Reklama

Reklama

Emma Lloydová má svůj pořad v rádiu, v němž radí posluchačům s láskou. Vypracovala několik bodů, včetně testu kompatibility, a svého vědeckého postupu se striktně drží. Zapomíná však na opravdovou bezhlavou zamilovanost. Sofia, která si má brát hasiče Patricka, Emmu poslouchá a začne mít o svatbě pochybnosti. Zavolá doktorce Emmě do studia a na základě jejich rozhovoru svatbu zruší. Patrick to nechápe, je smutný a na doktorku Lloydovou pěkně naštvaný. Aby se Patrick Emmě pomstil, požádá syna sousedů, aby se naboural do systému úřadu a zadal tam, že Patrick Sullivan a Emma Lloydová jsou manželé...  Emma je zasnoubená s Richardem, který vydal její knihu. Najednou na úřadě zjišťují, že se nemohou vzít, neboť Emma je údajně vdaná. Emma považuje tento údaj za chybu systému, ale napravit to může jedině tak, že musí vyplnit spoustu formulářů, které má podepsat jak ona, tak i její manžel Patrick Sullivan. Emma se hned za Patrickem vydá a chce mu vysvětlit situaci. Patrick pochopitelně ví, oč jde, a dělá nechápavého, přičemž se mu podaří Emmu opít. Emma se ráno probudí v Patrickově bytě, což ji vyděsí a bez formulářů spěchá do práce. Dokumenty jí později přinese Patrick s tím, že už domluvil i schůzku u notáře, a doprovodí ji na ochutnávku dortů. Patrick je příjemný bezprostřední muž, pravý opak Richarda. Ten se chtěl sice Emmě pomstít za zničení života, ale pak se do ní zamiloval. Emma se dál drží striktně svého vědění, ale začíná být zmatená pocity, které dosud nezažila... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Souboj dvou charismatických herců, ze kterého (k mému překvapení) vychází vítězně Jeffrey Dean Morgan v roli sympatického živla. I když je fakt, že Colin Firth spíše dojel na nepříliš zajímavou roli dobráckého chlapíka, odsunutého milovanou ženou na druhou kolej. Herecké výkony jsou však tím jediným zajímavým na této jinak zcela průměrné romantické komedii. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která sice nijak výrazněji nenadchne, ale taky nenudí a dá se na ní v klidu podívat až do konce, aniž bych měl pocit, že to je kravina. Umu Thurman sice moc nemusím a ani ji ve filmech nějak extra nevyhledávám, ale zde měla takovou roli, kde mi naštěstí příliš nevadila. Ale Colina Firtha, toho jako herce mám docela rád už od dob filmu Láska nebeská, kde jeho příběh byl jedním z těch zajímavějších a vtipnějších, a tak jsem jeho přítomnost v této romantické komedii ocenil, škoda jen, že nedostal trochu více prostoru. No, a nakonec Jeffrey Dean Morgan, to pro mě byla velká neznámá, protože jsem ho snad ještě v žádném filmu hrát neviděl, nebo jsem si ho alespoň dosud v žádné roli nevšiml, ale zde docela příjemně překvapil a nakonec i díky jeho přičinění to nebyl tak nudný a klišovitý film, jak jsem se zpočátku obával. Jistě, děj byl předvídatelný a těžko to někdy bude v nějaké romantické komedii jinak, ale ta předvídatelnost mi zde ani v nejmenším nevadila, takže jsem si film docela užil. Tohle je ale přesně takový ten typ filmu na jedno zhlédnutí někdy večer v TV, víckrát ho vidět opravdu nemusím. Abych to zakončil, dostal jsem od filmu přesně to, co jsem očekával, ale nic navíc, a tak ho hodnotím jako průměrný, což v přepočtu znamená tři hvězdy. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Stop romantickým komediím bez nápadu!!!!!! Vím, že v tomto žánru se těžko vymýšlí něco nového (neříkám, že to nejde), ale když už dochází invence, měl by vše zachránit alespoň humor. No nic, už je natočeno, tak vyzvednu alespoň zajímavě poskládanou dvojici Thurman & Morgan. Překvapení je především druhý jmenovaný, který totálně odstavil na druhou kolej krále sympaťáků Colina Firtha. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zápletka slibovala mnohem víc než z ní nakonec bylo vymáčknuto. Navíc protivný primitiv a protivná blondýnka věru nevytvořili pár, kterému by člověk držel palce, zejména když se sešli v tak nezábavné a neromantické romantické komedii. I ten Colin v roli kultivovaného dobráka, který se bez boje nechá vyšoupnout ze hry, působil dojmem, že už je podobnými rolemi unavený. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná a nesmyslná pohádka překypující totální zmateností hlavní hrdinky, která vůbec neví, koho si má vzít, do koho se zamilovat či s kým trávit zbytek života. Uma Thurman se rozhoduje mezi strohým a vždy upraveným, zajištěným Colinem Firthem nebo impulzivním, plnými doušky života si užívajícím hasičem J.D. Morganem. Zcela nevěřitelný a trapný příběh nezachrání ani slušní herci. Velká nuda. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Jeden večer má Emma (Uma Thurman) obě ruce pomalované hennou. Když ráno u otce snídá, má ruce čisté. "Tetování" hennou ovšem vydrží nejméně 10 dní a není lehké ho smýt. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v amerických městech New York a Greenwich. (Terva)
  • Film byl uveden přímo na DVD díky bankrotu distribuční firmy Yari Film Group. (Terva)

Reklama

Reklama