteklo celkem rychle a ja se nenudil. Kdyby tam dali tvurci vic nechutaren (krev ktera caka vsude kde to jen jde mi moc nechutna nepride), tak bych sel s hodnocenim mozna vejs, ale takhle to jsou 3*, ale s dost odrenejma usima. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Zajimavy horror, na jehoz pocatku stoji originalni napad, ktery neni (i pres nizky rozpocet) ubit nezkusenosti rezisera a hercu. Celou dobu si film udrzuje neprijemne tisnivou atmosferu, podporenou radou opravdu povedenych lekacek. Navic triky s krvi jsou pomerne cool a chlapec, ktery je ma na svedomi je uz od pohledu hodne neprijemnej. Jedna z nejzajimavejsich a nejlepsich veci, co sla u nas letos na dvd. Doporucuju i pres topornejsi herce. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Jestli je skutečně pravda, že tohle skutečně někdo natočil za 72 000 USD, tak teda klobou dolů ... ! Za tu cenu obstojné .... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Panečku, to byl ale thriller! Rozpočet jako jeden díl Ordinace v růžové zahradě a strašidelné postavy (duchové), které vypadají jako dívky po prvním menzesu. Zápletka jako z horšího dílu seriálu Krajní meze, tady roztažená do hodiny a půl a přitom s debilní pointou. 40% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Za všechno se musí platit a před vinou nakonec nikdo neuteče... Tak tak. "Náš osud je i Váš..." No, můj názor nemusí být i Váš, protože já si nemyslím, že nízkorozpočtový musí nutně znamenat to, co si alespoň já představuju pod pojmem >béčkový< . Tenhle malý film má totiž své nesporné kvality a sugestivní atmosféru, plnou krve a nadpřirozena, pro svoji dějovou strukturu ovšem vyžaduje jistou vnímavost a plné soustředění... - - - P.S. Neodbytně mě začíná tížit vidění, že po tomhle filmu příjde >dvojka< ... :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film moc nesplňuje to co se od hororů očekává a to je že se budete bát, je sice pravda že se tvůrci o něco takovýho jako je lekačky pokoušeli, ale na mě to nšjak neplatilo, ale aspoň jsem občas byl trochnu napnutej, i když to moc častej jev nebyl. A neni tam ani to, co jsem od filmu očekával a to nějaký pěkný vraždy a nechutný záběry, všechno to je takový klipovitý a neni pořádně nic vidět, až na konec na kterým se vyřádili a bylo to celkem brutální, jediný čim se moc nešetřilo je krev, tý jsou tam opavdu hektolitry a stříká a teče odevšad, ale to přece jenom nenahradí atmosféru a napětí, který tady moc nejsou ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak tady opravdu nevím co si mám myslet. Krvavé stopy jsou bezpochyby povedeným hororovým počinem, jehož největší sílou je originalita. Samotný příběh není nijak prostý a stejně jako v mnoha detektivkách se vše dozvídáme pěkně pomalu. Nechybí mu povedené lekačky ani dusná atmosféra, a to ani přes to, že krví zborceného chlapce spatříme již v prvním záběru. Režisér a scénárista v jedné osobě si dával záležet hlavně na syžetu, což je hlavní důvod, proč je tento levný film tak napínavý a zábavný až do samotného konce. Přesto jsem však někdy cítil v ději jistý chaos, nepochopitelnost a pár scén nebylo tak působivých, jak mohlo, což může být způsobeno zejména nezkušeností režiséra, ale budiž, výslednému efektu to až tolik neubírá. Vysoké hodnocení si zasluhuje snímek zejména svou nekonvenčností a mnoha velice zajímavými nápady. Jako příklad si uveďme třeba práci s krví, která zde získává úplně novou roli, je posunuta do nové dimenze, ve které jsme ji ještě nikdy neměli možnost spatřit. Skvělou práci odvedl i hudební skladatel, který přichází sice s klasickou variací na starou známou hororovou hudbu, ale alespoň se neubírá k v poslední době velice oblíbeným ječivým tónům. Pokud k tomu všemu přičteme ještě zajímavý konec, nemám jinou možnost hodnotit jinak než nadprůměrem, což je myslím velice dobré. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak som si dnes pozrel ďalší béčkový americký horror. "Krvavé stopy". V roku 2004 ho podľa vlastného scénara natočil televízny režisér Sheldon Wilson. Je to nízkorozpočtový snímok, ktorý má síce aký taký náznak atmosféry, ale viac menej je to nuda. Réžia je nevýrazná, scénar rozháraný, herci nič moc a kamera úplne príšerná. Je to jeden z tých horrorových titulov na ktorý veľmi rýchlo zabudnem a o pár dní už ani nebudem vedieť či som ho videl alebo nie. ** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Krev jako prostředek k dosažení nasměrovaní protivníka do osidel pomsty, kdysi nelidsky spáchaných činů, proudem času zasutých v hlubokém zapomnění, zarytých snad jen v kůře a listech stromů(němých svědků). Tam také měly zůstat navždy, jenže.. dávné stopy jsou obnoveny. Mrtví se vracejí... ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Krv v tomto filme tečie potokom skoro v každom zábere filmu, no žiadnych brutálnych scén som sa nedočkal. Proste tu tečie krv kade tade a ktovie prečo? Až v polovici filmu som sa dozvedel o čo tu ide, dovtedy ma napadli len dve veci: - to je riadna blbosť, a - mal by som to vypnúť. No aj po vysvetlení to aj tak nebolo o nič lepšie. Proste ako keby som sa pozeral na akvárium s rybkami, ktoré plávajú sem a tam a nevedel prečo. Také bolo aj chovanie postáv vo filme. Atmosféra: 0 bodov. Herci: to nie sú herci. Dialógy o ničom. Hororový odporcovia sa po zhliadnutí tohto filmu utvrdia, že horory sú fakt blbosť (aj keď by to určite v žiadnom prípade nedopozerali). Hororovým fanúšikom to tiež nemôžem odporučiť, lebo po jeho zhliadnutí som ďalší horor už nechcel vidieť. Fakt dobrý nápad bol len na úplnom konci. Keby sa o tom natočil film, to by bolo zaujímavé. Ale pre tých posledným 5 sek. sa neoplatí pozerať toto B-čko (zle natočené a napísané B-čko). Ale krv tu tečie. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý príbeh a na ten neuveriteľne malý rozpočet výborné krvavé triky, ale... Už mi maximálne lezie na nervy, že takmer v každom druhom lacnejšom horore nechýbajú rozmazané a roztrasené zábery na stromy v duchu "bežím po lese s kamerou v ruke", doprevádzané šeptajúcimi hlasmi alebo zvukom tlkotu srdca. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V lesích kolem Vidlákova se ztrácejí lidi a tak má místní šerif a jeho parta pohůnků o zábavu postaráno. Zvláště poté, co k problémům s pohřešovanými přibude ještě jeden mladý exhibicionista s velmi vážnou poruchou srážlivosti krve. Celý film (tedy tu část, než jsem usnula) pobíhají strážci zákona jak bezhlavá kuřata, z hemofilika-nudisty prýští tělní tekutiny a odpudivé blikající vize, do toho se motá vrah a jeho oběti... a mě nezbývá, než tenhle nízkorozpočtový horůrek označit za režijně nezvládnutý maglajz s přizabitým potenciálem a místy humorným scénářem. Hvězdičku za vcelku atmosférické exteriéry a hvězdičku za snahu pro všechny, s výjimkou střihače a režiséra. 39% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krev obětí si neomylně najde svůj cíl. Tajemný mladík, jehož jediným oděvem je krev, se stává klíčem ne k jedné, ale celé řadě obětí psychopatického zabijáka. Ten si vraždění zatraceně užíval, a tak je zavěšoval na řetěz a zaživa páral. Jack se sice s dalšími členy malé policejní stanice právě chystá odjíždět natrvalo pryč, jenže je do případu zatažen, a tak mu nezbývá vytrvat a po maniakovi pátrat. Pěkné jsou hrátky s krví, solidní masky, pěkné gore zúčtování. Herci jsou průměrní, ale neklidná atmosféra tohohle podivného hororu vše vyvažuje. Poslední záběry pobavily. Nejvíce mi vadilo, že hudba řvala a postavy šeptaly. Ale byl jsem spokojenější než kdysi před lety. Mrtví si pro tebe jdou... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Má zajímavý námět a velice dobré technické zpracování. Práce s kamerou je vynikající. Bohužel ze začátku originalně působící příběh se nijak nerozvíjí a v podstatě až do konce je to to samé. Sice neředěné drama, ale bez špetky překvapení, potřebé chvilky oddechu, zlehčení a opravdu zásadního zvratu. To samé hudba. Tísnivé smyčce působí strašidelně a nepříjemně. Jenomže zní skoro nonstop. Přiznám bez mučení že po 80-ti minutách toho samého jsem neměl moc sílu vnímat nikterak působivý závěr. Tak dávam průměrných 50% procent za nemasný neslaný zážitek s rozpačitým vyvrcholením. Škoda. Sheldon Wilson talent má. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Je to obrovské zklamání. Jako horror nebo thriller se Shallow Ground absolutně míjí účinkej a nic nefunguje, jak by v dobrém filmu mělo. Vrchol všeho horrorového snad měl být nuzný záběr na čumějícího mladíka s krví na ksichtě. Minimální rozpočet prosakuje do všech aspektů filmu a veškerý děj se tak odehrává v minimalizovaných podmínkách. Dlouhé sekvence, kdy se neděje lautr nic, lezou krkem a nějaká pointa svoji debilitou stejně tak. Další hvězdičku bych nepřidal, ani kdybych si film pustil o půlnoci na hřbitově. Kvalitnějším horrorem je Cabin Fever. Alternativa: Cabin Fever, Jeepers Creepers. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Béčkové horory mi nevadí, občas si ňákej zfouknu jako večerní oddechovku. Ale přesto nemůžu být ke všemu apatickej a každou kravinu přejít bez povšimnutí. Tohle bylo totiž děsný. Příběh trapnej, herci neherci, všechno bylo tak strašně hloupý a nezajímavý, že nemůžu hodnotit lépe. Trpěl jsem = 20% ()

Reklama

Reklama