Reklama

Reklama

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích

  • Velká Británie Bridget Jones: The Edge of Reason (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bridget je ze vztahu s dokonalým gentlemanem Markem Darcym nadšená a stále nemůže uvěřit, že konečně našla lásku a přestala být „single“. Mark je uznalý, ohleduplný a tolerantní. Jakmile se ale na scéně objeví Markova nová asistentka Rebecca, Bridgetiny růžové obláčky, na kterých se až dosud vznášela, náhle zešednou. Stále častější záchvaty sebepodceňování začnou negativně ovlivňovat jejich vzájemnou lásku. Podlehne zoufalství a hnána „dobrými radami“ svých přátel se s Markem nečekaně rozchází. Bridget se sice trápí, ale v práci se jí daří a dostává nabídku spolupracovat s bývalým šéfem, záletným ex-přítelem Danielem. Letí s ním do Thajska natáčet reportáž. Znovu zažije spoustu komických nedorozumění a trapných chvil, které se mohou stát jenom jí. Při zpáteční cestě je na letišti obviněna z pašování drog, její šance na propuštění z vězení jsou pramalé, ale naštěstí je tu ještě Mark Darcy... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

Dargel 

všechny recenze uživatele

Uááá! Už nikdy více! Nedávno přinesly spolužačky tohle do školy jako že se budeme dívat, takže jsem zhlédl tento film v otřesné kvalitě, s hrozným zvukem a hádejte jakým dabingem... To jednoduše podtrhlo už i tak slabý příběh filmu, který oklepanými trapasy jako z časopisu Bravo neustále krmí diváka. Bohužel přispěla také značným dílem R. Zellweger, ke které chovám čisté antipatie, které jsem dokázal překonat jen ve filmu Chicago. Celkový dojem mě utvrdil v tom, že romantické komedie jsou mým nejméně oblíbeným žánrem. Dávám jednu zvězdičku, protože asi dvakrát jsem se nad nějakým vtípkem pousmál a nebo možná proto, že jsme se díky tomu neučili... ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce už na mě tenhle díl nepůsobil tak dobře. René už tu není tak vtipná, je tlustá, takže se na ni fakt nedá koukat, scénka z vězení je až trapná... Pár světlých okamžiků tenhle film má, ale moc jich nebude. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Lehkost a svezi anglicky humor z jednicky se vytraci a misto toho se zbytecne tlaci na pilu. Nastesti se najde par komickych situaci, jez maji stale tu silu rozesmat, ale na vic nez na prumer to, verte nebo ne, nestaci. Nemile prekvapko. 50% ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Neskutočný rozdiel oproti prvému dielu, kde je jasne vidieť ako maximálne sa tvorcovia snažili byť vtipní a ako brutálne im to nevyšlo... Bridget sa celý film správa ako pripečená hus, ktorú by normálny chlap po 5-ich minútach poslal do nemenovaného anatomického otvoru a až do koncu filmu nie je jasné, prečo Colin Firth s ňou nesekne a čo všetci na nej vidia (či už muži, alebo ženy). Neskutočne z prstu vycucané scénky, ktoré sa lepia jedna na druhú a maximálny pokus o vtip ako sa dokáže zhovadiť, natlačiť do šiat o 2-3 čísla menších, absencia humoru a nulová raomantika = že zotrvať až do konca v tomto prípade vyžadovalo maximálne úsilie aj pre moju ženu... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pokračování velice povedené romantické komedie s Renée Zellweger, která je tentokrát s rozumem v koncích. Celý film je ale zároveň také tak trochu s vtipem a invencí v koncích, což je škoda. Chybí tomu totiž zhruba půlka všeho, kvůli čemu se vyplatilo koukat na jedničku. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Balada o tom, jak se ze sympatické popletené husičky stala vypasená trapná husa. Renée Zellweger sice předvedla skvělý výkon, řemeslně byl film dobře odveden a pár vtípků se také povedlo, ale celkově jsem byl trpce zklamán. ()

Drc 

všechny recenze uživatele

Film plný skvělých fórků a poloironických hlášek, které mě opravdu dobře pobavily. Výplň mezi tím je však slabší a celý film je v podstatě o ničem, pouze pozadí pro zmíněné momenty. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Väčšina vtipov už bola v predchádzajúcom dieli, čiže tento snímok dosť postráda na originalite. Napriek tomu mi však nedá nespomenúť bitku medzi Hughom a Colinom. Táto bola ešte lepšia ako tá minulá. Rehotala som sa na plné kolo:-) ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Není to už taková bomba jako první díl a osobně se taky asi budu vracet k první Bridget mnohem častěji...ale pořád to je docela nadprůměrná romantika. Takových v dnešní době moc nevzniká. 70% ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je o něco slabší než jednička. Bridget už není tak přirozená jako v jedničce a hlavně ani neví, co vlastně chce. Jinak co se týče Marka Darcyho, připadal mi trochu "ušlápnutý", jediný Daniel Cleaver se nezměnil a zůstal stejný sukničkář s vítězoslavným výrazem ve tváři. Navíc mi ve filmu vadila scéna v thajském vězení, to Thajsko mi tam přišlo navíc. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Dvojku už jsem ani nechtěl vidět, ale já pitomec si to zapnu a další hodinu a k tomu 48 minut jsem se týral mučil a chcípal nudou.Mohl jsem radši strávit krásnou noc se svými přáteli, ale ne já koukám na toto blbost doufám že se s ní už nesetkám. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Veľa nudy a málo Hugh Granta. Ten, keď sa rozbehne, o zábavu je postarané ("Co je to? Velký vůz. A tamto? Nejaká blbá hvězda, která tu je milión let a každému je u prdele“). Skôr by som ale zvolil podtitul „S nápadmi v koncoch“. Dejovo o ničom, Bridget robí reportáž, Bridget je zaľúbená, žiarli, rozchádza sa, Bridget stúpi do starej rieky a dáva sa znovu dokopy. Ľahkosť originálu je fuč, tu sa len varí z vody a umelo naťahuje zbytočnými odbočkami do Vietnamu, alebo akože lesbickým zvratom. Aspoň tu nie je toľko trápnych momentov ako pri pátraní po oteckovi z ďalšieho pokračovania. Hodnotením ale remíza, za ktorú body nerozdávam. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Pokud romantiku, tak jedině s Bridget Jonesovou, trochu buranskou a nablblou, ale jinak velmi vtipnou postavou. První dva filmy jsou dobré a víc vidět nechci. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

5/10 Kdyby nebylo prvního dílu, upadla by tahle verze „buclaté“ Bridget (která tady vypadá spíš napuchle) do zapomnění po boku většiny romantické produkce. Všechny povahové rysy jednotlivých postav se posunuly víc do extrému - Bridget je po celou stopáž žárlivá, vztahovačná a dělá jedno faux pas za druhým, ale bez šarmu, kterým oplývala v jedničce, Mark je nafrněnější a odtažitější, kamarádky Bridget, její rodiče a vůbec všechny vedlejší postavy ztratily jiskru a jsou z nich jen šablony sloužící posunu v ději. Z podprůměru film vytahuje vlastně jen několik pamětihodných scén, které se převážně odehrávají až v momentě, kdy se na scénu vrátí Daniel a s ním i trocha zábavy. Ztráta času a plýtvání Colinem. ()

kymberelyJ 

všechny recenze uživatele

Pokračování kultovního příběhu šílené třicátnice Bridget. Musím říct, že lepší než Deník Rozum v koncích není, mnohdy mi i přijde až moc velká snaha se připodobnit prvnímu dílu (viz opětovná rvačka Marka a Danielem) trochu kompozici příběhu kazí.Na druhou druhou stranu film obsahuje 100% Bridget, jejích nesmrtelných hlášek a nezapomenutelných Bridgetovských modelů.Prostě bomba i když oproti jedničce trošku menší. ()

Související novinky

Politika, skandály a romantika

Politika, skandály a romantika

15.08.2006

Poté, co si Rachel Weisz nedávno odbyla natáčení ambiciózního sci-fi dramatu Spider-Man) jednu z hlavních rolí v romantické komedii DEFINITELY, MAYBE. Bude se jednat o čtvrtý režijní počin scenáristy… (více)

Reklama

Reklama