Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Politický thriller odehrávající se v Londýně sleduje osudy ambiciozního politika, jehož život se začně hroutit poté, co je jeho asistent nalezen v metru zavražděn a stopy při pátrání po vrahovi neznámo proč ukazují také na nedávnou vraždu mladého dealera drog. (Morien)

Recenze (37)

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Ještě před zhlédnutím jsem si říkala - David Morrissey, Bill Nighy, Philip Glenister, i kdyby to bylo sebehorší, tak je aspoň na koho se koukat - jenomže ono se bylo na koho koukat a přitom to bylo dobré. Původní verzi jsem neviděla, nemůžu srovnávat, četla jsem tady výtky, že je to příliš utahané,... to už je ovšem na vás, mně tohle tempo naprosto vyhovuje ... hledání a pomalé přidávání kousků do skládačky, vývoj vztahu Simm-Morrissey .... nepotřebuji aby to bylo velkolepé, stačí když to bude zajímavé a uvěřitelné, a to právě bylo. A kdyby už nic jiného, je tam výborný Bill Nighy. ()

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že Na odstřel je nejlepší novinářský drama, co jsem kdy viděla, a ono houby - je to jeho starší brácha State of Play, kterej se u nás z bůh ví jakýho důvodu nikdy nevysílal. Takže dámy a pánové, bordel v politice nemáme jen u nás, on je i jinde, ale tam po sobě lépe uklízí. Skvělá gradace atmosféry, která sice ve 4. a 5. dílu malinko drhne, ale v 6. zase nabírá plný obrátky. Výbornej balanc mezi soukromým hlavních postav a mravenčí novinářskou prací, kdy parta neskutečně sympatických maníků rozkrývá skandál kolem jistého nadějného mladého politika a jisté ropné společnosti, která udělá cokoli pro to, aby dosáhla svého cíle. Konec pro mě kvůli Na odstřel nebyl zase tak překvapivej, zato oceňuju, že ostrovani jsou mnohem civilnější a méně melodramatičtí než megalomani za velkou louží a mému srdci je tohle mnohem bližší. Famózní Morissey (na rozdíl od poněkud vyblitého Affleca), méně skvostnej Simm (na rozdíl od Crowea), ale jinak to hoši s notnou dávkou podpory od Billa, Kelly, Jima a Polly táhnou hodně dobře. Takhle uměj točit jenom Angláni, to se nedá nic dělat. ()

Reklama

burina 

všechny recenze uživatele

Skutočne brilantná miniséria od BBC. Na jednej strane poteší obsadenie - absolutná britská herecká špička súčastnosti, na strane druhej tu máme skvelý príbeh, scenár, vygradovaný dej, hlavne ku koncu každej epizódy, takže tých šesť dielov ujde rýchlo. Taktiež pohľad do zákulisia novín je zaujímavý. Odporúčam nielen britofilom(a to polické drámy/trillery nie sú moja šálka čaju). ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, který jsem dala téměř na jeden zátah a kterému rozhodně nechybělo napětí a dynamické tempo až do konce. Skvěle obsazený celý tým novinářů, kde mně nadchnul sympaťák Dan, kterého si zahrál James McAvoy, ale i Cameron se svým šibalským humorem, kterého si střihnul Bill Nihby. A celý tenhle dokonale sehraný tým se zakousnul do případu, který se zpočátku tvářil jako pouhá sebevražda, aby se posléze v průběhu pátrání zjistilo, že se jedná o případ daleko složitější, který se silně dotýká těch nejvyšších politických míst (jak jinak, že?:D). S každým dílem přibývá nejen mnoho otázek a zvratů, ale i další postavy, které s případem nějak souvisí, takže se rozhodně nebudete nudit. Jedinou malou výtku mám ke konci, který se mně přece jen zdál už trochu ušitý horkou jehlou. BBC opět nezklamala a já State of Play rozhodně doporučuju. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Britská miniséria nielen so sakramentsky dobrým obsadením ale navyše ešte aj neskutočne dobrá. Dávno sa mi nestalo, aby som sa pri sledovaní 6 častí za sebou, ani sekundu nenudila a s napätím čakala čo bude ďalej a ako to celé dopadne. Myslím, že v ostatných komentároch k tejto minisérii toho už bolo popísané dosť a ja v podstate nemám čo dodať, jedine to, že tento seriál okamžite putuje do mojej top 10 obľúbených seriálov. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Pan a paní Pittovi v akci

Pan a paní Pittovi v akci

23.03.2007

Pokud toužíte po podrobnostech adopce vietnamského caparta do superhvězdné famílie Pittových, listujte v bulvárních plátcích. Od nás se dozvíte pouze to, v jakých dalších filmech si Angie a Brad… (více)

Reklama

Reklama