Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Politický thriller odehrávající se v Londýně sleduje osudy ambiciozního politika, jehož život se začně hroutit poté, co je jeho asistent nalezen v metru zavražděn a stopy při pátrání po vrahovi neznámo proč ukazují také na nedávnou vraždu mladého dealera drog. (Morien)

Recenze (37)

emma53 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, který jsem dala téměř na jeden zátah a kterému rozhodně nechybělo napětí a dynamické tempo až do konce. Skvěle obsazený celý tým novinářů, kde mně nadchnul sympaťák Dan, kterého si zahrál James McAvoy, ale i Cameron se svým šibalským humorem, kterého si střihnul Bill Nihby. A celý tenhle dokonale sehraný tým se zakousnul do případu, který se zpočátku tvářil jako pouhá sebevražda, aby se posléze v průběhu pátrání zjistilo, že se jedná o případ daleko složitější, který se silně dotýká těch nejvyšších politických míst (jak jinak, že?:D). S každým dílem přibývá nejen mnoho otázek a zvratů, ale i další postavy, které s případem nějak souvisí, takže se rozhodně nebudete nudit. Jedinou malou výtku mám ke konci, který se mně přece jen zdál už trochu ušitý horkou jehlou. BBC opět nezklamala a já State of Play rozhodně doporučuju. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách lepší, než daleko známnější stejnojmenný film. I když se tady toho nového nic nestane, rozhodně doporučuji tenhle seriál. Hlavním kladem jsou skvěle vybrané postavy, kde na rozdíl, od filmu, žádná není hlavní a všechny hrají naprosto skvěle a také propracovanější děj. BBC už opět poněkolikáté ukázala, že opravdu umí velmi dobře, čehož je State of Play jenom důkazem. Velmi povedený kousek ze zákulisí vysoké politiky, který mi nezbývá, než jen vřele doporučit. ()

Reklama

burina 

všechny recenze uživatele

Skutočne brilantná miniséria od BBC. Na jednej strane poteší obsadenie - absolutná britská herecká špička súčastnosti, na strane druhej tu máme skvelý príbeh, scenár, vygradovaný dej, hlavne ku koncu každej epizódy, takže tých šesť dielov ujde rýchlo. Taktiež pohľad do zákulisia novín je zaujímavý. Odporúčam nielen britofilom(a to polické drámy/trillery nie sú moja šálka čaju). ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Teď je pod policejní ochranou v nemocnici sv. Margaret. Nechtějí potvrdit, jestli je podezřelý nebo ne. Nemocniční poslíček tvrdí, že byl zasažen do srdce, ale kulku zablokoval jeho mobil.“ – „Podíly Vodafonu vylezou ke stropu.“ Čekal jsem tu nejvyšší kvalitu a také ji dostal. Předně, seriál člověka pořádně chytne už od prvních minut úvodního dílu. To díky spoustě napětí, neustálé nejistotě, kdo vlastně mluví pravdu, a také vyšetřování, které se komplikuje a každou chvíli je nějak oživováno novými fakty, které se snaží dát hlavní hrdinové jako puzzle dohromady (a divák nadšeně s nimi). Vůbec je tahle hra s očekáváním publika a jeho neustálými obměňujícími se domněnkami na vysoké úrovni. A to propojení politiky, novinařiny a vražd možná není z nejoriginálnějších, ale je vděčné a hlavně v tomto případě plně funkční. A zábavné k tomu, s velkým přispěním ohromně sympatických a hodně dobře zahraných postav (casting na jedničku). Pomyslnou třešničkou na dortu je přítomnost humoru, který by zde člověk možná až tak moc nečekal, ale sem tam někdo vypustí něco pěkně ironického, co člověku vykouzlí úsměv na rtech (většinou se zde o to stará Bill Nighy, který samozřejmě solidně zvládá i vážné situace, ale přece jenom, ty komediální umí prostě prodat nejlépe). Na rozuzlení se mi líbí, že i když divák něco tuší, do posledního dílu je ponecháván na pochybách a napětí tak neopadává. Seriál mě moc bavil a nevidím důvod proč nedat plný počet (i přes to 1 velké vztahové klišé). „Nic co?“ – „Starej se o své.“ – „Když jsem tu začala, lidé se přede mnou normálně bavili!“ – „Co ti to říká o tvojí puse?“ ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, co všichni na této nudné minisérii vidí? Já vydržel 1 půl dílu a pak jsem to vzdal. Ukecané, nudné . Prý napětí a dynamické tempo, jeden z nej.seriálů všech dob apod. Asi jsem nějakej divnej, ale měl jsem co dělat, abych vůbec dokoukal první část, druhou už jsem nezvládl. Možná kdybych se dodíval do konce, tak bych hodnotil více, ale když mě to nechytlo hned v úvodu tak jsem nechtěl riskovat ztrátou času cca 6 hodin. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Pan a paní Pittovi v akci

Pan a paní Pittovi v akci

23.03.2007

Pokud toužíte po podrobnostech adopce vietnamského caparta do superhvězdné famílie Pittových, listujte v bulvárních plátcích. Od nás se dozvíte pouze to, v jakých dalších filmech si Angie a Brad… (více)

Reklama

Reklama