Reklama

Reklama

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích

  • Velká Británie Bridget Jones: The Edge of Reason (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bridget je ze vztahu s dokonalým gentlemanem Markem Darcym nadšená a stále nemůže uvěřit, že konečně našla lásku a přestala být „single“. Mark je uznalý, ohleduplný a tolerantní. Jakmile se ale na scéně objeví Markova nová asistentka Rebecca, Bridgetiny růžové obláčky, na kterých se až dosud vznášela, náhle zešednou. Stále častější záchvaty sebepodceňování začnou negativně ovlivňovat jejich vzájemnou lásku. Podlehne zoufalství a hnána „dobrými radami“ svých přátel se s Markem nečekaně rozchází. Bridget se sice trápí, ale v práci se jí daří a dostává nabídku spolupracovat s bývalým šéfem, záletným ex-přítelem Danielem. Letí s ním do Thajska natáčet reportáž. Znovu zažije spoustu komických nedorozumění a trapných chvil, které se mohou stát jenom jí. Při zpáteční cestě je na letišti obviněna z pašování drog, její šance na propuštění z vězení jsou pramalé, ale naštěstí je tu ještě Mark Darcy... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Naprosto nekoukatelné oproti jedničce. Bridget má vnitřně asi 300kg, protože zjevně trpí nedostatkem sebevědomí, protože o sobě ví, že je totální trubka, co se neumí chovat a přitom její ego zároveň chce aby o ni muž bojoval, přitom v takovém postavení by to měla dělat nejspíše ona, i když je to asi proti škatulkujícím mravním principům. Jenže kdyby neměla z pekla štěstí, tak by jí zbalil každý na stupidní sladká slova. Něco tak naivního snad ani nemůže existovat, asi má v hlavě robertka nebo co. Jak bylo řečeno, díky štestí jí to v druhé půlce vyjde. Ale tak, že se ten chlap musí přemáhat. ()

marien1039 

všechny recenze uživatele

Naprosto pitomá Bridget si svou vlastní debilitou nejprve zničí fungující vztah, poté jí lysohlávky v Thajsku, kdy pak zfetovaná tancuje na pláži, díky své promiskujítní kamarádce je zavřena do vězení, kde opět dělá ostudu všem slušně vychovaným ženám na planetě, plus k tomu samotné Madoně (kterou sice moc nemusím, ale o to nejde), jejíž píseň s podprsenkou přes tričko vyřvává na celou celu a nakonec si obleče hrozné šaty, ve kterých vypadá jako květovaný balón na pláž, čímž ženskému publiku dokáže, že nezáleží na tom, jak hrozně žena vypadá, stejně dostane to, co chce a mokrá jako slepice jde opět udělat svému chlapovi ostudu do práce před jeho společníky. Některé filmy by se vážně točit neměly... ()

shinlove 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování, přátelé v pozadí, scénář vymyšlený jen, aby se něco dělo, ale přesto pořád dobrá komedie. 3* ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Není to ani o tolik horší než jednička. Spíš to má potíž s dlouhou stopáží. Opuchlá vyžraná Bridget omrzí už po hodině, takže je jasné, že by film nějakého nadrženého střihače snesl. ()

Nextgirl 

všechny recenze uživatele

Kdybych si mohla tu hodinu a půl vymazat nebo si jí prostě vyškubnout z hlavy, s radostí bych to udělala. Jestli máte rádi první díl (jako já), určitě si tohle nepouštějte. Všechno, čím byla Bridget Jonesová - vtipná, prostořeká, okouzlující a vcelku normální a chytrá holka, se tady ztratilo a je jenom pitomá a trapná. Ale jestli je vám už první díl moc nelíbil, Bridget vám přišla pitomá už tam, tak si to klidně pusťte, tomu filmu vlastně nic závažnýho nechybí. Ovšem jestli jste zvědavý, co se stalo s Bridget, jak to dopadlo s ní a Markem a celkově co dál, tak se nedívejte, nebo si zpětně zkazíte i ten první (skvělej) díl. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Úplnej odpad to není, ale koukat se na docela hnusnou otylou držku Zellweger jsem vydržel jen půl hodiny. První "deník" jsem kdysi viděl jen proto, že to chtěla vidět tehdejší partnerka a nebyl zas tak hroznej. Ale "druhej díl"? To už ne. Fakt už nikdy! ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

I když dávám stejně hvězdiček jako u prvního dílu, tak je v tom velký rozdíl. Jednička byla opravdu těsně pod čtyři a dvojka je za horší tři. Renée Zellweger mi je opět sympatická, ale přišla mi ještě ošklivější než dříve. Děj snímku už není tolik záživný a ohromně předvídatelný. Při každé scéně jsem tak na 80% dokázal říct k čemu povede a to mě vždy mrzí. Zároveň se přidalo více grotestkních momentů a u těch se zasměju jen málo kdy. To musí mít herec v sobě. A bohužel v tom Renée není žádnou špičkou a tak jsem akorát vždy čekal až ty její trampoty skončí. Mnohem radši jsem měl pokud něco provedla svou mluvou. Větší prostor dostává Colin Firth zatímco já bych mnohem raději viděl Hugh Granta. Na závěr však musím říct že žádné utrpení to nebylo a britský podtón to vyvažuje. Doufám však, že třetí díl mě uchvátí a nezahrne pro mě tuto sérii do průměrnosti ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Dejte blbce režijní křesílko a vypadne z ní tohle... škoda. Ale nebyla to zas až taková hrůza.... našly se tam i světlejší okamžiky... zřejmě navzdory paní rešisérce, jejíž toto byl snad poslední z neúspěšných počinů. ()

lobsang 

všechny recenze uživatele

Dvojka Bridget Jonesové je čistě film pro ženské publikum, které má šanci nějak smysluplně pobrat pro muže naprosto chaotické chování hlavní hrdinky. Bridget je tentokrát opravdu macatá a její ztřeštěnost hraničí až s blbostí. Stejně jako celý film, který sice nesklouzl do suterénu obligátních fekalit, nicméně je zmatený, občas vtipný, ale na konci zkrátka nemáte páru o tom, co se tam vlastně dělo. Renée Zellweger se "vyblbla", diváci zaplatili u kas a všechno jde spokojeně dál. ()

Shtinky 

všechny recenze uživatele

Tento film ma stále dosť baví. Ale je pravda že s (pre mňa) dokonalou jednotkou sa to moc neporovná. Dej a nápad je dosť dobrý. Môj jediný problém s týmto dielom je Renée. Zatiaľ čo v jednotke z nej kypré tvary spravili sympatickú 30 v dvojke z nej robia nepríjemnú, škaredú, tučnú 40. Podla mňa by sa na nej lepšie smialo keby bola aspon taká ako v jednotke. ---> Zadok ako tri Brazílie. Ale čo už. Som zvedavý na tú trojku.... ()

Johnnie-K 

všechny recenze uživatele

Po skvělém prvním díle mě druhý díl trošku zklamal. Sice se i zde objevují vtipné situace, ale Brigitte už mi nepřijde tak roztomilá. Jakoby Renée Zellweger přehrávala nebo se situace ve scénáři tak trochu opakovaly. Ve druhém díle jsou už podle mě některé dialogy a situace přestřelené. ()

-ETIENNE- 

všechny recenze uživatele

Ja viem, že mnohé veci sa až prílišne opakujú a kopírujú prvý diel, ale chlapi sa predsa pobiť museli a s tým, že v rozhodujúcej chvíli je nečas pod psa a leje ako zbláznené sa predsa robiť nič nedá... Počasie si nevyberieš:) zato film , ten sa vybrať dá a tento je celkom zábavný, dokonca viac ako by som bol na začiatku povedal... ()

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Na kvality prvního dílu nemá ani náhodou.Ubylo vtipu ač směsných scének by se tam jistě pár našlo, Bridgetin nadhled, který jsem tak oceňovala v prvním díle, se vytratil do ztracena, děj poněkud pokulhával, málo Daniela, v podstatě celkem nuda... ()

tytule 

všechny recenze uživatele

Jednička byla o kousek lepší,ale i na tendle druhej díl se dá koukat,ano Bridget je zas stejně nemožná a tlustá, ale i tak je dobrá. ()

Související novinky

Politika, skandály a romantika

Politika, skandály a romantika

15.08.2006

Poté, co si Rachel Weisz nedávno odbyla natáčení ambiciózního sci-fi dramatu Spider-Man) jednu z hlavních rolí v romantické komedii DEFINITELY, MAYBE. Bude se jednat o čtvrtý režijní počin scenáristy… (více)

Reklama

Reklama