Reklama

Reklama

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích

  • Velká Británie Bridget Jones: The Edge of Reason (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bridget je ze vztahu s dokonalým gentlemanem Markem Darcym nadšená a stále nemůže uvěřit, že konečně našla lásku a přestala být „single“. Mark je uznalý, ohleduplný a tolerantní. Jakmile se ale na scéně objeví Markova nová asistentka Rebecca, Bridgetiny růžové obláčky, na kterých se až dosud vznášela, náhle zešednou. Stále častější záchvaty sebepodceňování začnou negativně ovlivňovat jejich vzájemnou lásku. Podlehne zoufalství a hnána „dobrými radami“ svých přátel se s Markem nečekaně rozchází. Bridget se sice trápí, ale v práci se jí daří a dostává nabídku spolupracovat s bývalým šéfem, záletným ex-přítelem Danielem. Letí s ním do Thajska natáčet reportáž. Znovu zažije spoustu komických nedorozumění a trapných chvil, které se mohou stát jenom jí. Při zpáteční cestě je na letišti obviněna z pašování drog, její šance na propuštění z vězení jsou pramalé, ale naštěstí je tu ještě Mark Darcy... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

Nix 

všechny recenze uživatele

Člověk chce své polovičce udělat radost a tak se občas dostane k takovým filmům. Ale že na to musí koukat až do konce, to je prostě úmorný. Ne tohle fakt nechci, já jsem fanda sérií, ale ne těchto. ()

Šňůra 

všechny recenze uživatele

A tak nějak nevím... jednička se mi prostě nějak líbila víc. Bridget i film. Taky se mi občas líbí nějaká baculka, ale že bych jako Darcy ztratil hlavu pro sprostě mluvící tlustou kuřačku? A tak se asi aspoň patří ocenit Renée Zellweger, že dokázala ze sebe udělat fakt dost příšernou ženskou. ()

winstonik 

všechny recenze uživatele

Opakovanie vtipu - čo dodať viac? To nemohlo dopadnúť dobre. A to som si ešte musel odtrpieť pravdepodobne najhorší český dabing všetkých čias. ()

Edit13 

všechny recenze uživatele

Bridget Jonesová se vrací, ale její podmanivé kouzlo z prvního dílu se kamsi vytratilo. Z Bridget se stala ještě větší nešika, která má čím dál větší problémy sama se sebou a se svým vztahem k Markovi. V prvním díle byla její nešikovnost roztomilá, v druhém je přehnaná, až trapná, ale přesto jsem Bridget držela palce až do konce. ()

sulek 

všechny recenze uživatele

Zkrátka navazuje na první díl. Ani druhá kniha není tak zábavná. Ale pořád je to velice příjemná "holčičí" komedie, kterou stojí za to vidět. ()

Uhura 

všechny recenze uživatele

V dvojce Bridget přestává být roztomilá a sympaticky ztřeštěná, a stává se z ní tlustá nešikovná megera. ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Těžce nastavované kaše + těžká recyklace vtípků z jedničky. A nejenom vtípků. Rovněž i dějová linie se tu a tam dost okatě proplétá s tou předchozí. Druhá Jonesová je totálně bez ambic a čistě pro pravověrné fanoušky prvního filmu. Ostatní, směrem vzad. ()

Izz 

všechny recenze uživatele

Zbytečné pokračování,které jen kazí dobré jméno úžasné jedničky a snaží se přiživit na jejím úspěchu.Divím se,že do toho šli všichni herci z jedničky. ()

dawnie 

všechny recenze uživatele

O dost prvoplánovější a křečovitější snaha zkopírovat to, co tak krásně fungovalo v jedničce. I když něco funguje vždycky, třeba "rvačky" Cleaver vs. Darcy. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

Bridget som vždy nejako obchádzal a ignoroval, hoci je to celkom príjemná a niekedy až celkom uletená komédia s kvalitným hereckým obsadením. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Obrovský propad oproti prvnímu skvělému snímku. Podle mě to bylo až moc podobné prvnímu dílu. Forky a střeštěnost Bridget Jonesové už nebyly tak moc vtipné. I když druhý díl vydělal víc peněz, tak za to může fakt, že lidi čekali alespoň stejnou kvalitu. A ta zde bohužel ani zdaleka nebyla. ()

keka68 

všechny recenze uživatele

Dvojka malinko zklamala....ale přesto mě baví a oba filmy si s oblibou pouštím, když se dostaví stav ženské deprese. S lahví vína samozřejmě. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

pri tomto filme si človek škodoradostne uvedomuje, že je na tom s atraktivitou a rozumom dosť dobre. Najlepšia bola bitka medzi Grantom a Firthom vo fontáne! ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších klišé - někdo napíše skvělou knihu jenom tak pro radost, stane se z toho trhák, natočí podle toho film, který je taky trhák a autora pochopitelně nenapadne nic lepšího, než napsat pokračování. Jenže to je sice zase trhákem, ale už o poznání nižší kvality. Helen Fielding se tohle podařilo splnit jak u knihy tak u filmu. V obou potkáváme zase starou, dobrou (tlustou) Bridget, ale ona už nežije svůj (relativně) běžný život - Bridget najednou leze po střechách, skáče padákem, padá z lanovky, létá do Thajska a končí ve vězení - ten tam je půvab způsobený tím, že je nám to všechno vlastně tak blízké. Je to škoda, protože základní kvality (jako například herecké výkony všech tří hlavních představitelů) zůstaly a dalo se tak na nich vystavět buď něco mnohem lepšího, nebo radši vůbec nic. Příště to, prosím, ber méně přes peníze, Helen. ()

Související novinky

Politika, skandály a romantika

Politika, skandály a romantika

15.08.2006

Poté, co si Rachel Weisz nedávno odbyla natáčení ambiciózního sci-fi dramatu Spider-Man) jednu z hlavních rolí v romantické komedii DEFINITELY, MAYBE. Bude se jednat o čtvrtý režijní počin scenáristy… (více)

Reklama

Reklama