Reklama

Reklama

Batman: Záhada Batwoman

  • USA Batman: Mystery of the Batwoman
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V Gotham City se objeví nová kočičí žena, bezcitná a krutá a Batman je přinucen ji odhalit. Když zjistí, že se mýlil, protože kočičí žena si za svůj cíl vybrala odhalení zločinné asociace Penguin, která obchoduje s vysoce moderními zbraněmi, je již pozdě. Nezbývá mu, než Penguin porazit a kočičí ženu zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Záhadná Batwoman si to sviští Gothamem a snaží se zastavit Penguina. Bruce Wayne se motá mezi třema ženskýma. / Ne až tak zábavný, ale pořád slušný Batman. Škoda moc normálně vypadajícího Tučňáka a toho stupidního Robina - nemám ten charakter v lásce, zvláště v takhle dětské podobě. Ale naštěstí ho nebylo až zase tolik, jak bych z prvních pěti minut řekl.. A taky škoda, že první půlka místy až nudila. Protože jinak dobrý. Ke konci se přidal Bane, došlo k zajímavému odhalení, no prostě už spokojenost. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Animace oproti Batman TAS je o něco líbivější a barevnější, ženské postavy jsou více sexy :-) Superhrdiny a Superpadouchy se to tu jen hemží. Batman, Robin, Batgirl (pouze coby Barbara Gordonová, tedy bez převleku), Batwoman, Penguin, Bane. Celý film pořád přemýšlíte, kdo že to vlastně je ta Netopýří žena a závěrečné rozuzlení je dost překvapující a netradiční. ()

Reklama

Zalost 

všechny recenze uživatele

Animovaný snímek s Batmanem bude mít vždy výhodu v tom, že atmosféře komiksu je blíže než film hraný. Přesto se autoři filmu drželi spíše zkrátka, a tak vznikl snímek rozhodně slušný, ale celkově spíš trochu nevýrazný. Samotný nápad s Batwoman a "kdo to vlastně je" nebyl špatný, Penguin je roztomilý záporák, ale film postrádá něco, co by z něj činilo o něco méně zapomenutelnou záležitost. ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Devadesátkový styl je jedině plus a to nemyslím jen animaci, ale styl a pojetí celkově. Znovu se na to asi nepodívám, ale jako jednohubka to funguje výborně. Ta 4* navíc je sexy Batwoma(e)n (přítelkyně odjela na dlouho pryč... asi mi už hrabe) a za to, jak jsem se stejně jako Batman, nechal dlouho vodit za nos. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Neviem o čom tu píše Djkoma, ale to si nevšímajte, porovnávať starý a nový animák mne osobne nepríde rozumné. Animácia, príbeh a aj akcia stojí za to, rovnako ako v predošlých Bat-animákoch (Batman & Mr. Freeze, Batman: Mask of the Phantasm). Príbeh mi príde celkom šikovný, na jednej strane tu máme záporáka Penguina, ktorý podkuruje Gothamu a na druhú tu máme zaujímavú záhady o Batwoman a jej identite. A aby toho nebolo málo v závere príde ešte aj Bane, aby ukázal Batmanovi kto je tu šéf, keď si to idú vydiskutovať ručne stručne. 80% - 4* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu zazní píseň „Betcha Never“ od francouzské zpěvačky Cherie (Cyndi Almouzni). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama