Reklama

Reklama

Recenze (3)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Třiaosmdesátiminutový dokumentární film věnující se především Lou Ferrignovi, nezanedbatelně však i dalšímu bodybuilderovi Boyer Coeovi, kteří se roku 1994 připravují na nově vzniklou soutěž, založenou Joe Weiderem, Masters Olympia. Tréning, rozhovory s rodinou a různými známími osobnostmi, jako Arnie či Mike Katz a samozřejmě záznam samotné soutěže. Celkově by mohl být celý film trochu svižnější, ostříhaný o některé nezáživnější pasáže, přesto si myslím, že pro diváky zajímající se o bodybuilding, či jen fanoušky Velkého Loua doporučeníhodná a příjemná podívaná. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Krásné vzpomínaní a flashbacky do minulosti. Lou je můj oblíbenec, byl a vždy bude velký sympaťák. Je to velká osobnost tohoto sportu, i když Mr. Olympia nikdy nevyhrál. Dokument je dobře zpracován, plno tréninkového materiálu, zajímavé rozhovory, moc hezky o něm mluví další old school legenda na konci Mike Katz. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Stand Tall se nese v podobném duchu jako dokument Pumping Iron (1977). Hlavními protagonisty jsou kulturisté Lou Ferrigno (má toho prostoru více) a rival Boyer Coe, kteří spolu v roce 1994 svedli boj o titul Masters Olympia. Čtyřicetitříletý Ferrigno (1.96 m) nastupuje do soutěže s váhou 140 kilogramů a v té době je nejtěžším závodníkem, který kdy stál na prknech. Při samotném závodu se objevuje ještě jeden kulturista, který může zasáhnout do boje o titul... Mezi lidmi, kteří něco o "VELKÉM" Louovi řeknou, nechybí manželka Carla Ferrigno, kamarád Arnold Schwarzenegger, "otec kulturistiky" Joe Weider a Mike Katz, bývalý profesionální kulturista a rozhodčí. ()

Reklama

Reklama