Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Politický thriller odehrávající se v Londýně sleduje osudy ambiciozního politika, jehož život se začně hroutit poté, co je jeho asistent nalezen v metru zavražděn a stopy při pátrání po vrahovi neznámo proč ukazují také na nedávnou vraždu mladého dealera drog. (Morien)

Recenze (37)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Britská miniséria nielen so sakramentsky dobrým obsadením ale navyše ešte aj neskutočne dobrá. Dávno sa mi nestalo, aby som sa pri sledovaní 6 častí za sebou, ani sekundu nenudila a s napätím čakala čo bude ďalej a ako to celé dopadne. Myslím, že v ostatných komentároch k tejto minisérii toho už bolo popísané dosť a ja v podstate nemám čo dodať, jedine to, že tento seriál okamžite putuje do mojej top 10 obľúbených seriálov. ()

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že Na odstřel je nejlepší novinářský drama, co jsem kdy viděla, a ono houby - je to jeho starší brácha State of Play, kterej se u nás z bůh ví jakýho důvodu nikdy nevysílal. Takže dámy a pánové, bordel v politice nemáme jen u nás, on je i jinde, ale tam po sobě lépe uklízí. Skvělá gradace atmosféry, která sice ve 4. a 5. dílu malinko drhne, ale v 6. zase nabírá plný obrátky. Výbornej balanc mezi soukromým hlavních postav a mravenčí novinářskou prací, kdy parta neskutečně sympatických maníků rozkrývá skandál kolem jistého nadějného mladého politika a jisté ropné společnosti, která udělá cokoli pro to, aby dosáhla svého cíle. Konec pro mě kvůli Na odstřel nebyl zase tak překvapivej, zato oceňuju, že ostrovani jsou mnohem civilnější a méně melodramatičtí než megalomani za velkou louží a mému srdci je tohle mnohem bližší. Famózní Morissey (na rozdíl od poněkud vyblitého Affleca), méně skvostnej Simm (na rozdíl od Crowea), ale jinak to hoši s notnou dávkou podpory od Billa, Kelly, Jima a Polly táhnou hodně dobře. Takhle uměj točit jenom Angláni, to se nedá nic dělat. ()

Reklama

Nevada 

všechny recenze uživatele

Šest téměř hodinových epizod plných dramatického děje, točícího se kolem reportáží o smrtelné nehodě poslancovy spolupracovnice a zdánlivě obyčejné drogové vraždy. Obě události se brzy ukáží být propojené. Ale z jakého důvodu, to je záhada, na kterou se snaží přijít tým novinářů z redakce prestižního deníku. Jsou nuceni pracovat ve stresu a utajení, aby je nepředběhla konkurence a nebo hůř - nezastavila policie, které novináři často kříží vyšetřování. Brzy se jim do práce navíc začnou nepříjemně prolínat i osobní vztahy. S postupným odhalováním pravdy se o ně navíc začnou zajímat i "vyšší místa". Za pochvalu stojí brilantní výkony herců (v čele s Davidem Morrisseyem), výborná režie i nevtíravá, ale přesto děj vhodně doplňující hudba. Je obdivuhodné, že scénář dokáže udržet napětí téměř celou dobu, když většina filmů toho není schopna ani na dvě hodiny. Jedinou drobnou výhradu bych měla k málo charismatickému hlavnímu novináři. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, který jsem dala téměř na jeden zátah a kterému rozhodně nechybělo napětí a dynamické tempo až do konce. Skvěle obsazený celý tým novinářů, kde mně nadchnul sympaťák Dan, kterého si zahrál James McAvoy, ale i Cameron se svým šibalským humorem, kterého si střihnul Bill Nihby. A celý tenhle dokonale sehraný tým se zakousnul do případu, který se zpočátku tvářil jako pouhá sebevražda, aby se posléze v průběhu pátrání zjistilo, že se jedná o případ daleko složitější, který se silně dotýká těch nejvyšších politických míst (jak jinak, že?:D). S každým dílem přibývá nejen mnoho otázek a zvratů, ale i další postavy, které s případem nějak souvisí, takže se rozhodně nebudete nudit. Jedinou malou výtku mám ke konci, který se mně přece jen zdál už trochu ušitý horkou jehlou. BBC opět nezklamala a já State of Play rozhodně doporučuju. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, co všichni na této nudné minisérii vidí? Já vydržel 1 půl dílu a pak jsem to vzdal. Ukecané, nudné . Prý napětí a dynamické tempo, jeden z nej.seriálů všech dob apod. Asi jsem nějakej divnej, ale měl jsem co dělat, abych vůbec dokoukal první část, druhou už jsem nezvládl. Možná kdybych se dodíval do konce, tak bych hodnotil více, ale když mě to nechytlo hned v úvodu tak jsem nechtěl riskovat ztrátou času cca 6 hodin. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Pan a paní Pittovi v akci

Pan a paní Pittovi v akci

23.03.2007

Pokud toužíte po podrobnostech adopce vietnamského caparta do superhvězdné famílie Pittových, listujte v bulvárních plátcích. Od nás se dozvíte pouze to, v jakých dalších filmech si Angie a Brad… (více)

Reklama

Reklama