Reklama

Reklama

Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně drží. Zapomíná však na opravdovou bezhlavou zamilovanost. Sofia, která si má brát hasiče Patricka, Emmu poslouchá a začne mít o svatbě pochybnosti. Zavolá doktorce Emmě do studia a na základě jejich rozhovoru svatbu zruší. Patrick to nechápe, je smutný a na doktorku Lloydovou pěkně naštvaný. Aby se Patrick Emmě pomstil, požádá syna sousedů, aby se naboural do systému úřadu a zadal tam, že Patrick Sullivan a Emma Lloydová jsou manželé...  Emma je zasnoubená s Richardem, který vydal její knihu. Najednou na úřadě zjišťují, že se nemohou vzít, neboť Emma je údajně vdaná. Emma považuje tento údaj za chybu systému, ale napravit to může jedině tak, že musí vyplnit spoustu formulářů, které má podepsat jak ona, tak i její manžel Patrick Sullivan. Emma se hned za Patrickem vydá a chce mu vysvětlit situaci. Patrick pochopitelně ví, oč jde, a dělá nechápavého, přičemž se mu podaří Emmu opít. Emma se ráno probudí v Patrickově bytě, což ji vyděsí a bez formulářů spěchá do práce. Dokumenty jí později přinese Patrick s tím, že už domluvil i schůzku u notáře, a doprovodí ji na ochutnávku dortů. Patrick je příjemný bezprostřední muž, pravý opak Richarda. Ten se chtěl sice Emmě pomstít za zničení života, ale pak se do ní zamiloval. Emma se dál drží striktně svého vědění, ale začíná být zmatená pocity, které dosud nezažila... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

F.man 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách naprosto průměrná romantická komedie. Jako většina filmů tohoto žánru ctí i Accidental Husband zavedený postup výstavby děje takže vlastně vše jde od začátku předpokládat. Na druhou stranu se sem tam objevují docela vtipné scény a zajímavé nápady. Když si k tomu připočtu Umu, která zahraje snad vše a gorilu Firtha na kterého se však dá poměrně nenuceně dívat, vynahradí mi to zmiňovanou předvídatelnost. Jednou se to dá přežít, podruhé už bych však asi čas neztrácel. Tři hvězdy. Jaký blbec by četl nebo napsal takovou knihu! ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Uplne obycejna romanticka komedie, ktera jede presne podle typicke lajny a ani jednou se z ni neodkloni. Ume to ovsem naramne sekne a musim priznat, ze pan hasic je sympos. Jen Colin Firth zase chudak hraje takovyho moulu, az se divim, ze na to kyvnul. Byl jsem v pokuseni dat jen dve hvezdy, ale za svatebni veticku I´m fucked si to ten treti zarez zaslouzi:)) ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Přítelkyně už zase vyhrála lístky (měl bych jí přimět, ať vsadí sportku), takže jsem byl vzpouzeje se dotažen na představení. No a překvapivě to nakonec nebyla tragédie, ale hodina a půl neurážející podívané. Uma na mě vždycky působila studeně až frigidně, ale když přišla zmoklá za Patrickem a sundala si svetr - hrmpf! J. D. Morgan je sympaťák k pohledání, Colin v další roli trochu ňoumovitého dobráka a pravého britského gentlemana. Herecky to tedy funguje, jen občas scénář trochu moc pospíchá a něco vyjeví moc rychle (např. zjištění, že Emma Patricka zajímá). Výsledek - celkem nezávazná zábava na nedělní odpoledne. P. S. Taky máte pocit, že se poslední dobou v US filmech nějak začíná prosazovat fotbal (tedy klasický, 2x45, 11 vs. 11 a tak)? ()

David661 

všechny recenze uživatele

Podprůměrnou komedii zachraňují herecké výkony tří hlavních představitelů a hlavně výborná Uma Thurman. Jestli se mě nějak poselství filmu dotklo? nedotklo asi v jako každé druhé romantické komedii, nedotklo . Zasmál jsem se asi dvakrát a konec mě šíleně nudil, ale co! Jeffrey Dean Morgan prostě UMÍ jíst zákusky máčené mlíkem ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Utkání s obligátním průběhem, kdy soupeř udělá před koncem gesto fair play, aby pak v nastaveném čase dlouhá hadice forvarda FD New York dokonala obrat. Žánrová otřepanost z toho cáká na všechny strany a roztěkaná postava Nevěsty víc než lásku potřebovala kombinaci lexaurinu a svěrací kazajky, nicméně jsou tam dva detaily, co ta nakonec vytáhnou na tři upocené hvězdy. Vitální Jeffrey Dean Morgan a jedna z mála nápaditých scén, kdy protipožární bezpečnostní prvek vyžene nepotřebné a přiláká žádané. Co na tom, že je to úplně jiný okrsek, v lásce a válce je dovoleno vše.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech New York a Greenwich. (Terva)
  • Film byl uveden přímo na DVD díky bankrotu distribuční firmy Yari Film Group. (Terva)
  • V scéne, keď zmoknutá Emma (Uma Thurman) príde za Patrickom (Jeffrey Dean Morgan), má ešte dole v reštaurácii pery narúžované na červeno, ale kým vyjde hore na poschodie, tak už má pery bez farby. (nirvana91)

Reklama

Reklama