Reklama

Reklama

Deník princezny 2: Královské povinnosti

  • USA The Princess Diaries 2: Royal Engagement (více)
Trailer

Obsahy(1)

Americká středoškolačka Mia Thermopolisová ukončila studium diplomacie a politologie a odletí do Genovie, kde vládne její babička Clarissa. Během plesu pořádaného u příležitosti jejích jedenadvacátých narozenin ji královna oficiálně představí jako svou nástupkyni. Při zasedání parlamentu se však objeví nečekaný problém. Vikomt Mabrey by rád dosadil na trůn svého synovce Nicholase Devereuxe a chce k tomu využít zapomenutého, ale stále platného zákona, podle nějž musí být královna vdaná. Mia dostane třicet dnů na to, aby si našla manžela. Zprvu se odmítne provdat kvůli trůnu, ale večer přece jen probírá vhodné ženichy. Nakonec si vybere pohledného a vzdělaného anglického šlechtice Andrewa Jacobyho. Vikomt Mabrey však nehodlá čekat na svatební zvony, které by znamenaly konec jeho plánům na ovládnutí Genovie, a přesvědčí Nicholase, aby se vetřel do dívčiny přízně, svedl ji a tím sňatku zabránil. (TV Nova)

(více)

Recenze (189)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Garry Marshall se od minula nepoučil z ničeho co jsem říkal...to je šok, že jo?:) Ale pravda to je, pořád tu máme zbytečně DLOUHOU dějově nezajímavou naivní pohádku, která by bez těch kostýmů a velkých kukadel a ještě většího úsměvu Anne Hathaway byla naprosto nezajímavá. To s Joem a královnou je skoro tak trapné jako úžasná modernizacja a reforma ČSSD, a o dvojici služebných je snad vůbec škoda mluvit. Ale jak jsem říkal, až bez Anne Hathaway by to bylo o ničem...a ona tam je;) 40%, protože tohle už je zcela zbytečná dvojka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $95,170,481Tržby Celosvetovo $134,734,481║ Umelina. Umelina ako všetky tie posledné filmy o nájdených/ objavených princeznách, či na druhú stranu vo svojom živote hľadajúce svoju podstatu bytia, a ako je zvykom to všetko zasadené nie v starých dobách ale v tej dnešnej. Príbehová tuposť nesmie chýbať, namyslenosť je samozrejmá, .... aspoň že sa dá pozerať na tú sympatickú Anne Hathaway ináč by sa na t fakt nedalo pozerať, režisérovi Garry Marshallovi vyšiel Pretty Woman a to je tak všetko od vtedy sa len plandžú po podobných zlátaninách. __UPDATE__ pozrel po dlhšej dobe v roku 2015 cez Vianočné sviatky a nakoniec som to lepšie zniesol a strávil, miestami pobavilo a herci sa dali zniesť /55%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Breakaway - Kelly Clarkson [3:58] ,2. I Decide - Lindsay Lohan [3:14] ,3. This is My Time - Raven [4:26] ,4. I Always Get What I Want - Avril Lavigne [2:33] ,5. Trouble - Pink [3:13] ,6. Because You Live - Jesse McCartney [3:19] ,7. Love Me Tender - Norah Jones/Adam Levy [2:56] ,8. Fun in the Sun - Steve Harwell [3:28] ,9. Let's Bounce - Christy Carlson Romano [3:18] ,10. Dance, Dance, Dance - Wilson Phillips [2:01] ,11. Fools - Rachel Stevens [3:12] ,12. A Love That Will Last - Renee Olstead [3:32] ,13. Your Crowning Glory - Julie Andres/Raven [2:42] ,14. Miracles Happen - Jonny Blu [4:18], ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Má prostá duše příliš nechápe rozčilování zdejších moudrých kvůli průhlednému triviálnímu příběhu, neboť od druhého princeznina deníčku mimořádně předvídavě nečekala vůbec nic jiného, než do něj bylo napsáno. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Horší než jednička .. trapné scény a příběh nemá žádnou úroveň, přesto odpad to není, díky Anne Hathaway se na to dá ještě dívat ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Nebýt té neskutečné infantilnosti ve skoro každé scéně, nemuselo by to být až tak špatné. Ale přiznávám, že po návratu z posilovny se na to (teda na Anne Hathaway) docela dobře koukalo :))) ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Příliš dlouhé, ovšem po obsahové stránce zcela prázdné. Garry Marshall rezignoval na svůj řežisérský post a ani se nepokusil dodat příběhu nějaké pevné obrysy, díky čemuž se tahle hloupoučká pohádka stává mírně nesnesitelnou. Zcela zbytečný film. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

20% za animatronickou loutky Fat Louise, hezkou Anne Hathaway, surfování Julie Andrews na matraci a přestřelené finále, které je stejně infantilní jako zábavné. ;) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dvojka předčila všechna má očekávání, neboť byla příběhem jen o pohlavek horší než první díl. To co však ztratila kvalitou příběhu však dohnala vtipem a musím říci, že závěrečný projev byl i celkem dojemný, což už jsem vůbec neočekával. Já osobně jsem v tom moc romance nenašel, ale to vůbec nevadí, ba naopak. Jako komedie je to natočené skvěle a cast také dosazený do nejmenšího detailu dokonale. Kdyby zápletka s příběhem nebyla tak povrchní, neváhal bych se 4mi hvězdami. PS: Další překvapení, nečekal jsem, že uvidím Stana Lee ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Mia odkopla kluka,který jí "jako jediný viděl když byla neviditelná"a musí se vdávat.Anne Hathaway opět zklamala stejně jako tenhle předvídatelný,chvílemi fakt trapný,příběh. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nuda. Nuda. Anne je pěkná, ale z tohoto scénaře se dá jen ztěží vymáčknout něco pozitivního. Tento film je prostě hrozně nudný a může selíbit snad jen dvanáctiletým holčičkám. 20% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Koukatelná nenáročná pitominka. Je to tak jednoduché a přihlouplé, až je to vlastně docela příjemné (alespoň si tenhle film na nic nehraje, dostanete přesně to, co očekáváte, takže je to ve výsledku vcelku přijatelný odpočinkový snímek). ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Dobře no, není to podle žádné knížky, jen se to snaží dost neúspěšně vytěžit něco z prvního dílu. Ale opět se mi to nezdá tak špatné jak je to tu ohodnocené. Existují mnohem horší filmy a když chci vypnout a prostě se u něčeho aspoň trochu pobavit, proč ne u tohohle? 3* btw. ta skluzavka na matracích byla skvělá. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Ble ... to byla klisoidni kase na uspani, jeste, ze jsem mela v sobe dve decky slivky a dokazala jsem se tem pitominam smat. Woman pretty recyklovana pres dvacet kopiraku, bohuzel ... NIKDY VIC! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ani to nebylo horší než první díl. Sice už skoro nebylo kam klesat, ale i tak to beru jako pozitivum. Cokoli jsem napsal o jedničce, platí v nezměněné verzi i u dvojky. ()

Reklama

Reklama